2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de daha hiç kilo almadım.... ama kocaman bir karnım var... doktorum değerlerimin çok iyi olduğunu söyledim... bakalım ne olacak sonraki aylar
ne güzel canım beiş sağlıklıysa daha ne ben en son kontrolümde 2 800 grm almıştım 4 kilo oldu herhalde benim 22 haftadayız 50 ile başladım tartı bzen 53 bazen 54 gösteriyo belli omuyo normalde bende gerien geliyorum bu haftada olanlar genelde 5 ile 7 arasında kilo almaları gerekiomuş

şimdiye kadar 5-7 kilo arası falan herhalde ama ben muhtemelen 15-17 kilo almış olucam -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:

canım ben çok küçük şeyler almadım, genelde çıtöıtlı badilerini, eşofmanlarını bile 6-12 aylık alıyorum.....

Ne kadar güzel maşşallah rabbim bütün kayınvalideleri böyle yapsın benim kaynanamda melek gibi sakın heveslerini kırma alsınlar örsünler giydirmek zorunda değilsin..

evet canım katılıyorum, heveslerini alsınlar. gerçi bizim iyi de kaynanamızla aramız belki o yüzden bu kadar rahat konuşuyoruz..... benim ne kaynanam ne görümcem bana karışır, bişey aldıklarında bile beğenmezsem diye çekinerek verirler, benden çok hevesliler bebeğe valla.... inşallah aramız hep böyle iyi olur. ama çok kötü olanlarını da duydum.....

kızlar ben çok merak ediyorum kaç kilo aldık bunu takip eden bi çizelgemiz varmı yoksa başka bi topikte mi yazıyoruz ??

kız sinirlenme sakın ol. sen bu gıdısle allah korusun erken dogum yaparsın. eskıden oyleydı sımdı boyle de gec tınlama sen esınle ıyı ol gerısını salla gıtsın:roflol::roflol:

bende oyle diyorumda kari kalin kafali anlamiyorum dunde baslamis peynirli bir yemek var kizlar ama kokusu 1 hafda evden coikmiyor bende peynirden tiksindigimi soledim ona 3gun once esime oglum sizin evde raklet(peynirli) yapalim diyorrrr bunu ne yapayim bennnnnnnnnCADIARZU ewet canim SALLAYACAGIM ama lafini deil kariyi 4katdan ASAGI sallayacagimmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

amannnnnnnnnnnnnnn kiskanc kari o kiskanccccccccccccccc kendini hala genc kiz saniyor salak babaanne olmaya hazir deil deprasyona girdi yasliligi(43yasinda) kabul edemiyornaniknaniknaniknanik

tabi canım sen benden 3 hafta fazlasın ben de o zaman kadra 3 kilo falan alırım. çünkü 20. hafta da acayip hızlanıyomuş, normal yesen bile. Allah'a şükür bebek de sağlıklı, annemde fazla kilo almamış zaten hamilelikte, ona benzicem sanırım.

şimdiye kadar 5-7 kilo arası falan herhalde ama ben muhtemelen 15-17 kilo almış olucam -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol:

niyeki şekerim kaç kilo aldında böle diyon ??? dün teyzemler bana geldiler tayzem 52 ile hamile kalmış teyzemin boyu bu ara da 1.70 var tam 92 kiloyla doğuma gitmiş şokk oldum :delikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

...
amannnnnnnnnnnnnnn kiskanc kari o kiskanccccccccccccccc kendini hala genc kiz saniyor salak babaanne olmaya hazir deil deprasyona girdi yasliligi(43yasinda) kabul edemiyornaniknaniknaniknanik

çok yaşlı değil evet ama bu yaşta babanne olmak gibisi var mı yaa, gencecik ne güzel, torunuyla daha çok ilgilenebilir ve daha sağlıklı vakit geçirebilir...
işte insanın kafası çalışmıyo olsun, böyle güzellikleri göremeyip huzursuzluk yaratıyor demek ki -tatlicadiarzu-

canım çok iyi düşünmüşsünüz ya süper fikir allah düğününüzüde yaptığınız günleri göstersin inşallah sonrada damatlığını

ben anneme yada yeda teyzeme benzersem 30 kilodan fazla almam lazım annem bana hamileyken 30 kilo almış :)))))))))

boş ver tatlım sen takma kendinide zorlama yapamıyorsan yapma ama rahatsızım de. Yapmaıcaksa sende saygını yap gerektiği kadar görüş tamam sıkıntı yapma yani. Kıskançlıkta zor allah korusun kıskançlardan sana kötü davransa oğlu hoşunamı gidicek anlayamadım

çocuk doğurunca hızlı verirsin canım, çocuk emince kilolar çok gidiyormuş, arkadaşım 25-30 kilo almıştı toplamda, 6 ayda hiçbişey kalmadı walla... önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı....

ayyyyyyyyyyyyyy canim bana dedigi laf suuuuuuuuuuuuuu sen aksamlari calisirsin babasi bakar ben fazla bakamam kolum agriyor ben sadece severim:tomato: sanki cok ihtiyacim var ona her neyse ama anne surda is varmis desem hemen koll agrisi gecer yaa bu yabanci ulkedeki yaslilar cobanlikdan cikmislar karilarda ahirdan sonradan gorme olmus hepsiiiiiiiiiiiiii istisnalar vardir tabi ama bizimki oleeeeeeeeeeeklava:

bebegın olsun ozaman salla. bebege dayanamadı ıntıhar ettı dersın bahanede hazır. kaynanan tam benlık varya. ahh sımdı yanımda olsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sigarayı bıraktım, normalde bırakmaya çalıştığımda kilo alıyorum diye bırakmıyordum.. bebek düşününce bıraktım..
ikisi bir araya gelince şu ana kadar toplam 12-13 kilo falan aldım -tatlicadiarzu-
ben de 1,73'üm 53'le kaldım... kaçla giderim Allah bilir :roflol: :roflol:

tek ümidim o yoksa kiloları düşünürken kafayı yicem -tatlicadiarzu-
annem de ben 20 günlükken 20 kilosunu vermiş hihoyyyt hihoyyyt ona benzemek için dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yalvarıyorduk sanki yaa hayret bişey deli midir nedir:roflol: :roflol: :roflol:

ben anneme yada yeda teyzeme benzersem 30 kilodan fazla almam lazım annem bana hamileyken 30 kilo almış :)))))))))

canım valla dediğim gibi benimbiçok arkadaşım da 30 kiloyla bitirdiler ama 6 ay içinde eski hallerine döndüler... amaben önceden çikolata, hazır meyve suyu, abur cubur çok yerdim. şimdi tümüyle kestim, zaten bunların kilo dışında hiçbirşeye yararı yok.... bebeğe de yani.... ölsem de çikolata diye yemiyorum, bi kaşık pekmez yiyorum, bastırıyor. yediklerime daha dikkat ediyorum, düzenli öğünlerim ve meyve yiyorum bol bol. sen nasıl besleniyosun canım?

hayatım tedbırını onceden alıyo oyle deyınce sana guvenerek cocugu yapmadım de kaydirigubbakcemile3 hıc tınlama ben olsam cocugu sevmeye dahı vermem elıne avucunu yalarr:icecream::icecream:

canım sen niye dert ediyosun boyun 1.73 müş, 53 kilo diyosun... saçmalama ben 1.70 im, 64 kiloyla hamile kaldım, hiç kilo almadım ama sen anaca ben kadar olmuşsun, zaten çok zayıfmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…