slm kızlar nasılsınız...hepinizin cuması mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inş.sağ salim evlatlarımız kucağımıza alalım inş.
biz de eşimle öle düşünüyoruz bence bi bebeğin terbiyesi ahlakı anne karnında başlıyo her istediğini almak gibi her ağladığında kucağına almak gibi bazı önemli noktalara dikkat etmek istiyorum bu konuda sürekli kitap okuyprum ama çevremdeki insanlar dalga geçio ağlasın kucağınıza almadan duramıcaksınız diye bilmiyorum nasıl olcak bize düşen herhalde birbirimize destek olmak herhalde kızlar
canım senin adına çok sevindim ben kız çoçuklarını çok seviyorum gerçi evlat evlattır ama ne bilim kız çoçukları daha bi şirin oluyo daha uysal gibi ama düşünsene iki kızın var ve ne güzel birlikte büyüyecekler ayy çok güzel bişi rabim bana tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim ilk bebiş ama hemen ikinciyide yapıcam allahım nasip ederse tabi ilki beni bıkıtmasa :CüvCüv:alkisalkisalkis
darısı basına ınsallah canım gercekten cok guzel ıkı kız kardes bırbırlerıne destek olup beraber buyucekler allah herkesın kalbıne gore versın canım. kesınlıkle kız cocukları erkeklere gore daha uysal .
ay evet ama bu kadar bekliyoruz zaten bi zmn sonra kilo alıp ağırlaşacaklar alamamıcaz bari hafifken küçükken alıp severiz kızzz öle demeee yada uzaktan seyrederekmi sevcez şımarmasınlar diyeeealkisalkisalkis
hoşgeldin tatlım nasılsın ??? bizm oğlan nasıl iyidir inşallah :)
slm kızlar nasılsınız...hepinizin cuması mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inş.sağ salim evlatlarımız kucağımıza alalım inş.
maşallah canım allah daha iyi etsin alkisalkisalkis:CüvCüv:
hoşbulduk canım nasılsın ??????
güle güle canım allah kabul etsin bizim için de dua bizide duana kat kendine ii bak :CüvCüv:
iyi benim prenses napsın kıpır annesi bilgisayar başına geçince bi alem oluyo bu çoçuk kıpır kıpr babası gibi bilgisayar mühendisi olucak galiba :CüvCüv: allah şükrünü arttiısın canım eee hazırlıklara başladın mı yatak muhabbeti vardı ama kimin olduğunu anlayamadım :) bu arada dilek nasıl haberin varmı uzun zamnadır dilekle görüşemedim :1no2:
canım ben dun sabah pekmezimi içtim ama esek sıpası hiç oynamadı. ne zaman dısarı cvıktık arabaya bındık basladı oynamaya. taa akşam 4 de:)
canım kucağımaza hiç almıcaz demedikki tabiki bazen anne sıcaklığını hissetmesi için alıcaz sevicez bizim dediğimiz bi çoçouğa her istediğini vermemelisin sonra bencil yetişiyo ve her istediğini yaptırmaya çalışan yaramaz bi çoçuk oluyo yaramazlık yapsın evi dağıtsın bunlara bişi demem titizlik hastalığım yok çoçuk bu yapıcak ama her ağladığında onu kucağına alıp susturmıcan beşiğinde kendi kendine susturcan biraz disiplin şart çoçuk yetiştirirken gaddar olmakla alakası yok bence gerekli sevginide disiplinide eşit vericeksin :CüvCüv: benim düşüncem bu
selam kızlar tekrar... biz bugün sünnet olucaz bakalım nasıl geçecek umarım sorunsuz geçer...bebişler nasıl?
hzenbil canım nasılsın? sen nil hanımamı gidiyosun avcılar hospitalde..? benim arkadaşım çok ilgisizler dedi...ben ethicaya gidiyorum tatlım...çok memnunum doktorumdan...ayrıca 4 boyutlu ultrasonu renkli görebiliyorum kuzumu..
selam kızlar tekrar... biz bugün sünnet olucaz bakalım nasıl geçecek umarım sorunsuz geçer...bebişler nasıl?
hzenbil canım nasılsın? sen nil hanımamı gidiyosun avcılar hospitalde..? benim arkadaşım çok ilgisizler dedi...ben ethicaya gidiyorum tatlım...çok memnunum doktorumdan...ayrıca 4 boyutlu ultrasonu renkli görebiliyorum kuzumu..
ay evet ama bu kadar bekliyoruz zaten bi zmn sonra kilo alıp ağırlaşacaklar alamamıcaz bari hafifken küçükken alıp severiz kızzz öle demeee yada uzaktan seyrederekmi sevcez şımarmasınlar diyeeealkisalkisalkis
maşalla allahım nazarlardan korusun seni ve yakışıklı oğlunu :)))) benimkide kıpır kıpr teyzesi yalnız benim prensesim babasını tanımıyo o elini koyunca hiç tepki vermiyo ben elimi koyduğumda kıpır kıpır kızlar babalara düşkün olur ama bizimki değil galiba babasıda üzülüo lülülülülülüsaol cnm hoşbuldum.hamdolsun bi yaramazlık yok.kızımız nasıl iimi bizim oğlan pek hareketlendi son günlerde kıpır kıpır maaşallah
bencede canım doğru sölüyosun zaten biz türk kadınlar çoçuklarımızın üzerene çöok düşüyoruz aslında ii bişi zannediyoruz ama sonrasın problemli kişiler yetiştiriyoruz ben bunu tespit ettim şahsen dikkatli olmalıyız bi çoçuğu yetiştirmek sadece yedirmek içirmek değil onu ahlakı düzgün hayırlı bi insan yetiştirmeli buda manevi anlamda annelerin kendini yetiştirmesinden geçiyo:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ölemı diyosunuz kızlar dayanamazmıyızzz...zaten hergun bizimle olcaklar yanımızda olcaklarrrr...hazır uyurken bizde işlerimize bakarız...ben bi arkadasımda gördüm bebek kucak delisi yatırınca başlıyoooo ingaaaaaaaaa....hep kucak hep kucakkk ay buna bunye napsınnn kızın kolları kırılıyoduuu:uhm:
ah şu anneler yok mu ben den çok annanesi aldı kızıma en fazla kıyafet onda var sürekli örüyo bide ben sap gibi hiç bişi yok bi yelek bi battaniye yapabldim simdi bi elbise örüyorum oda doğana kadar anca biter herhalde :))) bizde de adet vardir bebk bohçası getitirlir annemler beşik alıcaklar ilk bebeğin beşiğini kız tarafı getitirir bizde evini taşıcaksın zor olur sana ama senin adına sevindim yeni ev yeni bi bebek çok güzel olur yeni olan şeyleri severim yani başlangıçlarda dahil buna alkisalkisalkisiyi canım dilek sabah buralardaydı ama belki işi vardır
yatağımızı eşimin büyükbaabsıya - babaaanesi alcak bakalım taşınma falan olcak ya bizim evimiz yapılıyo bakalım daha var kayıvalidemle alışverişe gididcez annem son hız durmadan bişiyler alıyor
canım iç ya çok faydalı bende bundna sonra yatarken şurup gibi bir kaşık içicem
maşalla allahım nazarlardan korusun seni ve yakışıklı oğlunu :)))) benimkide kıpır kıpr teyzesi yalnız benim prensesim babasını tanımıyo o elini koyunca hiç tepki vermiyo ben elimi koyduğumda kıpır kıpır kızlar babalara düşkün olur ama bizimki değil galiba babasıda üzülüo lülülülülülü
bencede canım doğru sölüyosun zaten biz türk kadınlar çoçuklarımızın üzerene çöok düşüyoruz aslında ii bişi zannediyoruz ama sonrasın problemli kişiler yetiştiriyoruz ben bunu tespit ettim şahsen dikkatli olmalıyız bi çoçuğu yetiştirmek sadece yedirmek içirmek değil onu ahlakı düzgün hayırlı bi insan yetiştirmeli buda manevi anlamda annelerin kendini yetiştirmesinden geçiyo
ah şu anneler yok mu ben den çok annanesi aldı kızıma en fazla kıyafet onda var sürekli örüyo bide ben sap gibi hiç bişi yok bi yelek bi battaniye yapabldim simdi bi elbise örüyorum oda doğana kadar anca biter herhalde :))) bizde de adet vardir bebk bohçası getitirlir annemler beşik alıcaklar ilk bebeğin beşiğini kız tarafı getitirir bizde evini taşıcaksın zor olur sana ama senin adına sevindim yeni ev yeni bi bebek çok güzel olur yeni olan şeyleri severim yani başlangıçlarda dahil buna alkisalkisalkis
canım seninde cuman mübarek olsun
amin duaların için nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?