2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım dualarımız seninle allahın izniyle inşallah problem olmaz sende rahat bi nefes alırsın canım sen pozitif ol canım allah yardımcın olsun kendine iii bak

beşik bana çok küçük göründü dilek eminmisin içinde 18 aya kadar yatabildiğine ????

evet canim sana aynen katiliyorum bizim yasadiklarimizi bizden baska kimse anlayamaz allahim hepimizin yavrularini bagislasin insallah..
bu arada kizin oluyomus cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insallah:1hug:

aminnnnnnnnn canım arkadaşım.
Allah ım kısmet ederse kızım olacak teyzesi amin inşallah cümlemiz hayırlısı ile kucaklarız yavrularımıza hayatım. bende seni merak ediyordum bir süredir görüşemedik msn dede yoksun ama iyi olduğunuza çok sevindim hayatım

Canım bende sitenin yalancısıyım:)) Bilmiyorum yani öyle yazıyor. Zaten ben sadece 12 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra odasında yatmaya başlayacak inşallah.
Yani hem yatak odama beşik almayı hem de oda yapmayı düşünüyorum

evet öyleymiş begüm84.

begümün mesajlarını ve o anki metinleri okudum gözlerim doldu . sanal ortam da olsa beni merak eden arkadaşlarım da varmış .çok sağolun kızlar. inşallah her şey yolun girecek
begüme mesaj atayım ben.

ben de öle yapmayı planlıyorum ama senin dediğin beşik tarzlarına ben baktım çok küçük en fazla 6 ay yatabilir çoçuklar çok çabuk büyüyorlar ayrıca katlanıp kaldırma gibi bi özelliği varmı yatağın ilerde yer sorunu olmasın park yatakta o var mesela ben onu yazlığımıza da götürmeyi planlıyorum oyüzden küçük beşik mantıklı değil gibi geldi bana yerimseniben

evet canim yaa havalar cok güzel burda geziyorum hep:))4 ay sonra evdeyim artik:)

evet canım biz aynı şeyleri düşünüyoruz :)) bakalım artık konuşuruz ne yapacağımızı hafta sonu msn den uzun uzun inşallah zaten siz kısıga gideceksiniz ye ben senden haber beklerim canım. 12 ay bir yaşında oluyor zaten sonrası olmaz kendi odasında yatması en doğrusu.

Katlanma özelliği olan beşiklerde var... Benim baktığım katlanıyor mu bilmiyorum.
Ama 6 aydan fazla yatar diye düşünüyorum çünkü yatak 1 mt. boyunda içindeki döşek ise 90cm. 1 yaşındaki bebeğin boyu en fazla 75 cm oluyormuş 1 yaşına kadar rahat yatar yani.

kızlar ben kaçtım malum akşam oluyor yemek yapmam gerek. mutfakta dandini önce orayı toparlayayım sonra yemek yapmaya koyulayım dünde yemek yoktu bu gün bari olsun. koca bebeğim ve minik yavrum yemek yesin bu akşam :)) hapinizi öptük Allah a emanet olun çalışanlara iyi tatilller şimdiden

sen bilirsin canım park yatak bana şöle mantıklı geldi 4 yaşına kadar kullanabilosun bide belli bi zamandan sonra oyun yeri olarak da kullanılabilir ama seninkide mantıklı :))

Tamam canım haftasonu konuşuruz. Kısıkta umarım istediğimiz gibi şeyleri uygun fiyata bulabiliriz. Haftaya bakınca sana bilgi vericem zaten bende çok sabırsızlanıyorum bakmak için. delikafadulden Hadi kendine iyi bak canım bebişimize de... Sana öncelikle kolay gelsin sonra da afiyet olsun Eylülüne yarasın inşallah akşam yemeğin. Çok yorma kendini.Çok öpüyorum canım

sen bilirsin canım park yatak bana şöle mantıklı geldi 4 yaşına kadar kullanabilosun bide belli bi zamandan sonra oyun yeri olarak da kullanılabilir ama seninkide mantıklı :))

Canım benimde beşikten önceki düşüncem park yatak almaktı ama eşim vazgeçirdi.
O çocuk biraz büyüyüp emekleyip yürümeye başlayınca onun içinde sessiz sessiz oynamak asla istemeyecektir dedi. Haklı da yani ne bileyim oyuncaklarını at içine oynasın diye düşünüyordum ama zor demek ki eşim bu konularda benden daha tecrübeli yeğeni büyürken hep onun yanındaydı. Yoksa haklısın 50 TL daha fazla ver park yatak al. Aman ne bileyim aslında daha tam da karar verebilmiş değilim açıkcası:)))

kızlar son dakika golü bir sürü iş yaptım ya cnaım çıktı belim koptu ağrıdan sanki ben çıkıyorum iyi akşamalr öptük sizi

ama park yataklarda çok tuhaf görünüyolar, çadır gibi.. :) ben de baktım inceledim,aslında çok mantıklı, kaldırıp bi kenara koyabilmek büyüdükten sonra, ama bilmiyorum, tipleri pek hoşuma gitmedi benim...

Evet canım haklısın görünüşü de güzel olmalı doğrusu ben yatak odasına koymayı düşündüğüm için kimse görmez orayı bizden başka. Bebiş bakmaya gelenlere odasını gezdiririm sadece yeterli.

mozi begum84 müydü onun nicki
bakayım mesajlarına

Herşey yoluna girecek cnm. Dua ediyoruz hepimiz.

mozi begum84 müydü onun nicki
bakayım mesajlarına

cnm çok geçmiş olsun prensesin için dua edeceğim çok iyi olacak herşey emin ol ve kendini bizden soyutlama biz bi aileyiz burda lütfen tamammı kendi kendine düşünüp kurma kendini bizle paylaş tammmı cnmmm bnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…