2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bilmem burda bikaç kişide oğlu olanlar solda hissettiğini söylediler
ona istinaden öyle düşündük
yanılma oayıda var tabii yerimseniben

bu sene erkek senesi galiba... kimden öğrendiysem erkek benimde erkekmiş. babası kızım diye seviyordu ama erkek deyince dr. şok oldu allah sağlıukla nasip etsin kucaklarımıza. ya bu arada bu zamana kadar kaçar kilo aldınız kaç kilodan kaç kiloya geldiniz yazar mısınız. merak ettim. ben 75 kiloyla hamile kaldım3 kilo aldım bu zamana kadar (sölemesi ayıp)

hayırlı olsun cnm ben 66 kiloydum 3 kilo aldım sanırım sağlıklısı bu kadar zaten

Bircancım çıkıştı alışverişe gidecekmişsin , bekliyoruz tatlım fotolarını. Eminim harika şeyler alacaksındır şimdiden sağlıkla sıhhatle giymeyi nasip etsin inşallah rabbim canım. Ben şu portbebe işini tam anlamıyorum portbebe ne oluyor. Yani sadece ana kucağı alsan yetmiyor mu yani ne işe yarıyor?

Hadi bakalım mervecim hayırlısıyla öğren gel bakalım cinsiyetini. Bol bol bak yavruna hasret gider.. İyi haberlerini bekliyoruz.

Eslemcim çok geçmiş olsun yaa , allah kısa zamanda acil şifalar versin dikkat et kendine..

Tülaycım Halil İbrahim çok güzel bir isim hatta ben şarkısını da valla çok severim. İsmiyle birlikte uzun,mutlu , sağlıklı bir ömrü olsun inşallah..

Shinmina hayırlı olsun canım bebeğin Allah kucağna sağlıkla almayı nasip etsin. kız mı erkek mi?

Canım ben 54 ile hamile kaldım 56 kiloyum şu an.

canım kaç haftalıksın kii?
oğluşunuz hayırlı olsun a.s.
ben 48 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 50 kilo olmuşum, şimdiye kadarda 1 kilo daha aldıysam bende yaklaşık 3 kilo almışım demektir

Canım benim bebeğim erkek bende 59 kiloyla hamile kaldım şu anda 61 kiloyum çok kilo almak istemiyorummmm ve normal doğum yapmak istiyorummmmmmm

Canım benim bebeğim erkek bende 59 kiloyla hamile kaldım şu anda 61 kiloyum çok kilo almak istemiyorummmm ve normal doğum yapmak istiyorummmmmmm

inş. cnm Allah gönlümüze göre versin inş.bende hayırlısyla normal doğum istiyorum ama bakalım bi aksilik olmazsaa inş.

sağol dilek çimmmm sizin isim netleştimi???

Evet canım yani öyle gibi şimdilik. Defne Eylül düşünüyoruz
Eylül kesinde Defne %100 değil.

sen cumartesileri çalışıyormuydun evdemisin yoksammm???

Yok canım ben cmt.leri evdeyim hiç çalışmıyorum.Sen?

Allah gönlüne göre verir inşallah tatlım. Bende çok kilo almak istemiyorum ama bakalım artık

kızlarr hepinizedeee bebişlerinizedee merhaba... geç saatlere kadar misafirim vardı yeni uyandım daha yarım saat anca olmuştur.. yavrucakta aç kaldı benim yüzümden oof off.... bu insanlar neden gelip gidecekleri saatleri bilmezler yaa..... :1no2: :ecrin_bebek:

aman ben açlışıyorum yaa sorma nasıl iple çekiyorum izni artık sorma sıkıldım çalışmaktan

günaydın cnm kıyamam ben senin bebekine

maşallah fussilet bayadır çalışıyorsun hee

aqualotus2000 canım hoşgeldin
hemen ye bişeyler, yavrun aç kalmasın

ben sbaha namazında bi yiyorum, baya acıkıyorum
bide sabah kalkınca :) buna rağmen pek kilo almıyorum çok şükür

ben gibi gece acıkan oluyormu?

aranızda fazla kilo alan benim gııııı tebrik edin beni 4 kilo maşallah 12 kiloluk kotamın 4 kilosu gitti geriye 8 kilo kaldı :))) allahım hayırlısıyla sağlıklı az kilolu normal bi doğum nasip eder hepimize :))))))) amiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…