2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

๒คl๒öςєğเ๓;6520358 .!.:
Günaydın canım.Ben bebegimin hareketini daha hiç hissetmedim bile
normal mi yoksa anormal bi durum mu var bilmiyorum.

Canım kişiden kişiye değişirmiş yoktur bir sorun düşünme böyle şeyler:teselli:

inşallah bir sorun yoktur. endişelenmeye başlıyorum artık bende bebegimi hissetmek istiyorum.

๒คl๒öςєğเ๓;6520484 .!.:
inşallah bir sorun yoktur. endişelenmeye başlıyorum artık bende bebegimi hissetmek istiyorum.

ben geçen hafta doktoruma sordum fazla oynamıyor dedim..Oda bana 20 haftaya kadar hissetmezsin dedi..Anlayacağınız daha hissetmemek normalmiş.. kaydirigubbakcemile3

ben geçen hafta doktoruma sordum fazla oynamıyor dedim..Oda bana 20 haftaya kadar hissetmezsin dedi..Anlayacağınız daha hissetmemek normalmiş.. kaydirigubbakcemile3

evet bnm dr umda 21 haftadan itibaren net olarak hissedersin demişti üzülme cnmmm

kızlar günaydııınnnn :teytey: :teytey:
süper bi gün bebişimi görücemmm Allahım nasıl heyecanlyım var yaaa :dance: :dance: :dance:
ya bi de cinsiyeti de kesinleşecek yaaaaa :dance: :dance:
dün kdv son gündü, nasıl yoğunum nasıl hızlı işliyorum faturaları...
bişeyler oluyor karnımda ama önemsemiyorum...
anammm bi durdum dinledim ki bebişim kıpır kıpırrr :teytey: ilk kez gündüz hissettim kızlarrrr :teytey: :teytey:
Allahım neşemizi bozma Yarabbim, muhteşem bi gün yaaa :Saruboceq:

selam annişler
kaç gündür sancıdan ölüyordum, giremedim pek
bugün iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız?

fussilet bebeğiniz ismi gibi bereket getirsin evinize

sakura bak banada heyecan yaptırdın, hemen gitte güzel haberlerle gel inşallah
ayy çok merak ediyorum kızmı erkek mi acaba senin?

günaydın cnm hadi bekliyoruz haberlerini...aman ne güzel 2 gündür bizimkide pek hareketli maaşallah kuzucuklarıma bnm Allah nazardan saklaın yavrularımızı inş.

amin inş.cnm çok saol.senin neyin vardı cnm bnm hayır olsun ???

amin inş.cnm çok saol.senin neyin vardı cnm bnm hayır olsun ???

sorma yaa gündüzleri okadar iyi giyindiğim halde sanırım gece üstüm açılmış ve fena üşütmüşüm böbreklerim ağırıyordu, afedersin vajinamdan makatıma doğru rahmime kadar sancılandım valla, sucak su torbasıyla saatlerce ısıttım böbreğimi ama fayda etmedi
oturup ağladım resmen, dayanamadım ağrı kesici içtim, rahatlattı biraz
Allahtan kızımın hareketlerini hissediyorum, kızımda hareketsiz olsaydı kesin doktora gitmiştim

merhaba ben çok fazla giremiyorum zaten çok hızlı ilerliyor sayfalar bi türlü yakalayamıyorum bende kızmetse eylül annesi olacağım.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

kıyamam ben sana dikkat et cnm havalar ısındıya bende şaşırıyom ne giyeceğimi hastalanmasam bari

sakura bak banada heyecan yaptırdın, hemen gitte güzel haberlerle gel inşallah
ayy çok merak ediyorum kızmı erkek mi acaba senin?

muhtemelen kızdıi bakalım dönücek mi kaydirigubbakcemile3

günaydın cnm hadi bekliyoruz haberlerini...aman ne güzel 2 gündür bizimkide pek hareketli maaşallah kuzucuklarıma bnm Allah nazardan saklaın yavrularımızı inş.

amiiin inşallah canım, hepimiz güzel haberlerle gelelim inş.. :1hug:

merhaba ben çok fazla giremiyorum zaten çok hızlı ilerliyor sayfalar bi türlü yakalayamıyorum bende kızmetse eylül annesi olacağım.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

hoşgeldin canım, hayırlı olsun yavrun, sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah a.s.

sakura yavrunu hissediyosun yaa, sağda mı solda mı?
genel olarak kızlar sağda erkekler solda hissediliyor
seninkide sağda pıt pıtlıyorsa kız olabilir

buarada arkadaşlar bilirsiniz belki ama ben hatırlatayım bilmeyenler için
yavrunuzu hissetmediğiniz zaman çikolata yiyin az sonra kıpır kıpır oynamaya başlar
ben sağlığından tedirgin olunca hemen bu yolla deniyorum

valla benimki şey olacak galiba -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- tam emin değilim ama ortada biyerlerde hissediyorum çok az olduğu için tam kestiremedim sanırımm...

kızlar ben kaçar, inşallah size yazıcam en yakın zamanda görüşmek üzere....
en güzel haftasonları sizin olsun Allaha emanet olsun yavruşlarınıza da kendinize de iyi bakınnn :1hug: :1hug: :1hug:

alakası yok bence eslemcim bnm oğlum hep sağda hissediyorum ben şimdi şimdi ayaklarıyla sanırım sol tarafımada vurmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…