2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın yume, iyiyiz canım a.s.
bebişim iyi mi bilmiyorum, ya çok iyi ve hareket ediyor canımı yakıyor ya da iyi değilim sinyali vermek için canımı yakıyor :roflol: :roflol:
siz nasılsınız yavruşunla :)

canım ya kolay kolay kirlenmez zaten merak etme:)Kirlenen içine koyduğun döşekle nevresim takımı olur en fazla:)
canim guzelmis gulerek kullansin bebegin sonra oyun parki olarak kullanir.sen isini yaparken icine birakirsinnn :CüvCüv:
sağol tatlım yaa, bi de tam yolda tuttu işe gelirken, zaten bi kaç gündür karın ağrılarım da arttı...
yarın olsa da içim rahatlasa...

kiyamam cok kotu oluyor anliyorum seni yarin dr kontrolun mu var hadi hayirlisi cinsiyetini sen tam olarak bilmiodun demiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

biz de iyiyiz çok şükür. Benim oğlum da öyle günde 6-7 kez çok hareketli oluyor ama canımı yakacak kadar değil daha tekmelere başlamadı kaydirigubbakcemile3

canım bende ddf in ürünlerinin çok ıyı olduğunu duymustum. bir eczaneyede gıdıcem danısıcam bugun

...
kiyamam cok kotu oluyor anliyorum seni yarin dr kontrolun mu var hadi hayirlisi cinsiyetini sen tam olarak bilmiodun demiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

evet kontrolümüz var bebişimizi görücez ve teyzesi de görecek yeğenini hihoyyyt
kızkardeşim 7 yaşında ve yalvarıyor gelebilmek için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cinsiyetimiz de kesin değildi tatlım, doktordan çıkar çıkmaz yazacağım buraya kaydirigubbakcemile3 tabiii önce kocemi biraz batırıcam kötükedihüso :roflol: :roflol: :roflol:

biz de iyiyiz çok şükür. Benim oğlum da öyle günde 6-7 kez çok hareketli oluyor ama canımı yakacak kadar değil daha tekmelere başlamadı kaydirigubbakcemile3

ya aslında hareket hissetmiyorum daha, ama öyle bi sancı girdi ki bu sabah sanki bekledi bekledi tekme attı onu değil de acısını hissettim gibi -tatlicadiarzu-
sanırım büyümelerden falan kaynaklanıyor, ama sıpacık bayağı can yakıyor :roflol: :roflol:

Günaydın , güzel eylül anneleri ,,,, yoğun bir günümdeyim ara ara takip edicem sizleri :)) Ya Güneş kreminden bahsetmişsiniz biz daha doğru düzgün güneşi göremedik :jeyyar: Yine bulutlu ve kapalı bir gün var Ankara da ...

aynen tatlım yoğun bizimde hava soğudu burda baya bazen kapalı ara ara güneş çıkıyor

canım bende ddf in ürünlerinin çok ıyı olduğunu duymustum. bir eczaneyede gıdıcem danısıcam bugun

Evet canım seni bu konuda en iyi eczaneler yönlendirir. Avene içinde iyi diyorlar ama içerğindeki kimyasallar konusunda pek bilgim yok. DDF'i zaten organik diye tercih etmiştim. Ama neutrogena'nın içeriğinde sağlığa zarar veren çok kimyasal olmadığını iyi biliyorum. Bu konuda araştırma yapmıştım çünkü hatta bir site var sen ürünü yazıyorsun o sana sağlığa ne kadar zararlı kimyasal içerdiği ile ilgili bir tablo çıkarıyor ama şimdi aklımdan bilmiyorum o siteyi de.

canim kiz kardesin korka bilir once doktoruna sor ole al yanina cunku uzaylilara benziyorlar cocukllar ultrasyonda suan kemikleri tam oluyuorya seninkinin kiz kardesinin ruyasina girmesinde yazik:1no2: doktorum benim ole dedi kucuk cocukllar cok etkileniyor demisdi haberin olsun dedim yaniiiiiiiiiiii

aven güzel bir marka ben piling ve temizleme jelini kullanıyorum çok memnunum.

Kızlar geçen gün , eşimle avm de geziyorduk chicconun bebek bakım seti vardı kampanya da içinde de çantası hediyeliydi ... 58 tl den 39 Tl ye düşmüştü hemen aldık , içince şampuan ,losyonu , sabunu , pişik kremi , beb e yağı ve 70 lik ıslak mendili vardı ... Çantası da çok hoş , ıvır zıvır koymak için süper ..

canım ultrason cdmiz var resimlerinin falan olduğu ve bayıla bayıla izliyor orda :)
cesur bi çocuk zaten, internette falan baktık beraber daha önce de :)
çok bişey anlamayacak gerçi ama orda olmak istiyor, bakalım artık yarına göre durum değişebilir -tatlicadiarzu-

güle güle kullanın canım benim:sm_cool:

güle güle kullan canım çok iyi almışsın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben de almak istiyorum artık yaa 5. aydayız yeter beklemek değil mi hihoyyyt hihoyyyt
yarın cinsiyet de kesinleşecek nasılsa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Teşkür ederim bunlar için cinsiyet beklemene gerek yok canım , denk gelirse al bence açılmadığıu sürece bir sene dayanıyormuş ... Hemde arkadaşlarım kullandığı için biliyorum bebek için güzel bir ürün , marketten tek tek almaya kalkınca daha pahalı oluyor , hem çantası da var ...

yarın doktordan sonra biz de bakınalım biraz dediğin gibi bozulmayacak etmeyecek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlarrr bebişlerr herkese günaydın... hihoyyyt nasılsınız bu sabah.. ben biraz depresif uyandım manyakmıyım neyim bi insan onca sene mantıkla yaşarda bi hamile kaldım diye bukadarmı duygularının esiri olur yaaaa... benneyaptımki bazen çok sıkılıyorum kendimden çoookkk... bebişte maşallah artık 4 gündür ben burdayım tepişmelerine başladı... içim gıcıklanıyo önce neden haraket etmiyo dedim şimdide neden durmuyo diyorum bende bi hoşum :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…