2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisleer nasil hasta olanlara gecmis olsun bebisini gormeye gideceklerin zamani hemen gelsinnnnnnnn :CüvCüv:

Kızlar cts sonunda doktorumu ve dolayısıyla hastanemi de değiştirdim ve bu bahane ile prensesimi gördüm. Ufff yaa kocaman olmuş eşimle zor tutuk kendimiz aglamamak için ve herşey allah şükür yolunda..
Güzel bilgiler verdi dr ve bol bol konuştu bebişte neyi neden ölçtüğünü hep anlattı. Bu arada cinsiyet belirlerken kızlarada ultrasonda 3 çizgi çıkarmış onun dogrultusunda kız oldugu belli olurmuş sadece pipiyi gormedikleri için kız olmazmış yanii..
Birde iştah açmaması için vitamininizi gece yatarken için dedi
Şimdi 3lu test sonuçlarını bekliyorum..

Ay benim iştahla ilgili hiç sorunum yok açılsın herşeyi yiyim diye bakıyorum ben çok zayıf başladım kızlar 41 kiloyla şimdi 50 kiloyum yani 9 kilo aldım ama 19 daha alsam isterim yani çünkü malum doğum sonrası kilolarımın kalmasını istiyorum zayıflıktan o kadar bıktım ki kızım benim son çağreeeem :)

ayyyyyyyyyyyyyy canim benim ne guzel prensesini gormusunnnnn:ecrin_bebek:vitamin gece icilmesinide paylasdigin icin sagolllllllllllll ama gallliba bunyeye bagli oda benimde tanmm tersi yapiyor icdigim anda kendimi lavaboda buluyorummm

kızlar bişe sorucam daha erken ama bebek arabası olarak nasıl bişe düşünüyorsunuz aklınızda model falan var mı?

kızlar bişe sorucam daha erken ama bebek arabası olarak nasıl bişe düşünüyorsunuz aklınızda model falan var mı?

ben şu almayı düşünmüyorum kış bebeği olcak zaten yaza çıkarken duruma göre baston tipi bişiy alırım sanırım :ecrin_bebek:

Erken ama biz dayanamadık çok uzun araştırmalar sonu geçen hafta aldık. Ama artık beynimizi sullanmaya başlamıştı ki çok güzel bir kampanya vardı ve fiyatı çok iyiydi.
3 tekerlileri pek önermediler, çocuk markette sağ sola uzanınca denge bozulabiliyormuş.

günaydın kızlar herkeze selamlar... umarım iyisinizdir... nasıl bebişler iyice tepinmeye başladı dimi.... çaktırmadan bizi dövüyorlar galiba....

evet canım 3 tekerlekli için herkes aynı şeyi söylüyor..toprak yolda bile gidrken devrilme oranı yüksekmiş.
Bu arada hayırlı olsun canımm...Hangi marka hangi model onuda söylermisin acaba...

evet canım 3 tekerlekli için herkes aynı şeyi söylüyor..toprak yolda bile gidrken devrilme oranı yüksekmiş.
Bu arada hayırlı olsun canımm...Hangi marka hangi model onuda söylermisin acaba...

Canım tabii ki soylerim. Maxima modeli bende ilk defa görünce adını duydum.Quinny tarzına benziyor. Avcılardan aldım son 2 tane kalmıştı anakucagı ile 420 TL internette sadece puset 400 galiba.Eğer bakmak istersen avcılarda yan yolda 2 tane buyuk magaza var istanbuldan gelirken 2.si.

kizlar siz puseti takim tarzi almiyormusunuz uclu puset anakucagi hastaneden cikarmak icin lazim olan kucuksey ve 6ay arabasandelyesi olarakda kullaniliyor siz bu tarz bisey almiyormusunuz yoksa hepsini ayrimi alliyorsunuz.

kizlar siz puseti takim tarzi almiyormusunuz uclu puset anakucagi hastaneden cikarmak icin lazim olan kucuksey ve 6ay arabasandelyesi olarakda kullaniliyor siz bu tarz bisey almiyormusunuz yoksa hepsini ayrimi alliyorsunuz.

ben puseti araba ve evde seyyar beşik olarak kullanabilme amaçlı alıcam..Ayrıca birde 5 li set alıcam.Çünkü puset çok ağır oluyor herzaman kullanılmaz..

günaydın kızlar..Az önce hürremin konusuna baktım da bebeği olmuş maşallah çok tatlı...Çok duygulandım ya gözlerim dolu :çok üzgünüm:

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz ya dileği merak ettim nerelerde acaba?

canim dilegin birseyimi vardi neoldu ki?

ben puseti araba ve evde seyyar beşik olarak kullanabilme amaçlı alıcam..Ayrıca birde 5 li set alıcam.Çünkü puset çok ağır oluyor herzaman kullanılmaz..

seker besli set ne oluyorkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…