2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlarrr,
kimsecikleri yok
uyanamadınızmı hanımlarrrrrrrrr nerelerdesiniz

Günaydın canım, ne kadar güzel,eminim hepsi birbirinden güzeldir, hepsini hayırlısıyla güle güle kullanın inşallah,ne kadar düşünceli kayınvaliden var, ahh ahhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum
annem geldi umreden çok mutluyuz o kadar mutluyuz ki bebeğimi hissediyorum artık o da anneannesinin gelişinin şerefine hissetirmeye başladı
Bircan canım bebişin güle güle kullansın iyi günlerde giysin

sağol canım kayınvalidemde durcaklar resmini çekemedim

Herkese günaydınlar

Nevestabircan çok geçmiş olsun ilerleyen saatlerde iyileşirsin inşallah. Ben de kalktım bu sabah bi mide bulantısı demiyimde böyle sanki çıkarcakmışım gibi bi his var midem taşıyo taşıyo sanki boğazıma kadar geliyomuş gibi üşüttüm müü yoksa adet günüm olduğu için mi anlayamadım

Günaydın kızlarrrrrrr :sm_cool: bugün çok enerjiğim. Haftasonu deli gibi uyudum. Sizler nasılsınız? Bebişlerde iyidir inşallah.

Bircancım Poyraz güle güle giysin kullansın inşallah aldıklarınız. Valla şanslı bebek. Ne güzel. 41 kere maşallah tatlım.

Denizcim Gözünaydın. Anacığına kavuşmuşsun. Allah kabul etsin. Teyzenin ellerinden öpüyorum. Hasret giderirsiniz artık bol bol.

Allah razı olsun canım teşekkür ederim

gamma gözünaydın canım Amin allah inşallah hepimize kısmet eder oralara gitmemizi

günaydın kızlar..

Aramıza hoşgeldin canım..Senin yaşadığın bu durumu ben 4 aydır yaşıyorum bilgin olsun..
:bbo:

Bircan hayırlı olsun canım baya bişeler almışsınız:) hayırlı olsun...resimlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım

amin kızlar hepinizin güsel dülekleri için tşk. Ederim

inşallah tatlım ya başım sersem gibi bide ağrıyor ki anlatamam

şanslı ki ne şanslı dünde anneme gittim annemde bir sürü cici almış örmüş bebeğime

Günaydın güzel anneler.Yeni ciciler hayırlı olsun.Kendini kötü hissedenlere çok çok geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…