2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa olur canım neden olmasın tabi hihoyyyt Bizde karşılıklı laflarız:içelim: genelde bu saatlerde buralarda 10 kişiden aşağı olmazdıda o dikkatimi çekti..........

Poyraz nasıl?

tatlım cumartesi günleri böyle oluyor

iyidir Allah'ın izniyle poyrazım. bende iyim sabaha kadar kötü rüyalar gördüm hemde bir sürü saat 13:30 olsada çıksam

kızlar (burdakiler) :) günaydın,
uzun zamandır giremiyordum nete... 3 lü testleriniz olmuştur herhalde sonuçlarınız nasıl çıktı. merak ettim.

kızlar (burdakiler) :) günaydın,
uzun zamandır giremiyordum nete... 3 lü testleriniz olmuştur herhalde sonuçlarınız nasıl çıktı. merak ettim.

günaydın canım . benim ki annemde sonuçlar her gittiğimde de bakamyı unutuyorum ama 2 doktorda baktı temiz çıktı yani

tatlım cumartesi günleri böyle oluyor

iyidir Allah'ın izniyle poyrazım. bende iyim sabaha kadar kötü rüyalar gördüm hemde bir sürü saat 13:30 olsada çıksam

anladım canım..Ya kötü rüyalar bende çok oluyor bu aralar.....her günüm farklı bir rüya...Şeytan hamile ve yeni doğum yapmış kadınları çok korkuturmuş ona veriyorum bu rüyaların sebebini....

Kıyafet bakmaya mı gidiyonuz annesi bugün? Bende kahvaltı hazırlıyorumda o yüzden yanıtlar gecikebilir:)

canım alıcaz bebeğe bişiyler bakalım ana kucağı port bebe çantası hastane çıkışı bakcaz bakalım

geceleri bende çok kötü rüyalar görüyordum ve bebeğimimi kaybedicem diye düşünürdüm hep... artık gece yatarken başucuma bir bardak su alıyorum ve içine 7 ayetel kürsü okuyup yatıyorum çok şükür kabuslarla kalkıp uykumun kaçtığı geceler olmadı uzun zamandır :) sabahları kalkar kalkmaz da o suyu mutfak lavabosuna döküyorum tabii hava aydınlanmışsa... aklınızda olsun.

günaydın kızlaaarrrrr :) Nasılsınız bugün??? Ben bugün ilk kez kot hamilelik giydim, kendimi çuvalın içine girmiş gibi hissediyorum -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

bende okuyorum neelr okuyorum hemde ama yine görüyorum hemde çok sıçrıyorum uykumda

günaydın kızlaaarrrrr :) Nasılsınız bugün??? Ben bugün ilk kez kot hamilelik giydim, kendimi çuvalın içine girmiş gibi hissediyorum -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

hihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eminim çok şeker olmuştır? güle güle giy canım
8. ayda görürüm çuvalısırnaşık şeysırnaşık şey
nasılsın canım bebekin nasıl?

Benden 3 lü test istemedi Alfafeta protein istedi onunda sonucunu dün öğrendim temiz çıkmış çok şükür..Bende artık gece yatmadan dediğin gibi suya ayetel kürsü okuyup öyle yatıyım..

Aaa yeni aklıma geldi ben rüyamda bebeğimide gördümm Tombik bişeydi çok tatlıydı ve 7-8 aylık falandı..Yalnız kafama takılan tek bişe gördüğüm bebek sarışın saçları kahverengi....Bu tüm rüyalarımda böyle oldu..Anne ve baba olarak biz esmeriz....sizce bu bebeğin sarışın yada kumral olma ihtimali var mı:)

hihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eminim çok şeker olmuştır? güle güle giy canım
8. ayda görürüm çuvalısırnaşık şeysırnaşık şey
nasılsın canım bebekin nasıl?

sağol canım iyiyiz biz çok şükür :) Sabah benim oğlan hareketsizdi ama iş yerine gelince yine kıpır kıpır oldu siz nasılsınız poyrazınla?

Günaydın kızlara.s. ben ekim annesiyim Allah nasip ederse, siz bizden önde olduğunuz için kafama takılan soruları size soruyorum...
bugün öğlende 3lü testim yapılacak, fakat benim asıl gittiğim hastanede laboratuarlarda problem olduğu için farklı bi hastanede yaptırıyorum, o yüzden ilk gittiğim hastanede yanlış yada eksik bişey yapmalarını istemiyorum...
3lü testte neler yapılıyor? yaptıran arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum...

tatlım merhaba allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin.
3 lü test için sadece sendne kan alıcakalr o kadar

sağol canım iyiyiz biz çok şükür :) sabah benim oğlan hareketsizdi ama iş yerine gelince yine kıpır kıpır oldu :d siz nasılsınız poyrazınla?

iyiz canım şükür allah'ın izniyle
bizimkide sabah biraz harektliydi şimdi durdu uyuyo sanırım aman iyi olsunlarda

tatlım merhaba allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin.
3 lü test için sadece sendne kan alıcakalr o kadar

cnm çok sağol, Allah senin bebeğinide sağsalim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:
yaa sanki ense ölçümü yapılacak diye duymuştum ben, ultrasondan ölçüm falan yapmayacaklar mı?
aynı günde hem ölçüm, hemde kan tahlili yani...
acaba her doktor farklı bakıyo olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…