2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Nabersiniz? Baya yoğundum anca toparladım işlerimi. Azıcık geçmişe göz attım herkes iyi şükür. Hepinize hayırlı cumalar.

Begümcüm şimdiden geçmiş olsun Kayra'ya. Hayırlısı olsun inş. Allah damatlığınıda göstersin.

Buarada pembe hala yok galiba. ıyice merak ettim.

şanslıyız canım ne güzel bu mutluluğumuzu payşlaşabileceğimiz bir sürü insan var etrafımızda :)) benim kayınvalidem ve kayınbabam yok ama eminimki olsalar çok sevinirler di uzun zamandır beklenen kız torunları gelio :)) görümcem çok sevinio eltilerime bıktım arık siz oğlanşlarırınızı sevmekte kızm doğsada onu sevsem diyo zaten eşimin annesi gibiidr sağolsun :)))

ben bu alışveriş konusunda bişy sormak istiyorum şimdi tulum falan aldıkkk.benım 8-10 tane flan var tulum...eee bunları bebek 3-4 aya kadar giyer sonrası da biz ne giydircez bebege tamam küçük kotlar falan var ama hergunde kot gıyılmezkı evde bez değiştiriken falan evde sorun olur giy çıkar....5 aydan bi yaşa kadar ne giydircezzz ya biz bu bebeklere tecrübeli anneler yardımmm

Ne kadar güzel maşşallah rabbim bütün kayınvalideleri böyle yapsın benim kaynanamda melek gibi sakın heveslerini kırma alsınlar örsünler giydirmek zorunda değilsin..

canım tecrübem yok ama bilidğim kadarıyla pijama eşortman gibi rahat şeyler giydircez ben zaten ilk 3 ay giyibilcek şeklinde aldım daha sonrasında gidip kendim alıcam çok bişi almadım yani arada bebişle gider alırım yada bebişi anneme bırakırım kendim alırım ümraniye hemn yakınımda :)) ama bol bol pijama al ayaklı çok alma boyu uzun bi bebek olursa fazla giyemz bizmki ler kış bebeği olucak biz cinsiyetlerini öğrendiğimizde kışlıklar piyasadan kaltı o yüzden şimdi fazla bişi alma sadece sezon sonunda birdaha ki yaza giyiblicek bi kaç güzell bişi alabilirsin

sünnet mi olucaksınız hayırdır bir rahatsızlığımı vardı buy kadar erken. inşallah bişyicik olmaz tatlım

hayırlı olsun begumcum oglun erkek oluyooohihoyyyt(zaten erkekte öle derler ya)allah damatlıgınıda göstersın.....:Saruboceq:

çok teşekkürler canlarım... bircancım kayranın bişeyi yok 2-6 yaş arası sünnet önerilmiyor bizde bu yüzden şimdi yaptırıyoruz aslında doğdunda istedim ama babası yanaşmadı...ozaman iyileşmeside daha kolay oluyo...düğünümüzüde inşallah sonra yapıcaz 3-4 sene sonra...

sağol canım benim benim arkadaşımda nil hanıma gidiyodu kadın iç ilgilenmemiş memnun kalmadı benim doktora geliyo şimdi...herşeyi anlatıyor uzun uzun bakıyor bize gösteriyor ultrasonda..biz memnunuz valla tavsiye ederim sanada yakın heralde bahçelievlerdeydin dimi?

gülcancım biz eşofman altı aldık bi kaç tane onlarla çok rahat ettim..tsiye ederim evde...

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt sende alllllllllllllllllllll guizellim ne guzel her iki tarafdan bole istek varsaaaaaaaaaaaaaaaa benim annemde oyle canim benim ben burda o turkiyede orguler elbiseler battaniyelerrrrrrrrrr o kadar cok sey almis ve ormus kiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyy kaynanamdan nefret eder oldummmmmmmmm yaaaaaaaaaklava:klava: aslinda ii biri ama hareketleri yapmacik geliyor ve benim bu hallimden bile is beklior geri zekaliiiiiiiiiiiiiiii bellim agriyor terapi goruom dogru duzgun ayakda duramiyorum kendi zamanini anlatiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kiskanccccccccccccccc bu kari kiskannnnnnnnnnnnccccccccc ilk evlendigimde oglunu kiskandiiiiiiiiiiii simdide oglunun bana davranislarini kiskanioooooooooo cok rahtmisimmmmmmm klava:klava:blaaa blaaaaaaaaaaa konusor isdeeeeeeeeeeeeee offfffffffff birde evlerimiz altli ustlu ben 4kat o 1 katttttttttttttttttt ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyklava:klava:

allah yardımcın olsun
canım biraz idare et belki torunu kucağına alınca yumuşar Şeniz

sakin ol kız dumanlar taaaaaaa buraya kadar geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım bahcelıevlerdeyım. ayrıntılı ultrasyonu orda cektırım olmazsa aksama esım gelsınde bı soylım. onun ısyerıne yakın oldugu ıcın oraya gdıyodum olmasa senın doktoruna baslarım ne yapım

bende merak ediyorum pembeyi yaa...umarım benim oğlan gibidir büyük bişey değildir yani...

ayrıntılı ultrasona başka bi yere gönderiyo doktorlar ama ...ben geçen seferki doktoruma gidicem Fehmi yazıcıoğlu...sen ilk kızında nereye gitmiştin?

kız sinirlenme sakın ol. sen bu gıdısle allah korusun erken dogum yaparsın. eskıden oyleydı sımdı boyle de gec tınlama sen esınle ıyı ol gerısını salla gıtsın:roflol::roflol:

ben de daha hiç kilo almadım.... ama kocaman bir karnım var... doktorum değerlerimin çok iyi olduğunu söyledim... bakalım ne olacak sonraki aylar

allah yardımcın olsun
canım biraz idare et belki torunu kucağına alınca yumuşar Şeniz

sakin ol kız dumanlar taaaaaaa buraya kadar geliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy kizlarrrrrrrrrrrrrrrr goren ne sakin bir kadin diyorrr ama sinsinin teki yaaaaaaaaaklava:klava:klava: walla ben yattiririm bana giciklik olsun diye cocugu kaldirir yatagindan o kadar yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:tomato: amannnnnnnnnn isde boleleriiyle ugrasiom sonradan gorme olunca bole oluyorlar herhalde(kaynanam icin gecerli) ama babam harika kayinpaderimmmmmm allah ne muradi varsa versinnnnnnnnnn.yok canimmmmm bir insan 7 neise 77de o olurrrrrrrrrrrrr kadin 42 yasindaaaaaaaaa mirmirmirmir

pembeyibende merak ettim kizlar insallah birseyi yoktur butun dualarimiz onunla olsun su mubarek gun:Saruboceq::Saruboceq:
KAYRA erkekmi oluyormus masallah onaaaaaaaaa:lepi::lepi:

patron geldi aniden çıkmak zorunda kaldım :roflol: :roflol:
gerçi yine her an gelebilir ama sıkılıyoruum napiim :roflol:

kız kaynana duyacak valla o kadar bağırma :roflol: :roflol:
bırak kıskansın, demek ki kıskanılacak kadar süpersin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…