cnm çok sağol, allah senin bebeğinide sağsalim kucağına almayı nasip etsin:saruboceq:
Yaa sanki ense ölçümü yapılacak diye duymuştum ben, ultrasondan ölçüm falan yapmayacaklar mı?
Aynı günde hem ölçüm, hemde kan tahlili yani...
Acaba her doktor farklı bakıyo olabilir mi?
canım test kanla oluyor
bide yarıntılı ultrasyonda bebeğin ölçümleir yapılıyor bu kadar dert etme 2 li testte bişiy çıkmamışsa 3 lüde hiç çıkmıyor
Günaydın kızlara.s. ben ekim annesiyim Allah nasip ederse, siz bizden önde olduğunuz için kafama takılan soruları size soruyorum...
bugün öğlende 3lü testim yapılacak, fakat benim asıl gittiğim hastanede laboratuarlarda problem olduğu için farklı bi hastanede yaptırıyorum, o yüzden ilk gittiğim hastanede yanlış yada eksik bişey yapmalarını istemiyorum...
3lü testte neler yapılıyor? yaptıran arkadaşlardan yardımlarınızı rica ediyorum...
cnm biraz sıkıntı yapıyorum farkındayım, benden 2li testte kan tahlili almadılar sadece ense ölçümü yaptılarda o yüzden endişem...
ayrıntılı ultrasonda bebeğin ölçümlerine bugun bakacaklar yani değilmi?
kusura bakma nerden sardım buna diceksin amakaydirigubbakcemile3
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız yiğenlerim nasılll?????
günaydınlar arkadaşlar nasılsınız yiğenlerim nasılll?????
๒คl๒öςєğเ๓;6520005 .!.:[ı]merhaba kızlar nasılınız?[/ı]
Teşekkür ederim tatlım. bende cok iyiyim. şüküler olsun minik kızımda iyi.iyiz canım sen nasılsın bebekin nasıl?
๒คl๒öςєğเ๓;6520178 .!.:[ı]teşekkür ederim tatlım. Bende cok iyiyim. şüküler olsun minik kızımda iyi.[/ı]
Hafta sonu olunca öyle olur.yerim minik kızını ssat geçirmeye çalışıyorum bende canım bu gün çalışmak istemiyorum hemde hiç
Merhabalar kızlar günaydınnn en güzel eylül annecikleriyerimseniben Dün gece bir açlıkla uyandım oğluşumdan hiç kıpırtı yoktu tüm gün. Hemen kalkıp birşeyler atıştırdım yavruuuummm nasıl da acıkmış bir hareketler bir hareketlerUykuya dalarken bile hareketliydi oğlum benim sırıtarak daldım dün gece uykuyaalkisalkisalkis
yerim minik kızını ssat geçirmeye çalışıyorum bende canım bu gün çalışmak istemiyorum hemde hiç
Günaydın canım.Ben bebegimin hareketini daha hiç hissetmedim bilegünaydın kızlar ya bugün karnım ağrıyor yine..Ama bebeğim sabahtan beri oynamadı daha..Alışmıştım hareketlerine :)
benimkide bugün oynamıyor senağlama
๒คl๒öςєğเ๓;6520358 .!.:Günaydın canım.Ben bebegimin hareketini daha hiç hissetmedim bile
normal mi yoksa anormal bi durum mu var bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?