merak etme sağlıklıysa yavrun önemli değil en ii 22 . hafta dan sonra hissedersin :)))sagol canım ben hıssedıyorum.ama cok yogun degıl benımde toplanıyo saga yada sola bazen bı sertlık oluyo ellıyorum cekıyo bıyerını dayıyo herhalde gergınlıkte yapıyo ıcerden sankı daha fazla hıssetcekmısız gıbı gelıyodu 20 lı haftalarda dusundugum gıbı degılmıs ben buyutmusum galıba:)yınede masallah saglıklılar ya cok sukur.
canım bence dişarıdan hissedilemez daha... yani bebek daha çok küçük... eşim ben hissediyorum diyo elini koyunca, ama ben de içimden çok zor diyorum, hevesini kırmak istemiyorum... çünkü ben bile zor hissediyorum, yani çok içten geliyo, bebek daha çok küçük ya....
valla ben genelde kafama göre yiyorum. sadece sabit olarak sabahları aç karnına 2-3 tane taze ceviz, ve günde 4 kaşık pekmez, 1-2 bardak taze sıkılmış portakala suyu... onun dışında hep kafama göre takılıyourm. hatta doktor bana kan yada demir hapı bile vermedi... demir depolarım falan doluymuş maşallah....
sen de o kadar kafaya takma, kan değerlerinden zaten eksik olan çıkar ve vücutla da ilgili zaten... ki sen zaten yeterince iyi besleniyosun....
maşallah tatlım benim kan değerlerim düşütü zaten.
ben ceviz yemiyorum bayadır pekmezede bu gün başlıcam.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BEN ZATEN VİTAMİN İLACIMI VE KALSİYUM İLACIMIDA İÇİYORUM AMA YA HEP YETERLİ BESLENEMİYORMUŞUM GİBİ GELİYO
bende günde 400 ml kalsiyum bi alyorum bide elevitten alıyorum okadar magnezyumuda zira kan hapımda var benim depolarım zayıfmış çok yokmuş dr bebek beslenir ama senden götürür dedi ilerde zorlanırsın dedi bide düşük kilolu başladım hamileliğe o yüzden üzerine düşüyoru :)) bizim sıpalar birbirine benzio bizimde babamız kıskanıyo ama napalım bizim gibi anneleri olunca alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3delikafaduldenTATLIM BİZİMKİDE BZAEN BABASINA HİSSEETİRİYO BAZEN BEKLİYO YAZIK HİÇ O ELİNİ ÇEKİYO BAŞLIYO BİZİMKİDE EŞİMDE KISKANIYO HEMENyerimseniben
sağol canım desteğin için allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz saüğlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz delikafaduldenvalla ben genelde kafama göre yiyorum. sadece sabit olarak sabahları aç karnına 2-3 tane taze ceviz, ve günde 4 kaşık pekmez, 1-2 bardak taze sıkılmış portakala suyu... onun dışında hep kafama göre takılıyourm. hatta doktor bana kan yada demir hapı bile vermedi... demir depolarım falan doluymuş maşallah....
sen de o kadar kafaya takma, kan değerlerinden zaten eksik olan çıkar ve vücutla da ilgili zaten... ki sen zaten yeterince iyi besleniyosun....
tabi çalışan annelerin şu artısı var çalışmanın biçok olumsuz yönü olmasına rağmen, yemekhanemizde süper yemekler çıkıyo, bugün öğlen balık, yeşillik, çorba, tatlı vardı... kendim evde olsa asla öğlen balık yapmazdım kendime, üşenirdim valla.... en azından öğlen yemeğimim çok iyi oluyo.....
merak etme sağlıklıysa yavrun önemli değil en ii 22 . hafta dan sonra hissedersin :)))
bizim ki 25 cm boyu böle bişi hisetmemek mümkünmü :))) senin haftanda bende hissetmiyodum ama sonralarda hissediyosun canım:)) kızım haftasına göre buyu çok uzun bi bebek bide bu hafatalarda artık kemikleri dahada sertleşiyo o yüzden hareketleri daha net anlaşılıyo okadar yiyoz içiyoz bi işe yarasın dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi çalışan annelerin şu artısı var çalışmanın biçok olumsuz yönü olmasına rağmen, yemekhanemizde süper yemekler çıkıyo, bugün öğlen balık, yeşillik, çorba, tatlı vardı... kendim evde olsa asla öğlen balık yapmazdım kendime, üşenirdim valla.... en azından öğlen yemeğimim çok iyi oluyo.....
canım sakın sakın cevizi ihmal etme, sabahları aç karnına taze 2-3 tane, çocuğun zihinsle gelişimi için. Bana doktor arkadaşımın eşi söyledi, onların da bebekleri oldu, kesinlikle diyor, cevizi ihmal etme....
Pekmeze de annemin ısrarıyla başladım ama süper, içtikten yarım saat sonra bebek coşuoyr valla.....
bende günde 400 ml kalsiyum bi alyorum bide elevitten alıyorum okadar magnezyumuda zira kan hapımda var benim depolarım zayıfmış çok yokmuş dr bebek beslenir ama senden götürür dedi ilerde zorlanırsın dedi bide düşük kilolu başladım hamileliğe o yüzden üzerine düşüyoru :)) bizim sıpalar birbirine benzio bizimde babamız kıskanıyo ama napalım bizim gibi anneleri olunca alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3delikafadulden
sağol canım desteğin için allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz saüğlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz delikafadulden
tabi canım senin haftan da ben coşardım heralde, benim eşim 16 haftalıkken falan ben de hissediyorum diyordu... ben şimdi tabi kendi içimde olduğu için artık daha net hissediyorum.... ama dışarıdan benimkini hissetmek zor olur....
nerde bizde öle ben genelde akşam yemeklerini biraz fazla yapıyorum ertesi öğlen yiyim diye canım balık çekio daha dorusu vitamin olarak yemek istiyorum eşim balık kokusunu hiç sevmiyo evde bende anneme pişirttiriyorum orda yiyorum annem yapıo ben gidiorum yiyiorum canım yemek yapmak istemezse orda gidip yediğim için pek bi problemim yok aramız 10 dk yürüyerek o yüzden şanslıyım :))
evet canım ozaman eşin tam hisseder merak etme :CüvCüv: senin ilk bebiş mi canım ??? cinsiyeti bellimi ???
ayy negüzel keşke benim annem de bana bu kadar yakın olsa valla... hep giderdim valla, anneler bi başka... ben de balıktan oldum olası hiç hazzetmem, sevmem , evde yaptırmam... kocam da küçük tüp aldı , terasta işten gelince yapıyo bana balık, evde kokarsa sinirleneceğimi biliyo...
aman canım çok fazla da yakma, yok iki bardak süt, 2 küp peynir falan... teyzemin kzı da var hamile , o da benden 10 kat fazla yiyo, ama hala değerleri çok düşük... vücutla da alakalı bişey... böyle şeyleri çok takmamak lazım... snaki annem beni doğurmadan önce balık mı yiyebilmiş kadıncağız,, kaynanası mahvetmiş valla annemi, önünde mangal yakıp gram et vermemiş anneme... ama ben abimle maşşallah en iyi okulalrdan mezunuz.... sonuçta tabiki beslenme çok etkiler ama bu konuda fazla takıntılı olmamak lazım bence... içimiz rahat olsun, bebişlerimiz çok sağlıklı olurlar, Allah'ın izniyle....
doğru diyosun canım allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize ama ne olursa olsun annelik işte :)):CüvCüv: oh ne güzel benim eşim hayatta bişi haırlamaz bir bardak su ver desem vermez huyu bu
eşim iyi o konuda, yemek konusu sadece, o da yemek yemeği çok seviyo... bana yapınca kendisi de yiyoya ondan.... yoksa çok dağınıktır, temizlikle falan alakası yoktur. herkesin huyu farklı işte, iyi yönleri de var aksi yönleri de....
allah gönlüne göre versin canım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?