2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet ama bu kadar bekliyoruz zaten bi zmn sonra kilo alıp ağırlaşacaklar alamamıcaz bari hafifken küçükken alıp severiz kızzz öle demeee yada uzaktan seyrederekmi sevcez şımarmasınlar diyeeealkisalkisalkis

canım kucağımaza hiç almıcaz demedikki tabiki bazen anne sıcaklığını hissetmesi için alıcaz sevicez bizim dediğimiz bi çoçouğa her istediğini vermemelisin sonra bencil yetişiyo ve her istediğini yaptırmaya çalışan yaramaz bi çoçuk oluyo yaramazlık yapsın evi dağıtsın bunlara bişi demem titizlik hastalığım yok çoçuk bu yapıcak ama her ağladığında onu kucağına alıp susturmıcan beşiğinde kendi kendine susturcan biraz disiplin şart çoçuk yetiştirirken gaddar olmakla alakası yok bence gerekli sevginide disiplinide eşit vericeksin :CüvCüv: benim düşüncem bu

selam kızlar tekrar... biz bugün sünnet olucaz bakalım nasıl geçecek umarım sorunsuz geçer...bebişler nasıl?
hzenbil canım nasılsın? sen nil hanımamı gidiyosun avcılar hospitalde..? benim arkadaşım çok ilgisizler dedi...ben ethicaya gidiyorum tatlım...çok memnunum doktorumdan...ayrıca 4 boyutlu ultrasonu renkli görebiliyorum kuzumu..

slm kızlar nasılsınız...hepinizin cuması mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inş.sağ salim evlatlarımız kucağımıza alalım inş.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ölemı diyosunuz kızlar dayanamazmıyızzz...zaten hergun bizimle olcaklar yanımızda olcaklarrrr...hazır uyurken bizde işlerimize bakarız...ben bi arkadasımda gördüm bebek kucak delisi yatırınca başlıyoooo ingaaaaaaaaa....hep kucak hep kucakkk ay buna bunye napsınnn kızın kolları kırılıyoduuu:uhm:

iyi canım dilek sabah buralardaydı ama belki işi vardır

yatağımızı eşimin büyükbaabsıya - babaaanesi alcak bakalım taşınma falan olcak ya bizim evimiz yapılıyo bakalım daha var kayıvalidemle alışverişe gididcez annem son hız durmadan bişiyler alıyor

evet haklısın cnm nu sefer çocuk herşeyi elde ettiği için mutlu olamıyo verdiklerinle hep daha çok istiyo,,hayırlı evlatlar yetiştrelim inş.Allah yardımcımız olsun

sünnet mi olucaksınız hayırdır bir rahatsızlığımı vardı buy kadar erken. inşallah bişyicik olmaz tatlım

hayırlı olsun begumcum oglun erkek oluyooohihoyyyt(zaten erkekte öle derler ya)allah damatlıgınıda göstersın.....:Saruboceq:

ay evet ama bu kadar bekliyoruz zaten bi zmn sonra kilo alıp ağırlaşacaklar alamamıcaz bari hafifken küçükken alıp severiz kızzz öle demeee yada uzaktan seyrederekmi sevcez şımarmasınlar diyeeealkisalkisalkis

hosgeldın canım kesınlıkle katılıyorum sana. kucaga alısacak dıye almamazlık yapmayın. anne kucagında kendılerını guvende hıssedıyo bebısler. buyuduklerınde bız bugunlerı cok arıcaz. bence tadını cıkarmak en ıyısı

zeynep güzel yazmışsın hislerime tercüman olmuşsun aynı düşünüyoruz....

hosgeldın canım. ıyım sen nasılsın sende sımdı heyecan son doruktadır. evet canım nil hanıma gıdıyorum. son gunlerde benım doktorda azıttı. aslında degıstırmeyı dusunuyorum oncelerı cok ıyıydı cok ılıgılıydı en son gıttıgımzde tanıyamadım kadını. ay ne guzel yaa ben daha dogru durust goremedım kuzumu. sıyah beyaz bı ekran ufacık bıde. kendı bıle zor goruyo bende orayamı donsem ne yapsam.

saol cnm hoşbuldum.hamdolsun bi yaramazlık yok.kızımız nasıl iimi bizim oğlan pek hareketlendi son günlerde kıpır kıpır maaşallah
maşalla allahım nazarlardan korusun seni ve yakışıklı oğlunu :)))) benimkide kıpır kıpr teyzesi yalnız benim prensesim babasını tanımıyo o elini koyunca hiç tepki vermiyo ben elimi koyduğumda kıpır kıpır kızlar babalara düşkün olur ama bizimki değil galiba babasıda üzülüo lülülülülülü
bencede canım doğru sölüyosun zaten biz türk kadınlar çoçuklarımızın üzerene çöok düşüyoruz aslında ii bişi zannediyoruz ama sonrasın problemli kişiler yetiştiriyoruz ben bunu tespit ettim şahsen dikkatli olmalıyız bi çoçuğu yetiştirmek sadece yedirmek içirmek değil onu ahlakı düzgün hayırlı bi insan yetiştirmeli buda manevi anlamda annelerin kendini yetiştirmesinden geçiyo
ah şu anneler yok mu ben den çok annanesi aldı kızıma en fazla kıyafet onda var sürekli örüyo bide ben sap gibi hiç bişi yok bi yelek bi battaniye yapabldim simdi bi elbise örüyorum oda doğana kadar anca biter herhalde :))) bizde de adet vardir bebk bohçası getitirlir annemler beşik alıcaklar ilk bebeğin beşiğini kız tarafı getitirir bizde evini taşıcaksın zor olur sana ama senin adına sevindim yeni ev yeni bi bebek çok güzel olur yeni olan şeyleri severim yani başlangıçlarda dahil buna alkisalkisalkis

bizim beşik konusu olay orda herkes almak istiyo ama yaşlıları kırmayallım diye tamam dedik annemde çok örüyo benim neler örmüş annem zaten ilk öğrendiğinden beri bir sürü şey aldı durmuyo. katınvalidme 2 takım aldı elbise aldı bana bide alışverişe gidicez herşeyini alalım diyo annemde almak istiyo bakalım

ben üzüm içiyorum akşamları bi kase yoğurda 2 kaşık döküp yiyiorum üzerinide bir bardak süt :)))) süt ürünlerini görmek istemiyorum (( sabahları iki yumurta ölücem yaaa bu arada kaç kilo aldınız kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…