2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba canım dediğin gibi olacak:))) Bazen gerçekten oha diyorum bu ne yaa diyorum:)))
Kendi kendime gülüyorum... Hani cinsiyetindem Dr. kesin emin olmasa erkek diye düşünürdüm kesin kaydirigubbakcemile3 Evet canım zaten işte pek hissetmemek normalmiş. Ben bazen off niye bugün hissetmiyorum diyorum işteyken tabi bir yandan içimizde hep korku.. Gidiyorum hemen bir toplantı odasındaki koltuğa uzanıyorum bir süre sonra ben burdayım diyor ve bende rahatlıyorum:)) Hissetmiyorken zaman geçmek bilmiyordu offf şu kontroller gelse de iyi olduğunu öğrensek diyorduk, şimdi ne güzel oldu içim hep rahat allaha şükür.

Evet canım aslında uzun bir süre elini koysa göbeğinin üstüne rahatlıkla hissedebilir çünkü eşim kıpırdadığını bile hissettiğini söylüyor dışardan bir elin dinlemesi farklı çünkü.
Herşey iyi gidiyor canım bazen ağrılarım oluyor çok şiddetli olmayan bazende bulantı ve mide yanmalarım. Ama bunlara da bin şükür Allah beterinden korusun.. Göbüş bayağı büyüdü artık ben bile inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne hihoyyyt
Aslında çok ta hoşuma gidiyor... Kilo konusuna gelince de dertliyim biraz bu konuda:))
17 haftam dolduğunda sadece bulantılarımla giden 1 kiloyu almıştım. Yani 54 ile hamileliğe başladım 53'e düşmüştüm. 17 haftalıkken yine 54 idim. Yarın 21 hafta doluyor
yani 1 ayda 2 kilo almışım ve 56 olmuşum daha yeni çekildim..Aslında çok değil ama ne bileyim bir anda oldu yaa korktum... Daha fazla dikkat ediyorum artık yediklerime...Senden naber? Sende durumlar nasıl hamilelik , göbüş, kilo vs.???

Hoşgeldin emsalcim. Hepimizin bebişlerine kırkbir kere maşallah
Nasılsın görüşmeyeli? Ayy dün çok istedim msn'e girmek ama bir türlü olmadı çünkü sabah 7:30'da kolumun acısı ile uyandım ve bir daha uyuyamadım. Kahvaltıdan sonra film izledim sonra da uyudum akşama kadar kızımla bayağı bir dinlendik. Akşam yemeğine de annemler vardı ee onlar gidince Aşk-ı memnu başladı derken bir türlü olmadı kusura bakma artık umarım yarın ve pzr görüşürüz. Bazen bende uykudan uyandığımda hissediyorum ama hemen yine uykuya dalıyorm:)) Amin canım hepimize nasip etsin inş.
Bak sen şimdiden saygıyı öğrenmiş siizin minik kızınız canım benim yaa yer teyzesi onu alkisalkisalkis

emsall hoşgeldın. ne zamandır sana denk gelkmıyorum. nasılsın

canımmmmmm hoşbuldum çok şükür hepiniz iyisiniz bebişlerde iyi Allah a şükür... bir süredir giremedim canım ufak ufak hazırlıklar yaptım bebeğim için o yüzden giremedim nete :)) sen nasılsın oğluşun nasıl herşey yolunda inşallahh

saol cnm iyyiz siz nasılsınız nasıl yiğenim iimi??? bizimki pek hareketlendi ben elimi koyuncaya kadar başka yerde tekmeliyo cnm bnmmmmm

iyi olmanıza çok sevindim canım bin kere maşallahhhh bebişlere. bizde iyiyiz çok şükür bende yavrumun oynadıgını hissettikçe daha iyi oluyorum içim kıpır kıpır oluyor anneeemmmm kurban olurum seni veren Allah a ben diyorum her seferinde eşim anlıyor hemen yinemi oynadı diyor :)) bu günde sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinletti hemşire sanki ilk kez duyuyormuşum gibi heyecanlandım ve sevindim.Rabbim yavrulamızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh

canım okadar da çok değil kilon aslına bakarsan alman gereken kilo sınırlarınına ltında senin haftanda 5 ila 7 kilo almak lazım bence normal ve kafana takma alkisalkisalkisalkisalkisalkis benişm göbüş belli artık ama hamile olduğumu bilmeyenler szimisiniz hamile diyolar hele birde ayımı sölediğim zaman şaşırıp kalıyolar :1shok: bende bol kıyafetler yerine dar giyiyorum aynanın karşısına geçip karnımı izliyorum benim kızda kıpır kıpır bizimkiler birbirine benziolar bende hareketlerini aç yada toksam daha rahat hissediyorum sende varmı böle bişi :????? kilo konusunda ben seni geçmişim 4 kilo benimki seninki iki kilo bırak bi kilosu bebişin 1 kilosuda senin delikafaduldendelikafadulden maşallah canım sana bu arada benim bulantılar hala devam ediyo sabahları tuvalletteyim kahvaltı yapana kadar ondan sonra rahatım :)) ağrılarım benimde oluyo özellikle karnımın büyüdüğü zamanlarda normalmiş biliyosun işte böle canım bizimde durum :)):CüvCüv:

canım ıyıyız bızde çok sukur..

canım benim hoşbukdukk. Allah a şükür çok iyiyim canım. dün için tahmin ettim yorgun oldugunu birde aşın vardı dinlendiniz iyi oldu hafta sonu görüşürüz sorun değil siz iyi olunda biz görüşürüz hayatım.
sorma teyzesi :)) kızım çok terbiyeli babaya tekme atmıyor ultrasonda bacaklarını açıp net bir şekilde göstermiyor, oynarken elimi koyup konuşmaya başladıgımda durup dinliyor falan :))

dilekçim hiç korkma son ay aynısı bnmde başıma geldi kilo konusunda 1.5 kilo almışım biranda ama bebişler daha çok büyümeye başladı ondan cnm bnm

canım ıyıyız bızde çok sukur..

aman iyi olun canım kuzular için :))
yaa bu arada ne yaptınız bebek odası yada beşik işini ben çok kararsız kaldım hem bebek odası hemde yatak odam için ufak bir beşik istiyorum ama hem kaliteli hem uygun bişeyler bulmak çok zor

akşambizimde eşim kulağını dayadı karnıma hareketleri duyuluyor diyo ama dönüşleri felan o an kulağım uzun olsada bende duysam dedim amaaalülülülülülü

canım bende bebek odası yapıcam ama yatak odam odasına uzak olduğu için yatak odamada park yatak alıcam ben böle düşündüm odasında yatar ama hasta olduğu zamanlar yada ilk 3 ay en azından benim yanımda yatsın :)))

aynen cnm yaaa bende baktım 200-400 tl arası fiyatları böle derli toplu güzel bişi kahve krem renk istiyorum kıran girdi sanki hiç bi yerde yok yatak odama koymaya karar verdim beşiği ama bakalım fikir değiştirmezsem
:CüvCüv:

dilekçim hiç korkma son ay aynısı bnmde başıma geldi kilo konusunda 1.5 kilo almışım biranda ama bebişler daha çok büyümeye başladı ondan cnm bnm

ben size söyleyeyim hiç üzülmeyin kızlar rekor benim galiba ( son iki aydır 65 kiloydum 10 günde birden 3 kilo almışım aç karnına 67 kiloyum tok olanını tahmin edersiniz sanırım haftaya cumartesi dr. konturolüm var detaylı ultrason için radyoloji uzmanı geliyor o bakacak. kendi dr.umu görmemeyi umuyorum aksi halde aldıgım kilolar için iyi bir fırça yiyeceğim.

emsalcim ben küçük beşiğimi ablamdan alıcam. odayıda yavas yavas bakar karar verırırz

akşambizimde eşim kulağını dayadı karnıma hareketleri duyuluyor diyo ama dönüşleri felan o an kulağım uzun olsada bende duysam dedim amaaalülülülülülü
yaa varya aynı şey bizdede var eşim kulağını dayıyor karnıma dinliyor ne oluyor ses geliyormu diyorumm su sesi gibi biişeyler var diyor dediğin gibi sanırım dönerken ses çıkartıyor ama bende duymak istiyorum :)))
işte bende öyle istiyorum hem oda hem ufak bir beşik bir kaç aylık olana kadar yanımda yatmasını istiyorum inşallah bişeyler buluruz

sorma bende bakıyorum ama fiyatlar malum birde istediğini şeyi uygun bulman çok zor beğendiğim odalar ve beşikler var ama baya tuzlu :)) bende sade beyaz istiyorum ilerde ikinci bebeğim olursa kii inşallahh olur kız yada erkek için uysun istiyorum tüm odayı beyaz yapmak istiyorum o yüzden

emsalcim ben küçük beşiğimi ablamdan alıcam. odayıda yavas yavas bakar karar verırırz

ne güzel en azından onu halletmişsin canım güle güle yatsın inşallahh. aslında odanın acelesi yok belki çünkü uzun bir süre yatmayacak ama hem oda boş kalmaz hemde bebeğin eşyaları için dolaptı şifonyerdi lazım o yüzden onuda aradan çıkartmalı galiba hazır olsun odası eşyaları degilmi?*

bende krem alıcam mobilyayı odasının halısı tülü hep unisex yapıcam ki diğeri erkek olursa diye :)))

kızlar merhaba nasılsınız? çıkmadan önce bir bakayım dedim size mozi ve msms mesaj da bırakmış. merak eden başkaları da olabilir diye burdan yazmak istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…