teyzem de senin gibi hamileliğinde çok almış ama şimdi tığ gibi ve uzun boylu olması na göre karnı dümdüz inceceik sende öle olursun merak etme siarayı baırakmıssın ya bence değer alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım sen niye dert ediyosun boyun 1.73 müş, 53 kilo diyosun... saçmalama ben 1.70 im, 64 kiloyla hamile kaldım, hiç kilo almadım ama sen anaca ben kadar olmuşsun, zaten çok zayıfmışsın...
boş ver tatlım sen takma kendinide zorlama yapamıyorsan yapma ama rahatsızım de. Yapmaıcaksa sende saygını yap gerektiği kadar görüş tamam sıkıntı yapma yani. Kıskançlıkta zor allah korusun kıskançlardan sana kötü davransa oğlu hoşunamı gidicek anlayamadım
ewet atasozleri hep dogrudur canimbenneyaptımkiayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlarrrrrrrrrrrrrrrr goren ne sakin bir kadin diyorrr ama sinsinin teki yaaaaaaaaaklava: klava: klava: walla ben yattiririm bana giciklik olsun diye cocugu kaldirir yatagindan o kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:tomato: amannnnnnnnnn isde boleleriiyle ugrasiom sonradan gorme olunca bole oluyorlar herhalde(kaynanam icin gecerli) ama babam harika kayinpaderimmmmmm allah ne muradi varsa versinnnnnnnnnn.yok canimmmmm bir insan 7 neise 77de o olurrrrrrrrrrrrr kadin 42 yasindaaaaaaaaa mirmirmirmir
ne diyim canım allah yardımcın olsun :))) zaten sessiz lerden korkucaksın diye boşuna dememişler :)))
gonderiyim hemen aps ile:roflol::roflol::roflol:bebegın olsun ozaman salla. bebege dayanamadı ıntıhar ettı dersın bahanede hazır. kaynanan tam benlık varya. ahh sımdı yanımda olsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sigarayı bıraktım, normalde bırakmaya çalıştığımda kilo alıyorum diye bırakmıyordum.. bebek düşününce bıraktım..
ikisi bir araya gelince şu ana kadar toplam 12-13 kilo falan aldım -tatlicadiarzu-
ben de 1,73'üm 53'le kaldım... kaçla giderim Allah bilir :roflol: :roflol:
tek ümidim o yoksa kiloları düşünürken kafayı yicem -tatlicadiarzu-
annem de ben 20 günlükken 20 kilosunu vermiş hihoyyyt hihoyyyt ona benzemek için dua ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yalvarıyorduk sanki yaa hayret bişey deli midir nedir:roflol: :roflol: :roflol:
isdeeeeeeeeeee salak kari yaaaaaaaaaaaaa bolelerle ugrasiyorum bende annem babam yanimda yokya ezerim saniyor salak ben esimle kayimpederimin yaninda ona asla laf solemem ama yanlizken deyim yerindeyseeeeee agzina ........... birakirimmmmm:lepi::dance:
canım valla dediğim gibi benimbiçok arkadaşım da 30 kiloyla bitirdiler ama 6 ay içinde eski hallerine döndüler... amaben önceden çikolata, hazır meyve suyu, abur cubur çok yerdim. şimdi tümüyle kestim, zaten bunların kilo dışında hiçbirşeye yararı yok.... bebeğe de yani.... ölsem de çikolata diye yemiyorum, bi kaşık pekmez yiyorum, bastırıyor. yediklerime daha dikkat ediyorum, düzenli öğünlerim ve meyve yiyorum bol bol. sen nasıl besleniyosun canım?
en büyük tesellim o canım inan ki en çok onun için içim rahat :)
bebeğime zarar vermiyorum, korktuğum gibi kendimi tutamamazlık etmiyorum ya gerisi boş diyorum kaydirigubbakcemile3
Allaha şükür bebeğimiz oluyor, sağlıkla gelecekler (inşallah), aramadık hasret çekmedik ya, gerisi boş...
az sıkarım kendimi veririm, o iyi olsun, zarar vermiyim yeter kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tek avantajı şu canım, babannem artık ağlamıyor "ne derdin var da böyle zayıfladın" diye (sanki her gördüğünde birden zayıflıyorum da :roflol: )
boy olduğu için çok belli olmuyor evet ama ben biliyorum ya o yetiyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aaah biz kadınlar -tatlicadiarzu-
canım bende çok abur cubur yemiyorum zaten dr yaskladı hazır meyve suları filan yasak ama bazen canım çekio ozaman küçük bi kaçamak yapıyorum cips canım çokiodu yedim bi kere hevesim geçti :)) tatlı çok yemiorum canım zaten çok istemio acılı ekşili şeyler daha çok istiyo canım sabahları iki yumurta yiyorum mutlaka öğün araklarında meyve yiyiorum akşamları süt içiyorum et yemeye dikkat ediyoru az bişide olsa yemeğe çalışıyorum sevmiyorum çünkü :))) öğün atlamıyorum akşam 7 den sonra yemek yemiyorum acıkırsam bile yoğurt filan öle şeyler yiyorum alşmalrı yatmadan iki kaşık üzüm pekmezi içiyorum en önemlisi günde iki litre su içiorum çayıda fazla içmiorum tiryakisiydim ama bıraktım işte bunları yiyorum canım nasıl ama
canım bende çok abur cubur yemiyorum zaten dr yaskladı hazır meyve suları filan yasak ama bazen canım çekio ozaman küçük bi kaçamak yapıyorum cips canım çokiodu yedim bi kere hevesim geçti :)) tatlı çok yemiorum canım zaten çok istemio acılı ekşili şeyler daha çok istiyo canım sabahları iki yumurta yiyorum mutlaka öğün araklarında meyve yiyiorum akşamları süt içiyorum et yemeye dikkat ediyoru az bişide olsa yemeğe çalışıyorum sevmiyorum çünkü :))) öğün atlamıyorum akşam 7 den sonra yemek yemiyorum acıkırsam bile yoğurt filan öle şeyler yiyorum alşmalrı yatmadan iki kaşık üzüm pekmezi içiyorum en önemlisi günde iki litre su içiorum çayıda fazla içmiorum tiryakisiydim ama bıraktım işte bunları yiyorum canım nasıl ama
walla canim bende oyle yaparimdaaaaa benimmmmmm esim olacak herifim evin anahtarini tekinide ona vermis demet hamila arada cik bak diye kari evimi karisdirmakdan bana mi bakar salakkkkkkkkkkkkkkkkk cok merakli yaaaa birdeeeeeeeeeehayatım tedbırını onceden alıyo oyle deyınce sana guvenerek cocugu yapmadım de kaydirigubbakcemile3 hıc tınlama ben olsam cocugu sevmeye dahı vermem elıne avucunu yalarr:icecream::icecream:
sen de az değilsin hee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yanlızken hallediyorsun işini desene :roflol:
sana maşallah o zaman canom. valla benim doktorum bana verdiği listenin aynısı... keşke bende yumurta yiyebilsem ama eş değerlerini yemeye çalışıyorum. ben de bi kitapcık varda iki yumurta yemezseniz eğer onun yerine şunları yemelisiniz diyo... o iyi oluyo benim için.... canım çok düzenli besleniyosun, inşallah hep böyle gider hepimiz için..... normalde ben de ne bulursam yiyerim ama bebek olunca kilo ve bebeğin sağlığı korkutuyo beni valla.
canım bana kalsa yada dr tavsiye ettiği gibi yapsam valla tam bir örnek liste olur ama yapamıyorum ama vicdanım yinede rahat değil sanki eksik yiyormuşum gibi((
tek kelimeyle kadin yaslandigini daha dogrusu babaanne oldugunu kabullenemiyor ama baskasinin yanindaaaaa ayyyyyyy olurum ben ona yavrumun cocugu falan diyor kari bakmakdan bile kasiyor ona MUHTAC degilim allaha sukur.aman kisilii olusmamis sonradan gorme diyorum bide benim kzdigimi anlayinca bana sna hamile lebisesi alalim diyorrrrrrrr ayyy gecen gun ole bir aptallik yaptim dugune gidecegiz kizlar kiyafetlerimi yikadim utuledim herseymi ayarladim kari geldi ustume giyecegim seyleri tertemiz badimi ustune giydiiii ayyy guzelmis bir kizda ben mi dogursam dediiiiiiiiiiiiiklava: klava: klava:
ewet atasozleri hep dogrudur canimbenneyaptımki
gonderiyim hemen aps ile:roflol::roflol::roflol:
isdeeeeeeeeeee salak kari yaaaaaaaaaaaaa bolelerle ugrasiyorum bende annem babam yanimda yokya ezerim saniyor salak ben esimle kayimpederimin yaninda ona asla laf solemem ama yanlizken deyim yerindeyseeeeee agzina ........... birakirimmmmm:lepi::dance:
gonder valla bıraz stres atarım sayende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ya sana bısey sorcam bende 20+2 bugun hıssetmelerın ne boyutta mesela gunde nekadar hıssedıyosun dısardan esının hıssettıgı oluyomu merak ettım.ben hıssedıyorum kendım dısardanda hıssedıyorum esım hıssetmıyorum dıyo.bıde gun ıcınde toplasan 3-4 kez oluyo oda yatar pozisyondaysam
walla canim bende oyle yaparimdaaaaa benimmmmmm esim olacak herifim evin anahtarini tekinide ona vermis demet hamila arada cik bak diye kari evimi karisdirmakdan bana mi bakar salakkkkkkkkkkkkkkkkk cok merakli yaaaa birdeeeeeeeeeeklava: yok ole herzaman kucaina almakkkkkkkkkkkkk sevmeside ayni olacak canim .
yoksa kuduruyor kizzzzzzzzzzzz salak kari.yarin havasini alacak benim evimi peynir kokutacak nahhhhhhhhhhhhhh izin veririm ben onaaaaaaa aptalllllllllklava:
napıcam bilmiyorum hep eksik yiyormuşum gibi gelio günde 1500 ml kalsiyumu doldurmaya çalışıyorum ama olmuyo napıcaz ??????? kalsıyum ve vitamin hesabı yapmaktan bi alem oldum :))) günde bir havuç yiyiorum niye a vitamini yüzünden vsvsvsvsvs bunu gibi bir süürü şeyevet tatlım ya o his bende de oluyor
canım benim dışardan hissediliyo benim eşimde hissetmiyorum ben diyo hissedemz çünkü benim kız babası elini koyunca tepki vermiyo hatta hiç hareket etmiyo ama elimi ben koyayım kıpır kıpır kızım babasıda üzülüo ama napıım oda kızıyla ilgilensi,n -tatlicadiarzu-ben elimi koymasamda zaten hareket ettiğini hissedebili,yorum mesela karnıma doğru eğilirsem yada açsam tam tersi toksam kıpır kıpr ama yatarken çok ii hissedilio dışarıdan böle inip kalkıyo o tekme ettığı zaman karnım bazen de sağ tyarafıma toplanıyo sağ tarfım daha şişkin oluyo yada sol herhalde diyorum popsunu yada kafasını dayadı diyorum işte böle canım bizim hallerimiz hissetmiyosan merak etme ilerki zamanlarda daha net hissedersin
canım ya sana bısey sorcam bende 20+2 bugun hıssetmelerın ne boyutta mesela gunde nekadar hıssedıyosun dısardan esının hıssettıgı oluyomu merak ettım.ben hıssedıyorum kendım dısardanda hıssedıyorum esım hıssetmıyorum dıyo.bıde gun ıcınde toplasan 3-4 kez oluyo oda yatar pozisyondaysam
napıcam bilmiyorum hep eksik yiyormuşum gibi gelio günde 1500 ml kalsiyumu doldurmaya çalışıyorum ama olmuyo napıcaz ??????? kalsıyum ve vitamin hesabı yapmaktan bi alem oldum :))) günde bir havuç yiyiorum niye a vitamini yüzünden vsvsvsvsvs bunu gibi bir süürü şey
canım benim dışardan hissediliyo benim eşimde hissetmiyorum ben diyo hissedemz çünkü benim kız babası elini koyunca tepki vermiyo hatta hiç hareket etmiyo ama elimi ben koyayım kıpır kıpır kızım babasıda üzülüo ama napıım oda kızıyla ilgilensi,n -tatlicadiarzu-ben elimi koymasamda zaten hareket ettiğini hissedebili,yorum mesela karnıma doğru eğilirsem yada açsam tam tersi toksam kıpır kıpr ama yatarken çok ii hissedilio dışarıdan böle inip kalkıyo o tekme ettığı zaman karnım bazen de sağ tyarafıma toplanıyo sağ tarfım daha şişkin oluyo yada sol herhalde diyorum popsunu yada kafasını dayadı diyorum işte böle canım bizim hallerimiz hissetmiyosan merak etme ilerki zamanlarda daha net hissedersin
napıcam bilmiyorum hep eksik yiyormuşum gibi gelio günde 1500 ml kalsiyumu doldurmaya çalışıyorum ama olmuyo napıcaz ??????? kalsıyum ve vitamin hesabı yapmaktan bi alem oldum :))) günde bir havuç yiyiorum niye a vitamini yüzünden vsvsvsvsvs bunu gibi bir süürü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?