canım dualarımız seninle allahın izniyle inşallah problem olmaz sende rahat bi nefes alırsın canım sen pozitif ol canım allah yardımcın olsun kendine iii bakçarşamba günü gittiğim doktor da benzer şeyler söyledi. 4 adet kist görünüyor kafatasında kızlarımdan birinin. 3 günde okumadığım makale kalmadı. yabancı tıp dergileri bile okuyorum bir sürü. kistlerin geçme olasılığı yaklaşık % 90 . geçmezse koromozom sorunlu bebek olma ihtimali doğacak. ikiz gebelik olduğu için amniyosentez çok mantıklı gelmiyor. diyelim amniyosentez yapıldı teşhis konuldu. tek bebek alınmıyor biliyorsunuz karında son veriliyor. bu da anneye ve diğer bebeğe zarar verebilir. sanırım sırf rahatlamak için amniyosentez yapmayacağım. geçecekse eğer 24. haftadan itibaren gemeye başlıyor 28. hftada yok oluyor. Allahım inşallah bizimkiler geçer. Tek isteğim dualarınız. Çok panik değilim. ama biraz korkuyorum. Kızım iyi olacak diyorum.
Evet canım bende biliyorum çok olmadığını ama şimdiden ayda 2 kilo alırsam yandım yani.
Doğrusu 20. haftadan sonra yesende yemesende kilo alıyorsun. Ben en fazla 12 kilo almak istediğim için şimdiden hızlı bir şekilde limitimi doldurmak istemiyorum. Evet yaa benimde aynı hala hadi canım hiç hamile gibi durmuyorsun diyorlar birde nerdeyse 5. ay bitmek üzere deyince onlarda şaşırıp kalıyorlar:)) Ben genellikle tokken güzel hissediyorum ve şey diyorum hımm kızım uyandı şimdi de yemeğini yiyor cokacimcoook
Midelerimiz sanırım çok hassas olduğu için böyle oluyor hergün olmasada ara ara benimde bulantılar ve çıkarmalar oluyor ne yapalım kızlarımız iyi olsunda bize birşey olmaz nasılsa...
Sağol canımcım. Maşallah bizim Eylülümüze daha şimdiden anne-baba terbiyesi mevcut kızımızın... kaydirigubbakcemile3 Canım benim yaaa...
Evet canım di mi yaa ondan böyle ani kilo artışı yoksa yemekle falan ilgisi yok. :teytey:
Kendimizi bu şekilde avutalım ama gerçekten biraz da öyle.. Mesela 17 haftalık bir bebek suyuyla, içerdeki diğer şeylerle ve ağırlığıyla tam 1 kilo tutuyormuş ee şimdi biraz daha büyüdüler nerden baksan 1,5 kilo tutuyordur herşeyiyle...
Biz seninle aynı düşünüyoruz canım bende park yataktan vazgeçtim beşik almaya karar verdim yatak odamıza... Çünkü park yatak yatağıyla falan en az 160-170TL'yi bulacak. Beşik buldum bir tane internetten 118TL. 18 aya kadar onun içinde yatabiliyormuş.
taşpınar beşik elif beşik pembe
evet canim sana aynen katiliyorum bizim yasadiklarimizi bizden baska kimse anlayamaz allahim hepimizin yavrularini bagislasin insallah..
bu arada kizin oluyomus cok sevindim.saglikla kucagina alirsin insallah:1hug:
canım dualarımız seninle allahın izniyle inşallah problem olmaz sende rahat bi nefes alırsın canım sen pozitif ol canım allah yardımcın olsun kendine iii bak beşik bana çok küçük göründü dilek eminmisin içinde 18 aya kadar yatabildiğine ????
Canım bende sitenin yalancısıyım:)) Bilmiyorum yani öyle yazıyor. Zaten ben sadece 12 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra odasında yatmaya başlayacak inşallah.
Yani hem yatak odama beşik almayı hem de oda yapmayı düşünüyorum
aminnnnnnnnn canım arkadaşım.
Allah ım kısmet ederse kızım olacak teyzesi amin inşallah cümlemiz hayırlısı ile kucaklarız yavrularımıza hayatım. bende seni merak ediyordum bir süredir görüşemedik msn dede yoksun ama iyi olduğunuza çok sevindim hayatım
Canım bende sitenin yalancısıyım:)) Bilmiyorum yani öyle yazıyor. Zaten ben sadece 12 ay yanımda yatırmayı düşünüyorum sonra odasında yatmaya başlayacak inşallah.
Yani hem yatak odama beşik almayı hem de oda yapmayı düşünüyorum
evet canim yaa havalar cok güzel burda geziyorum hep:))4 ay sonra evdeyim artik:)
ben de öle yapmayı planlıyorum ama senin dediğin beşik tarzlarına ben baktım çok küçük en fazla 6 ay yatabilir çoçuklar çok çabuk büyüyorlar ayrıca katlanıp kaldırma gibi bi özelliği varmı yatağın ilerde yer sorunu olmasın park yatakta o var mesela ben onu yazlığımıza da götürmeyi planlıyorum oyüzden küçük beşik mantıklı değil gibi geldi bana yerimseniben
Katlanma özelliği olan beşiklerde var... Benim baktığım katlanıyor mu bilmiyorum.
Ama 6 aydan fazla yatar diye düşünüyorum çünkü yatak 1 mt. boyunda içindeki döşek ise 90cm. 1 yaşındaki bebeğin boyu en fazla 75 cm oluyormuş 1 yaşına kadar rahat yatar yani.
evet canım biz aynı şeyleri düşünüyoruz :)) bakalım artık konuşuruz ne yapacağımızı hafta sonu msn den uzun uzun inşallah zaten siz kısıga gideceksiniz ye ben senden haber beklerim canım. 12 ay bir yaşında oluyor zaten sonrası olmaz kendi odasında yatması en doğrusu.
kızlar ben kaçtım malum akşam oluyor yemek yapmam gerek. mutfakta dandini önce orayı toparlayayım sonra yemek yapmaya koyulayım dünde yemek yoktu bu gün bari olsun. koca bebeğim ve minik yavrum yemek yesin bu akşam :)) hapinizi öptük Allah a emanet olun çalışanlara iyi tatilller şimdiden
sen bilirsin canım park yatak bana şöle mantıklı geldi 4 yaşına kadar kullanabilosun bide belli bi zamandan sonra oyun yeri olarak da kullanılabilir ama seninkide mantıklı :))
kızlar son dakika golü bir sürü iş yaptım ya cnaım çıktı belim koptu ağrıdan sanki ben çıkıyorum iyi akşamalr öptük sizi
canım benimde beşikten önceki düşüncem park yatak almaktı ama eşim vazgeçirdi.
O çocuk biraz büyüyüp emekleyip yürümeye başlayınca onun içinde sessiz sessiz oynamak asla istemeyecektir dedi. Haklı da yani ne bileyim oyuncaklarını at içine oynasın diye düşünüyordum ama zor demek ki eşim bu konularda benden daha tecrübeli yeğeni büyürken hep onun yanındaydı. Yoksa haklısın 50 tl daha fazla ver park yatak al. Aman ne bileyim aslında daha tam da karar verebilmiş değilim açıkcası:)))
ama park yataklarda çok tuhaf görünüyolar, çadır gibi.. :) ben de baktım inceledim,aslında çok mantıklı, kaldırıp bi kenara koyabilmek büyüdükten sonra, ama bilmiyorum, tipleri pek hoşuma gitmedi benim...
mozi begum84 müydü onun nicki
bakayım mesajlarına
evet öyleymiş begüm84.
begümün mesajlarını ve o anki metinleri okudum gözlerim doldu . sanal ortam da olsa beni merak eden arkadaşlarım da varmış .çok sağolun kızlar. inşallah her şey yolun girecek
begüme mesaj atayım ben.
mozi begum84 müydü onun nicki
bakayım mesajlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?