cumartesi mina bebeden bebeğime süper şeyler aldık kızlar kayınvalidmele biberonları - şampuanları kremleri - anakucağı setleri varya çantası falan var ondan- hastane çıkışı - tulumlar - takımlar - çoraplar - battabiyeler - bornozlar - alt açma - uyku tulumu - kuvetini - melüt takımını hepsi o kadar şık ve şirinler ki daha aklıma gelmiyor neler neler aldık bebeğime mina bebe çok uygun ve çok güsel kızlar her makada var
Günaydınlarrr,
kimsecikleri yok
uyanamadınızmı hanımlarrrrrrrrr nerelerdesiniz
Günaydın canım, ne kadar güzel,eminim hepsi birbirinden güzeldir, hepsini hayırlısıyla güle güle kullanın inşallah,ne kadar düşünceli kayınvaliden var, ahh ahhhhhhhhhhhh
gunaydın kızlar
bircancım güle güle kullansın poyraz
Günaydın kızlarrrrrrr :sm_cool: bugün çok enerjiğim. Haftasonu deli gibi uyudum. Sizler nasılsınız? Bebişlerde iyidir inşallah.
Bircancım Poyraz güle güle giysin kullansın inşallah aldıklarınız. Valla şanslı bebek. Ne güzel. 41 kere maşallah tatlım.
Denizcim Gözünaydın. Anacığına kavuşmuşsun. Allah kabul etsin. Teyzenin ellerinden öpüyorum. Hasret giderirsiniz artık bol bol.
Herkese günaydınlar
Nevestabircan çok geçmiş olsun ilerleyen saatlerde iyileşirsin inşallah. Ben de kalktım bu sabah bi mide bulantısı demiyimde böyle sanki çıkarcakmışım gibi bi his var midem taşıyo taşıyo sanki boğazıma kadar geliyomuş gibi üşüttüm müü yoksa adet günüm olduğu için mi anlayamadım
günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
annem geldi umreden çok mutluyuz o kadar mutluyuz ki bebeğimi hissediyorum artık o da anneannesinin gelişinin şerefine hissetirmeye başladı
bircan canım bebişin güle güle kullansın iyi günlerde giysin
günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
annem geldi umreden çok mutluyuz o kadar mutluyuz ki bebeğimi hissediyorum artık o da anneannesinin gelişinin şerefine hissetirmeye başladı
bircan canım bebişin güle güle kullansın iyi günlerde giysin
herkese günaydınlar
nevestabircan çok geçmiş olsun ilerleyen saatlerde iyileşirsin inşallah. Ben de kalktım bu sabah bi mide bulantısı demiyimde böyle sanki çıkarcakmışım gibi bi his var midem taşıyo taşıyo sanki boğazıma kadar geliyomuş gibi üşüttüm müü yoksa adet günüm olduğu için mi anlayamadım
günaydın kızlarrrrrrr :sm_cool: Bugün çok enerjiğim. Haftasonu deli gibi uyudum. Sizler nasılsınız? Bebişlerde iyidir inşallah.
bircancım poyraz güle güle giysin kullansın inşallah aldıklarınız. Valla şanslı bebek. Ne güzel. 41 kere maşallah tatlım.
denizcim gözünaydın. Anacığına kavuşmuşsun. Allah kabul etsin. Teyzenin ellerinden öpüyorum. Hasret giderirsiniz artık bol bol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?