2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım test kanla oluyor
bide yarıntılı ultrasyonda bebeğin ölçümleir yapılıyor bu kadar dert etme 2 li testte bişiy çıkmamışsa 3 lüde hiç çıkmıyor

canım test kanla oluyor
bide yarıntılı ultrasyonda bebeğin ölçümleir yapılıyor bu kadar dert etme 2 li testte bişiy çıkmamışsa 3 lüde hiç çıkmıyor

cnm biraz sıkıntı yapıyorum farkındayım, benden 2li testte kan tahlili almadılar sadece ense ölçümü yaptılarda o yüzden endişem...
ayrıntılı ultrasonda bebeğin ölçümlerine bugun bakacaklar yani değilmi?
kusura bakma nerden sardım buna diceksin amakaydirigubbakcemile3

Merhaba ELALI
3'lü testte kan alıyorlar bir tüp ve ultrasonda bebeğin bacak kemiğini, kafa tasını ve bir kemiğinin daha ölçüsünü alıyorlar. <Ense kalınlığına ikili testte bakıyorlar> Sanırım bu ölçülerle kandaki değerler karşılaştırılarak sonuca varılıyor. Kan alınırken bir de ultrasona giriyorsun yani... ınşallah bebeğinde hiçbir şey çıkmaz canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin...

yume, nevestabircan yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
ıyi dilekleriniz için çok sağolun Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın inşallah...
Sevgiler...

&#3666;&#3588;l&#3666;ö&#962;&#1108;ğ&#3648;&#3667;;6520178 .!.:
[ı]teşekkür ederim tatlım. Bende cok iyiyim. şüküler olsun minik kızımda iyi.[/ı]

yerim minik kızını ssat geçirmeye çalışıyorum bende canım bu gün çalışmak istemiyorum hemde hiç

günaydın kızlar ya bugün karnım ağrıyor yine..Ama bebeğim sabahtan beri oynamadı daha..Alışmıştım hareketlerine :)

Merhabalar kızlar günaydınnn en güzel eylül annecikleriyerimseniben Dün gece bir açlıkla uyandım oğluşumdan hiç kıpırtı yoktu tüm gün. Hemen kalkıp birşeyler atıştırdım yavruuuummm nasıl da acıkmış bir hareketler bir hareketler Uykuya dalarken bile hareketliydi oğlum benim sırıtarak daldım dün gece uykuyaalkisalkisalkis

benimkide bugün oynamıyor senağlama

günaydın kızlar ya bugün karnım ağrıyor yine..Ama bebeğim sabahtan beri oynamadı daha..Alışmıştım hareketlerine :)
Günaydın canım.Ben bebegimin hareketini daha hiç hissetmedim bile
normal mi yoksa anormal bi durum mu var bilmiyorum.

&#3666;&#3588;l&#3666;ö&#962;&#1108;ğ&#3648;&#3667;;6520358 .!.:
Günaydın canım.Ben bebegimin hareketini daha hiç hissetmedim bile
normal mi yoksa anormal bi durum mu var bilmiyorum.

Benim ikinci çocuğum olduğu için ben 2 haftadır hissediyorum..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…