2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki yemek yemeği sevmez dağınık pasaklıdırı yardım etmezdi hiç ama artık yardım ediyor sağolsun süpürür siler çamaşır asar balkonu yıkar bulaşıkları makineye yerletirir ama önceden hiç yapmazdıkötükedihüsokötükedihüso

böle bi koca benim başıma süpürüp silmek yıkamak bılaşık yerleştirmek bardağı şurdan şuraya koymaz değil ki yerleştirmek :)))))) hiç düşünemyiyorum eşimi o şekilde:1shok::1shok::1shok:

kızlar ben erken çıkıyorum bugün işten, yine eşimin memleketine gidiyoruz mersine, hafta sonu oradayız.... çok seviyorum mersini, havada açtı gibi burada, inşallah sıcak olur hafta sonu, yağmurlu havaları hiç çekemem vallaa... herkesi öptüm, bebişlerinize ve kendinize dikkat edin, kafayı hiçbirşeye takmayın, en önemli şey biz ve bebeklerimiz şuan, biz huzurlu oallım ki onlar da huzurlu olsunlar...

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım sende çok dikkat et bizim yerimizede gez mersin havası al olur mu öptük sizi

bende düşünemezdim tatlım bizimkide hiç bir iş yapmazdı hamile kaldıktan sonra böyle oldu

Sağol Gülcancım yaaa geçmedi hala ağrısı kolumun sabah daha beterdi şimdi biraz daha iyi. Sen nasılsın? Bebeği her ağladığında kucağına almak konusunda haklısın ama ne olursa olsun onlar daha bizim ilk bebeklerimiz ilk tecrübelerimiz onlar ağlarken eminim elimiz ayağımız birbirine dolaşacak ne yapacağımızı bile şaşıracağız:)))

Hoşgeldin Pushingcim kusura bakma canım anca yazabildim. Öğleden sonra çok yoğundum hem dersim vardı hemde dersten sonra çeviri işim. Geçmişi okuyarakta geldiğim için böyle oldu. Neler yapıyorsun bakalım kızımız , prensesimiz nasıl?
Biz iyiyiz kızım bazen kıpır kıpır bazende çok uslu...Ama herşey yolunda çok şükür.

Begüm Kayra'ya şimdiden geçmiş olsun, size de hayırlı olsun inşallah.

Zeynepcim bende gün içinde 3-4 kez falan hissediyorumdur çalışırken, ama evdeyken çok daha sık hissediyorum ve benim eşim hissediyor çünkü bazen öyle sert tekmeliyor ki anlatamam bayağı güçlü kuvvetli olacak galiba kaydirigubbakcemile3

dilek sizin kız dişli olucak sanırım eli yada ayağı ağır olcak sanırım. bende evdeyken daha çok hissediyorum işte pek hissetmiyorum ara ara güçlü olursa ozaman gerçi küçük benim oğluşum daha ama olsun hiç hissetmiyorken çok zordu şimdi heyecanlanıyorum

maşallah canım ya eşim hissetmiyor aslında hissedebilirde korkuyorum diyo dokunamıyo bi tuhaf oldu yani :))) nasılsın nasıl gidio hamişlik göbüşş ne durumda çok merak ediyorum seni sende epey zayıf başladın kaç kilo aldın :)??????:CüvCüv:delikafadulden

beni sormussun tam okuyamamışım ben süperim allaha çok şükür göbüş artık belli 4 kilo aldım kızımda çok sağlıklı teyzesi hatta boyu haftalarına göre önde uzun bi kızm olucak inşallah :))) böle işte hazırlıklara artık yavaş yavaş başlıcaz odasını boşaltıyoruz kızımın odasını yapmaya başlaıcaz bakalım :))

maşalllllaahhhhh eylül e değmesin :)) sen çalışırken yoruluyorsun oda yoruluyor evdeyken dinleniyorsun oda anneeee ben burdayım diyor. bende artık daha sık hissediyorum bebeğimi geçen gece uykudan uyandım maşallah kuzumaa gece gece güldüm Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin tabii daha bizim babamız hissetmiyor o elini koyunca tık yok eşimde benim kızım çok terbiyeli babasına saygısızlık olmasın diye vurmuyor falan diyor :)) kendimi böyle avutuyorum ama bende hissetmek istiyorum diyor sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…