ben varım ya olmaz mı?
klava:
aaaa olur canım neden olmasın tabi hihoyyyt Bizde karşılıklı laflarız:içelim: genelde bu saatlerde buralarda 10 kişiden aşağı olmazdıda o dikkatimi çekti..........
Poyraz nasıl?
kızlar (burdakiler) :) günaydın,
uzun zamandır giremiyordum nete... 3 lü testleriniz olmuştur herhalde sonuçlarınız nasıl çıktı. merak ettim.
tatlım cumartesi günleri böyle oluyor
iyidir Allah'ın izniyle poyrazım. bende iyim sabaha kadar kötü rüyalar gördüm hemde bir sürü saat 13:30 olsada çıksam
anladım canım..Ya kötü rüyalar bende çok oluyor bu aralar.....her günüm farklı bir rüya...Şeytan hamile ve yeni doğum yapmış kadınları çok korkuturmuş ona veriyorum bu rüyaların sebebini....
Kıyafet bakmaya mı gidiyonuz annesi bugün? Bende kahvaltı hazırlıyorumda o yüzden yanıtlar gecikebilir:)
peki şu 5 li set içindeki gibi bir ana kucağımı almayı düşünüyorsun yoksa puset tarzı mı?canım alıcaz bebeğe bişiyler bakalım ana kucağı port bebe çantası hastane çıkışı bakcaz bakalım
peki şu 5 li set içindeki gibi bir ana kucağımı almayı düşünüyorsun yoksa puset tarzı mı?
geceleri bende çok kötü rüyalar görüyordum ve bebeğimimi kaybedicem diye düşünürdüm hep... artık gece yatarken başucuma bir bardak su alıyorum ve içine 7 ayetel kürsü okuyup yatıyorum çok şükür kabuslarla kalkıp uykumun kaçtığı geceler olmadı uzun zamandır :) sabahları kalkar kalkmaz da o suyu mutfak lavabosuna döküyorum tabii hava aydınlanmışsa... aklınızda olsun.
günaydın kızlaaarrrrr :) Nasılsınız bugün??? Ben bugün ilk kez kot hamilelik giydim, kendimi çuvalın içine girmiş gibi hissediyorum-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
hihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eminim çok şeker olmuştır? güle güle giy canım
8. ayda görürüm çuvalısırnaşık şeysırnaşık şey
nasılsın canım bebekin nasıl?
günaydın kızlara.s. Ben ekim annesiyim allah nasip ederse, siz bizden önde olduğunuz için kafama takılan soruları size soruyorum...
Bugün öğlende 3lü testim yapılacak, fakat benim asıl gittiğim hastanede laboratuarlarda problem olduğu için farklı bi hastanede yaptırıyorum, o yüzden ilk gittiğim hastanede yanlış yada eksik bişey yapmalarını istemiyorum...
3lü testte neler yapılıyor? Yaptıran arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum...
sağol canım iyiyiz biz çok şükür :) sabah benim oğlan hareketsizdi ama iş yerine gelince yine kıpır kıpır oldu :d siz nasılsınız poyrazınla?
tatlım merhaba allah bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin.
3 lü test için sadece sendne kan alıcakalr o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?