ne güzel canım beiş sağlıklıysa daha ne ben en son kontrolümde 2 800 grm almıştım 4 kilo oldu herhalde benim 22 haftadayız 50 ile başladım tartı bzen 53 bazen 54 gösteriyo belli omuyo normalde bende gerien geliyorum bu haftada olanlar genelde 5 ile 7 arasında kilo almaları gerekiomuşben de daha hiç kilo almadım.... ama kocaman bir karnım var... doktorum değerlerimin çok iyi olduğunu söyledim... bakalım ne olacak sonraki aylar
ne güzel canım beiş sağlıklıysa daha ne ben en son kontrolümde 2 800 grm almıştım 4 kilo oldu herhalde benim 22 haftadayız 50 ile başladım tartı bzen 53 bazen 54 gösteriyo belli omuyo normalde bende gerien geliyorum bu haftada olanlar genelde 5 ile 7 arasında kilo almaları gerekiomuş
ben bu alışveriş konusunda bişy sormak istiyorum şimdi tulum falan aldıkkk.benım 8-10 tane flan var tulum...eee bunları bebek 3-4 aya kadar giyer sonrası da biz ne giydircez bebege tamam küçük kotlar falan var ama hergunde kot gıyılmezkı evde bez değiştiriken falan evde sorun olur giy çıkar....5 aydan bi yaşa kadar ne giydircezzz ya biz bu bebeklere tecrübeli anneler yardımmm
Ne kadar güzel maşşallah rabbim bütün kayınvalideleri böyle yapsın benim kaynanamda melek gibi sakın heveslerini kırma alsınlar örsünler giydirmek zorunda değilsin..
kız sinirlenme sakın ol. sen bu gıdısle allah korusun erken dogum yaparsın. eskıden oyleydı sımdı boyle de gec tınlama sen esınle ıyı ol gerısını salla gıtsın:roflol::roflol:
patron geldi aniden çıkmak zorunda kaldım :roflol: :roflol:
gerçi yine her an gelebilir ama sıkılıyoruum napiim :roflol:
kız kaynana duyacak valla o kadar bağırma :roflol: :roflol:
bırak kıskansın, demek ki kıskanılacak kadar süpersin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
ne güzel canım beiş sağlıklıysa daha ne ben en son kontrolümde 2 800 grm almıştım 4 kilo oldu herhalde benim 22 haftadayız 50 ile başladım tartı bzen 53 bazen 54 gösteriyo belli omuyo normalde bende gerien geliyorum bu haftada olanlar genelde 5 ile 7 arasında kilo almaları gerekiomuş
şimdiye kadar 5-7 kilo arası falan herhalde ama ben muhtemelen 15-17 kilo almış olucam -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
...
amannnnnnnnnnnnnnn kiskanc kari o kiskanccccccccccccccc kendini hala genc kiz saniyor salak babaanne olmaya hazir deil deprasyona girdi yasliligi(43yasinda) kabul edemiyornaniknaniknaniknanik
çok teşekkürler canlarım... Bircancım kayranın bişeyi yok 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor bizde bu yüzden şimdi yaptırıyoruz aslında doğdunda istedim ama babası yanaşmadı...ozaman iyileşmeside daha kolay oluyo...düğünümüzüde inşallah sonra yapıcaz 3-4 sene sonra...
Sağol canım benim benim arkadaşımda nil hanıma gidiyodu kadın iç ilgilenmemiş memnun kalmadı benim doktora geliyo şimdi...herşeyi anlatıyor uzun uzun bakıyor bize gösteriyor ultrasonda..biz memnunuz valla tavsiye ederim sanada yakın heralde bahçelievlerdeydin dimi?
Gülcancım biz eşofman altı aldık bi kaç tane onlarla çok rahat ettim..tsiye ederim evde...
tabi canım sen benden 3 hafta fazlasın ben de o zaman kadra 3 kilo falan alırım. çünkü 20. hafta da acayip hızlanıyomuş, normal yesen bile. Allah'a şükür bebek de sağlıklı, annemde fazla kilo almamış zaten hamilelikte, ona benzicem sanırım.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt sende alllllllllllllllllllll guizellim ne guzel her iki tarafdan bole istek varsaaaaaaaaaaaaaaaa benim annemde oyle canim benim ben burda o turkiyede orguler elbiseler battaniyelerrrrrrrrrr o kadar cok sey almis ve ormus kiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyy kaynanamdan nefret eder oldummmmmmmmm yaaaaaaaaaklava: klava: Aslinda ii biri ama hareketleri yapmacik geliyor ve benim bu hallimden bile is beklior geri zekaliiiiiiiiiiiiiiii bellim agriyor terapi goruom dogru duzgun ayakda duramiyorum kendi zamanini anlatiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kiskanccccccccccccccc bu kari kiskannnnnnnnnnnnccccccccc ilk evlendigimde oglunu kiskandiiiiiiiiiiii simdide oglunun bana davranislarini kiskanioooooooooo cok rahtmisimmmmmmm klava: klava:blaaa blaaaaaaaaaaa konusor isdeeeeeeeeeeeeee offfffffffff birde evlerimiz altli ustlu ben 4kat o 1 katttttttttttttttttt ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy klava: klava:
şimdiye kadar 5-7 kilo arası falan herhalde ama ben muhtemelen 15-17 kilo almış olucam -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:
çok yaşlı değil evet ama bu yaşta babanne olmak gibisi var mı yaa, gencecik ne güzel, torunuyla daha çok ilgilenebilir ve daha sağlıklı vakit geçirebilir...
işte insanın kafası çalışmıyo olsun, böyle güzellikleri göremeyip huzursuzluk yaratıyor demek ki -tatlicadiarzu-
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlarrrrrrrrrrrrrrrr goren ne sakin bir kadin diyorrr ama sinsinin teki yaaaaaaaaaklava: klava: klava: walla ben yattiririm bana giciklik olsun diye cocugu kaldirir yatagindan o kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:tomato: amannnnnnnnnn isde boleleriiyle ugrasiom sonradan gorme olunca bole oluyorlar herhalde(kaynanam icin gecerli) ama babam harika kayinpaderimmmmmm allah ne muradi varsa versinnnnnnnnnn.yok canimmmmm bir insan 7 neise 77de o olurrrrrrrrrrrrr kadin 42 yasindaaaaaaaaa mirmirmirmir
ne diyim canım allah yardımcın olsun :))) zaten sessiz lerden korkucaksın diye boşuna dememişler :)))
bende oyle diyorumda kari kalin kafali anlamiyorum dunde baslamis peynirli bir yemek var kizlar ama kokusu 1 hafda evden coikmiyor bende peynirden tiksindigimi soledim ona 3gun once esime oglum sizin evde raklet(peynirli) yapalim diyorrrr bunu ne yapayim bennnnnnnnnCADIARZU ewet canim SALLAYACAGIM ama lafini deil kariyi 4katdan ASAGI sallayacagimmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
amannnnnnnnnnnnnnn kiskanc kari o kiskanccccccccccccccc kendini hala genc kiz saniyor salak babaanne olmaya hazir deil deprasyona girdi yasliligi(43yasinda) kabul edemiyornaniknaniknaniknanik
niyeki şekerim kaç kilo aldında böle diyon ??? dün teyzemler bana geldiler tayzem 52 ile hamile kalmış teyzemin boyu bu ara da 1.70 var tam 92 kiloyla doğuma gitmiş şokk oldum :delikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı
çocuk doğurunca hızlı verirsin canım, çocuk emince kilolar çok gidiyormuş, arkadaşım 25-30 kilo almıştı toplamda, 6 ayda hiçbişey kalmadı walla... önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı....
ayyyyyyyyyyyyyy canim bana dedigi laf suuuuuuuuuuuuuu sen aksamlari calisirsin babasi bakar ben fazla bakamam kolum agriyor ben sadece severim:tomato: sanki cok ihtiyacim var ona her neyse ama anne surda is varmis desem hemen koll agrisi gecer yaa bu yabanci ulkedeki yaslilar cobanlikdan cikmislar karilarda ahirdan sonradan gorme olmus hepsiiiiiiiiiiiiii istisnalar vardir tabi ama bizimki oleeeeeeeeeeeklava:
ben anneme yada yeda teyzeme benzersem 30 kilodan fazla almam lazım annem bana hamileyken 30 kilo almış :)))))))))
ayyyyyyyyyyyyyy canim bana dedigi laf suuuuuuuuuuuuuu sen aksamlari calisirsin babasi bakar ben fazla bakamam kolum agriyor ben sadece severim:tomato: sanki cok ihtiyacim var ona her neyse ama anne surda is varmis desem hemen koll agrisi gecer yaa bu yabanci ulkedeki yaslilar cobanlikdan cikmislar karilarda ahirdan sonradan gorme olmus hepsiiiiiiiiiiiiii istisnalar vardir tabi ama bizimki oleeeeeeeeeeeklava:
sigarayı bıraktım, normalde bırakmaya çalıştığımda kilo alıyorum diye bırakmıyordum.. bebek düşününce bıraktım..
ikisi bir araya gelince şu ana kadar toplam 12-13 kilo falan aldım -tatlicadiarzu-
ben de 1,73'üm 53'le kaldım... kaçla giderim Allah bilir :roflol: :roflol:
tek ümidim o yoksa kiloları düşünürken kafayı yicem -tatlicadiarzu-
annem de ben 20 günlükken 20 kilosunu vermiş hihoyyyt hihoyyyt ona benzemek için dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
teyzem de senin gibi hamileliğinde çok almış ama şimdi tığ gibi ve uzun boylu olması na göre karnı dümdüz inceceik sende öle olursun merak etme siarayı baırakmıssın ya bence değer alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?