2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sabahalrı olurdu bu gün yok merak ettim

insallah birseyi yoktur isten dolayi girememisdir zaman bulamamisdir belkiiiiiiiiiiii.sen nasilsin miden iyi oldumu poyraz beyimiz nasillar kiz buyukler midede yanma côk olursa bebegin saci fazla olur diyorlar belki ondan miden yaniyordurrrrrrrrrrrr.

5 li set bu canım..Fyatlarıda 70tl 120 tl arası değişiyor....

Eklentiler

• $15042516151598972.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 28
kızlar farklı bır yerde bugun 4 boyutlu ultrasona giricem:) hep normal ultrasonlarda gordum bebeğimi. bugun olmazsa yarın ınsallah ..

cumartesi minnoşu gördük kocceman olmuş eşşek bissürü poz vermişti hatta birinde zafer işareti yapıyodu ama ne yazıkki doktorun verdiği cd bozuk çıktı şimdi arayıp arşivlerinde olup olmadığını sorucam sanmıyorum ama neyse 22 cm olmuş kuzu sarması

5 li set bu canım..Fyatlarıda 70tl 120 tl arası değişiyor....

:roflol::roflol::roflol: sagol sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ogrenmis oldummmmmmmm ya burda bunlar ayri ayri aliyorsun birde boynuna takip tasinansey yerine kumas oneriyorlar bebek daha rahat ediyormusssssssssss yaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

glnz resimlerini koysana bebisinin:))))

Maşallah kıs kocaman olmuş valla. Her gittiğimizde şaşırtıyolar bizi kuzucuklar

kızlar farklı bır yerde bugun 4 boyutlu ultrasona giricem:) hep normal ultrasonlarda gordum bebeğimi. bugun olmazsa yarın ınsallah ..
Ne güzel canım yaa bebişi göreceksin.bende heycanlandım şimdi.İyi ki var şu ultrason kim bulduysa ellerine sağlık..

Kızlar hepinize günaydın diyeceğim ama sanırım biraz geç kaldım bu nedenle Tünaydın...
Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur... Bebeklerimizi bol bol hisseder , tekmelerini yeriz inşallah. Benim sabahtan beri yine çeviri işim vardı yeni bitirebildim ve hemen soluğu burda aldım. Bircancım ve Demetcim beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim canlarım.
Ama çok şükür iyiyim ve herşey yolunda. Ama Bircancım sana üzüldüm sabahtan kötüymüşsün çok geçmiş olsun. Umarım şimdi kendini daha iyi hissediyorsundur. Poyrazına da maşallah neler neler almışsın, allah hep sağlıklı şekilde iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Sadcım hadi bakalım git gör bebeğini umarım hayırlı haberler alır çok mutlu olursun. Hatırladığım kadarıyla cmt günü yine birlikte gidiyoruz di mi aylık kontrol için?

Denizcim annen gelmiş, gözünaydın allah kabul etsin inşallah.

Myladybird sana da çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
meraba kızlar.....
moralim bozuk... teyzemin kızının bebeğini aldılar... 21 haftalıktı... aşırı tansiyona bağlı olrak... öğlen hastaneye gidecem, 2 gündür hastanede yatıyor.....

evet canım:) bugun esim ayarlarsa işlerini ben dünden hazırım. bugun olmazsa yarın:) ilk defa renkli 4 boyutlu görücem çook heyecan yaptım:)

ayyyyy heyecanlanırsın tabi. Güzel güzel gör bebişini, güzel haberlerle gel inş. cnm. Rsmini almaya unutma bizde görelim kaydirigubbakcemile2

Dilekçim günaydın hoşgeldin. Eylül nasıl?

meraba kızlar.....
moralim bozuk... teyzemin kızının bebeğini aldılar... 21 haftalıktı... aşırı tansiyona bağlı olrak... öğlen hastaneye gidecem, 2 gündür hastanede yatıyor.....

nasıl yaaaaaaaa :1shok: ay ne diyeceğimi bilemedim. Neden olmuş canım?? Karnındamı ölmüş bebek?

Herkese günaydınn bugun kendimi çok mutlu hissediyorum bebeğimin hayaliyle uyuyor onun hayaliyle uyanmak benimle oldugunu bilmek nsl mutluluk vermezki :)
Bu arada bugun hava yine kötü bir türlü yaz gelmedi gitti bigün güneşli öbür gün soğuk..
Renkli ultrasona gircek anne adayları ne heyecanlılıardır şimdi ayy ne gzl yaa onun cd sinindemi veriyorlarki? Biz 3 hafta sonra gircez hayırlısıyla doğsunlarda inşallah gerceğinin doya doya görür öper koklarızz aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…