2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar...nasılsınız bakalım..ıyımı bebısler..bız cok sukur ıyız oglumla...sıze danısmak ıstedıgım bısey var kızlar. bas dönmesi yasayan varmı aranızda? hıc olmamıstı bana bugune kadar dun aksam oturdugum yerde dondu baya ama gectı sukur.korktum.normalmıdır acaba? bıraz yordum bu ara kendımı ondanmıdır kı ne dersınız? varmı bası dönen?

günaydinn..canim benimde 2 gündür basim dönüyo.yataga yattimmi ama nasil dönüyo..ilk oldugunda midemde cok bulanmisti.normalmis ama.simdi bebeklerde büyüyoya vücudumuzun dengede durmasida degisiyo.ani hareketler yapmamaya calis.isini yaparkende dinlene dinlene...

kızlar dün eminönünden bebek şekeri için mazemeler aldım....çok uygun geldi fiyatlar..yapınca resimlerini yollarımm..

Merhaba arkadaşlar bende sat 27 olan bi Eylül annesiyim yeniyim. :) Allah nasip ederse kızım olacak ismini doğa olarak düşündük. Kızlar biz bide Ramazan anneleriyiz :)

selam sevgili anneleeer.geçmiş iokudum geçmiş olsun hasta olan annelerimize,yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun hepinize.

Merhaba arkadaşlar bende sat 27 olan bi Eylül annesiyim yeniyim. :) Allah nasip ederse kızım olacak ismini doğa olarak düşündük. Kızlar biz bide Ramazan anneleriyiz :)

hoşgeldin canıma aramıza :)) alllah tamamına erdirsin :)) sat 27 demissin 27 kasım mı aralıkmı eğer kasımsa satlarımız aynı :)))

Evet 27 Kasım Hoşbulduk bu arada gerçi bugün pek kimse yok sanırım :)

canım hafta sonu olduğu için herkez gezmelerde bi benim gibi evde kukuman kuşu gibi oturanlar burd bütün gün :))))) hafta içi de ben giremiyorum ama merak etme hafat sonu vızır vızırb burası :))))))))

bircancım hep sen sabahları günaydın diyorsun ,ben sana şimdiden günaydın diyim tatlım yaa kolay gelsin işin gücün.tabi tüm annişleriiinn.

slmm gzl anniş adayları bizde bugun gezdik dolaşdık bayağı eşimle kendime kıyafet aldım ilk kıyafetim ohh be ne rahatmış etek iyice daralmaya başlamıştım şimdi giyinirim rahat rahat. sonra bi tane daha alırım ama kendimden çok bebeğime hep almak istedim banamaı bebeğemi alcaz şaşırdık :) ama kız bebkleri için daha gzl secenekler var erkek için az :) neyse artık alcaz bişiler bakalım..

bircancım hep sen sabahları günaydın diyorsun ,ben sana şimdiden günaydın diyim tatlım yaa kolay gelsin işin gücün.tabi tüm annişleriiinn.

oo şekerim merhabaaa hayırdır gece nöbeti sendemi bu gece :))))) açıkçası bi bakayım dedim ama online olan kimseyi görebileceğimi sanmıyodum yazdıklarınıza bi bakar çıkarım demiştim şaşırttın benii :))

snaada merhaba canım :)) valla öğünmek gibi olmasın bugun bende bi baktım aman yarabbiiimm kızlar için ne modeller var aman ne modeller var olmaz böle bişiy... erkek delisi kocam bile delirdi nolur alalım diye ama aldırmadım daha zaman varr :))))) ama şaka bir yana sağlıkla doğsunlarsa biz onları pamuklara sarar büyütürüz herkesin bebesi kendine en güzeli olcak ozaman kızları gözün bile görmez... benimkide erkekleri tabi :))) bu arada aldıklarını güle güle giyinsan bi resim koyar arkidişlerine fikir verir ayıpladım doorusuuu :))))))))) :CüvCüv: :ecrin_bebek: :lepi: :mymeka:

günaydın kızlar herkes nasıl? hafta sonu nasıll geçti? bebekler nasıl? bu gün hiç halim yok çok kötüyüm gece uyuyamaıdm midem yandı ağrıdı.

günaydın annişler tabiki bebişlerede kocaman öpücüklü günaydınlar

bizde hafta sonu bir gezdik havuzlu hana gittik oralarda bir gezdik anlatamam kuzucuğumla

iyim ama keyfim yok canım ya ohh ne güsel gezmişsiniz bebeki,n naısl sne ansılsın?

canım iyiz allaha şükür yaramazlık yok bugün detaylı ultrasyona gidicez saat 3 gibi çıkarız kuzucuğumu görcem inşallah herşey yolundadır dua et canım oğlun nasıl canım tekmeler ne durumda

canım iyiz allaha şükür yaramazlık yok bugün detaylı ultrasyona gidicez saat 3 gibi çıkarız kuzucuğumu görcem inşallah herşey yolundadır dua et canım oğlun nasıl canım tekmeler ne durumda

inşallah tatlım. canım çok sevindim ne güsel bebeğini görceksin bende çok özledim bebeğimi.

hayırlı haberlerle gelirsin canım haberlerini bekliyoruz

cumartesi mina bebeden bebeğime süper şeyler aldık kızlar kayınvalidmele biberonları - şampuanları kremleri - anakucağı setleri varya çantası falan var ondan- hastane çıkışı - tulumlar - takımlar - çoraplar - battabiyeler - bornozlar - alt açma - uyku tulumu - kuvetini - melüt takımını hepsi o kadar şık ve şirinler ki daha aklıma gelmiyor neler neler aldık bebeğime mina bebe çok uygun ve çok güsel kızlar her makada var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…