2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım okadar çok seyi varkı şu anoglumun. yenı koltuk yaptırmıstım bazalı. birinin altı tamamen doldu bıle. mutlaka lazım dolap.

çarşamba günü gittiğim doktor da benzer şeyler söyledi. 4 adet kist görünüyor kafatasında kızlarımdan birinin. 3 günde okumadığım makale kalmadı. yabancı tıp dergileri bile okuyorum bir sürü. kistlerin geçme olasılığı yaklaşık % 90 . geçmezse koromozom sorunlu bebek olma ihtimali doğacak. ikiz gebelik olduğu için amniyosentez çok mantıklı gelmiyor. diyelim amniyosentez yapıldı teşhis konuldu. tek bebek alınmıyor biliyorsunuz karında son veriliyor. bu da anneye ve diğer bebeğe zarar verebilir. sanırım sırf rahatlamak için amniyosentez yapmayacağım. geçecekse eğer 24. haftadan itibaren gemeye başlıyor 28. hftada yok oluyor. Allahım inşallah bizimkiler geçer. Tek isteğim dualarınız. Çok panik değilim. ama biraz korkuyorum. Kızım iyi olacak diyorum.

Evet canım bende biliyorum çok olmadığını ama şimdiden ayda 2 kilo alırsam yandım yani.
Doğrusu 20. haftadan sonra yesende yemesende kilo alıyorsun. Ben en fazla 12 kilo almak istediğim için şimdiden hızlı bir şekilde limitimi doldurmak istemiyorum. Evet yaa benimde aynı hala hadi canım hiç hamile gibi durmuyorsun diyorlar birde nerdeyse 5. ay bitmek üzere deyince onlarda şaşırıp kalıyorlar:)) Ben genellikle tokken güzel hissediyorum ve şey diyorum hımm kızım uyandı şimdi de yemeğini yiyor cokacimcoook
Midelerimiz sanırım çok hassas olduğu için böyle oluyor hergün olmasada ara ara benimde bulantılar ve çıkarmalar oluyor ne yapalım kızlarımız iyi olsunda bize birşey olmaz nasılsa...

Sağol canımcım. Maşallah bizim Eylülümüze daha şimdiden anne-baba terbiyesi mevcut kızımızın... kaydirigubbakcemile3 Canım benim yaaa...

dilekçim hiç korkma son ay aynısı bnmde başıma geldi kilo konusunda 1.5 kilo almışım biranda ama bebişler daha çok büyümeye başladı ondan cnm bnm

Evet canım di mi yaa ondan böyle ani kilo artışı yoksa yemekle falan ilgisi yok. :teytey:
Kendimizi bu şekilde avutalım ama gerçekten biraz da öyle.. Mesela 17 haftalık bir bebek suyuyla, içerdeki diğer şeylerle ve ağırlığıyla tam 1 kilo tutuyormuş ee şimdi biraz daha büyüdüler nerden baksan 1,5 kilo tutuyordur herşeyiyle...

Biz seninle aynı düşünüyoruz canım bende park yataktan vazgeçtim beşik almaya karar verdim yatak odamıza... Çünkü park yatak yatağıyla falan en az 160-170TL'yi bulacak. Beşik buldum bir tane internetten 118TL. 18 aya kadar onun içinde yatabiliyormuş.
taşpınar beşik elif beşik pembe

canim benim cok gecmis olsun.gecer insallah dua edicem melegin icin.icini ferah tut canim bak geciyomus 28.haftaya kadar.gecer seninkide bizim bebislerimiz hem nazli hemde oyun yapiyolar bize..hayirlisi insallah düzelir canim:Saruboceq:

evet emsalcim beyaz aklıma hiç gelmedi olmazsa bende beyaz bakimmm kıss aklıma getirdin

tabii arkadaşım ilerde ikinci kuzular geldiğinde tekrar aynı teleşı yaşamayalım dimi ama :)) hem kıza hem erkeğe gidecek bişeyler hazırlayalım beyaz krem tonları çok uygun hemde eminim çok hoş görünecek odaları

canım bencede cok panık yapma. allahın ıznıyle prensesın ıyı olacak gecmıs olsun canım

canım okadar çok seyi varkı şu anoglumun. yenı koltuk yaptırmıstım bazalı. birinin altı tamamen doldu bıle. mutlaka lazım dolap.

ohhh maşallahh Allah giydirmeyi nasip etsin inşallahh.bizim o kadar çok değil bi kaç parça bişey aldım onlarıda yeni aldım sen çok erken başlamıştın biliyorum diger topikten :)) dolap tabii şart

velhasıl siz bebek odalarının renginden bahsederken böyle bir sorun yüzünden araya girmek hiç hoşuma gitmiyor. o yüzden ben buralara az uğrarım artık. ne alışveriş hevesi ne de gebelik mutluluğu kalmadı elimde. buna da üzülüyorum. ama allah beterinden saklasın.

dediğim gibi neşenizi bozmak istemem kızlar. inşallah güzel haberlerle gelirim...

yaa kizlar ben bebegimi artik daha cok hissediyorum.yani hareketleri daha sertlesti ve artik daha yukarda:)bide benim gögüslerim acayip büyüdü yaaa...sizinkiler nasil??

canim öyle düsünme lütfen.güzel haberlerle gelcen inaniyorum ben.üzülme cok diycem ama insanin elinde olan bise degil cok iyi biliyorum benzer olaylari bende yasamistim malesef:çok üzgünüm:

canımm Allah ım yardımcın olsun Rabbim minik meleklerine sağlık sıhhat versin inşallahhh. inşallahh 24 ve 28. haftalarda güzel haberler alacak güzel haberler vereceksin. korkma ve aklına kötü şeyler getirme arkadaşım. iki yavrunuda sağlıkla sıhhatle kucağına alacaksın Allah ın izni ile...dularım senin ve minik meleklerinle canım

pembe canım olurmu oyle sey lutfen sık sık gel ve durumundan haberdar et bizi. inanıyorum ve hatta emınımkı kızın çok iyi olacak. sen canını sıkma. hersey yoluna gırecek. dualrımız sizinle..

güzel dilek ve dualarınız için çok teşekkür ederim. akşam yatarken de dua edin bana olur mu...
allah hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun.

hoşçakalın.

Tatlım geçmiş olsun. Begüm 2 gündür yazıyordu. Bilmiyorum bakma imkanın oldumu. Onunda oğlunda görülmüş böyle bir kist. Ve 28. haftadan sonra geçmiş. Büyük ihtimalle senin kızınınkide geçicek. Dualarımız hep seninle. Lütfen sen moralini yüksek tutmaya çalış. Bizide merakta bırakma olurmu?

çok özürdilerim canım ancak fark edebildim ne olur yanlış anlama. biliyorsun senide meryemide başından beri biliyorum diğer topikten birde karanfil. başından beri dualarımız dileklerimiz birdi halada öyle canımmm. ne yaşadıgını nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum herkezin evlatları bebekleri değerli ama bizimkiler büyük emekler çabalar dur durak bilmeksizin edilen dualarla geldi. Rabbim yokluğunu acısını yaşatmasın hiç birimize. pozitif olmaya düşünmeyeye çalış canım inşallah bak gör hiç bişey olmayacak hepimiz sizin için dua edeceğiz

evet canim sana aynen katiliyorum bizim yasadiklarimizi bizden baska kimse anlayamaz allahim hepimizin yavrularini bagislasin insallah..
bu arada kizin oluyomus cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insallah:1hug:

Canım benim yaaa söyleyecek seni teselli edecek bir söz maalesef bulamıyorum inşallah tüm bu yaşadıkların küçük bir sınvadan ibarettir ve inşallah en kısa sürede hayırlısıyla son bulur. Rabbim gönlüne göre versin.. Tüm dualarımız bebişinle hayırlısıyla atlatacak o da inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…