gunaydın kızlar...nasılsınız bakalım..ıyımı bebısler..bız cok sukur ıyız oglumla...sıze danısmak ıstedıgım bısey var kızlar. bas dönmesi yasayan varmı aranızda? hıc olmamıstı bana bugune kadar dun aksam oturdugum yerde dondu baya ama gectı sukur.korktum.normalmıdır acaba? bıraz yordum bu ara kendımı ondanmıdır kı ne dersınız? varmı bası dönen?
Merhaba arkadaşlar bende sat 27 olan bi Eylül annesiyim yeniyim. :) Allah nasip ederse kızım olacak ismini doğa olarak düşündük. Kızlar biz bide Ramazan anneleriyiz :)
hoşgeldin canıma aramıza :)) alllah tamamına erdirsin :)) sat 27 demissin 27 kasım mı aralıkmı eğer kasımsa satlarımız aynı :)))
Evet 27 Kasım Hoşbulduk bu arada gerçi bugün pek kimse yok sanırım :)
bircancım hep sen sabahları günaydın diyorsun ,ben sana şimdiden günaydın diyim tatlım yaa kolay gelsin işin gücün.tabi tüm annişleriiinn.
slmm gzl anniş adayları bizde bugun gezdik dolaşdık bayağı eşimle kendime kıyafet aldım ilk kıyafetim ohh be ne rahatmış etek iyice daralmaya başlamıştım şimdi giyinirim rahat rahat. sonra bi tane daha alırım ama kendimden çok bebeğime hep almak istedim banamaı bebeğemi alcaz şaşırdık :) ama kız bebkleri için daha gzl secenekler var erkek için az :) neyse artık alcaz bişiler bakalım..
günaydın kızlar herkes nasıl? hafta sonu nasıll geçti? bebekler nasıl? bu gün hiç halim yok çok kötüyüm gece uyuyamaıdm midem yandı ağrıdı.
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
iyim ama keyfim yok canım ya ohh ne güsel gezmişsiniz bebeki,n naısl sne ansılsın?
canım iyiz allaha şükür yaramazlık yok bugün detaylı ultrasyona gidicez saat 3 gibi çıkarız kuzucuğumu görcem inşallah herşey yolundadır dua et canım oğlun nasıl canım tekmeler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?