2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merak etme sağlıklıysa yavrun önemli değil en ii 22 . hafta dan sonra hissedersin :)))

bizim ki 25 cm boyu böle bişi hisetmemek mümkünmü :))) senin haftanda bende hissetmiyodum ama sonralarda hissediyosun canım:)) kızım haftasına göre buyu çok uzun bi bebek bide bu hafatalarda artık kemikleri dahada sertleşiyo o yüzden hareketleri daha net anlaşılıyo okadar yiyoz içiyoz bi işe yarasın dimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah tatlım benim kan değerlerim düşütü zaten.

ben ceviz yemiyorum bayadır pekmezede bu gün başlıcam.

tabi çalışan annelerin şu artısı var çalışmanın biçok olumsuz yönü olmasına rağmen, yemekhanemizde süper yemekler çıkıyo, bugün öğlen balık, yeşillik, çorba, tatlı vardı... kendim evde olsa asla öğlen balık yapmazdım kendime, üşenirdim valla.... en azından öğlen yemeğimim çok iyi oluyo.....

maşallah tatlım benim kan değerlerim düşütü zaten.

ben ceviz yemiyorum bayadır pekmezede bu gün başlıcam.

canım sakın sakın cevizi ihmal etme, sabahları aç karnına taze 2-3 tane, çocuğun zihinsle gelişimi için. bana doktor arkadaşımın eşi söyledi, onların da bebekleri oldu, kesinlikle diyor, cevizi ihmal etme....

pekmeze de annemin ısrarıyla başladım ama süper, içtikten yarım saat sonra bebek coşuoyr valla.....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 BEN ZATEN VİTAMİN İLACIMI VE KALSİYUM İLACIMIDA İÇİYORUM AMA YA HEP YETERLİ BESLENEMİYORMUŞUM GİBİ GELİYO

TATLIM BİZİMKİDE BZAEN BABASINA HİSSEETİRİYO BAZEN BEKLİYO YAZIK HİÇ O ELİNİ ÇEKİYO BAŞLIYO BİZİMKİDE EŞİMDE KISKANIYO HEMENyerimseniben
bende günde 400 ml kalsiyum bi alyorum bide elevitten alıyorum okadar magnezyumuda zira kan hapımda var benim depolarım zayıfmış çok yokmuş dr bebek beslenir ama senden götürür dedi ilerde zorlanırsın dedi bide düşük kilolu başladım hamileliğe o yüzden üzerine düşüyoru :)) bizim sıpalar birbirine benzio bizimde babamız kıskanıyo ama napalım bizim gibi anneleri olunca alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3delikafadulden
sağol canım desteğin için allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz saüğlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getiririz delikafadulden

nerde bizde öle ben genelde akşam yemeklerini biraz fazla yapıyorum ertesi öğlen yiyim diye canım balık çekio daha dorusu vitamin olarak yemek istiyorum eşim balık kokusunu hiç sevmiyo evde bende anneme pişirttiriyorum orda yiyorum annem yapıo ben gidiorum yiyiorum canım yemek yapmak istemezse orda gidip yediğim için pek bi problemim yok aramız 10 dk yürüyerek o yüzden şanslıyım :))

tabi canım senin haftan da ben coşardım heralde, benim eşim 16 haftalıkken falan ben de hissediyorum diyordu... ben şimdi tabi kendi içimde olduğu için artık daha net hissediyorum.... ama dışarıdan benimkini hissetmek zor olur....

EVET CANIM O YÖNDEN BENDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNÜYORUM :lepi:

evet ya bende yiyeyim ceviz çok faydalı pekmezde içicem yarasın bebişlerimize

evet benziyo bizim babalarda ksıkanıyo. hissediyor herhalde o koyunca duruyor kaydirigubbakcemile3

amin canımmmmmmmmmmmmmm duaların için

evet canım ozaman eşin tam hisseder merak etme :CüvCüv: senin ilk bebiş mi canım ??? cinsiyeti bellimi ???

ayy negüzel keşke benim annem de bana bu kadar yakın olsa valla... hep giderdim valla, anneler bi başka... ben de balıktan oldum olası hiç hazzetmem, sevmem , evde yaptırmam... kocam da küçük tüp aldı , terasta işten gelince yapıyo bana balık, evde kokarsa sinirleneceğimi biliyo...

aman canım çok fazla da yakma, yok iki bardak süt, 2 küp peynir falan... teyzemin kzı da var hamile , o da benden 10 kat fazla yiyo, ama hala değerleri çok düşük... vücutla da alakalı bişey... böyle şeyleri çok takmamak lazım... snaki annem beni doğurmadan önce balık mı yiyebilmiş kadıncağız,, kaynanası mahvetmiş valla annemi, önünde mangal yakıp gram et vermemiş anneme... ama ben abimle maşşallah en iyi okulalrdan mezunuz.... sonuçta tabiki beslenme çok etkiler ama bu konuda fazla takıntılı olmamak lazım bence... içimiz rahat olsun, bebişlerimiz çok sağlıklı olurlar, Allah'ın izniyle....

evet canım ozaman eşin tam hisseder merak etme :CüvCüv: senin ilk bebiş mi canım ??? cinsiyeti bellimi ???

ilk bebek canım... doktorum hala göremedi cinsiyetini , ben de delircem... 4,5 aylık hamileyim ama cinsiyeti hala belli değil..... ben de sadece ultrason için farklı bi doktordan randevu aldım biraz uğraşsın diye... bizim doktor çok yoğun en fazla 10 dakika uğraşıyo valla....

doğru diyosun canım allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize ama ne olursa olsun annelik işte :)):CüvCüv: oh ne güzel benim eşim hayatta bişi haırlamaz bir bardak su ver desem vermez huyu bu

doğru diyosun canım allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin bize ama ne olursa olsun annelik işte :)):CüvCüv: oh ne güzel benim eşim hayatta bişi haırlamaz bir bardak su ver desem vermez huyu bu

eşim iyi o konuda, yemek konusu sadece, o da yemek yemeği çok seviyo... bana yapınca kendisi de yiyoya ondan.... yoksa çok dağınıktır, temizlikle falan alakası yoktur. herkesin huyu farklı işte, iyi yönleri de var aksi yönleri de....

temizdir ttizdir dağınık hiç değildir ama asla bana yardım etmez (( herkezin bi huyu var napıcaksın :)))))

kızlar bugun çok yoğunum yaf dogru duzgun takıp edemedım sızı sımdı bıraz toparladım işlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…