2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bence bellı bır sure bebegınızı yanınızdan ayırmayın. allah korusun ateşlenmeleri ve havale gecırmelerı cogunlukla gece oluyor. benım kızım yanımda oldugu halde gece zor duydum ateslendıgını bence encok bunu dıkkate almak gerekıyoo

İşte karşınızda tecrübeli bir anneeeeeeee alkisalkisalkis

Nasılsın hzenbil ?? kızın iyileştimi??

ayyy bıde oyuncakmı var ben onu düşünmemiştim....ii de küçücük bebek ne anlar oyuncaktan bi şıngırak yeter bıde agızlık diş çıkartırken tamamdırrr

kızlar biizim minişler kış bebeği yaa araba meselesi yeni dank etti kocamla kafamıza niye şimdi alalımki dedik hadi ben hamileyim kocama noluyo anlamadım onunda beyni sulandı -tatlicadiarzu-

kızlar biizim minişler kış bebeği yaa araba meselesi yeni dank etti kocamla kafamıza niye şimdi alalımki dedik hadi ben hamileyim kocama noluyo anlamadım onunda beyni sulandı -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol:babalık yaramadıı...:roflol:
seneye bu zamanlar alırızzz bende öle düşünüyorummmgamyoncuiremsu

canım geçmişler olsun

inşallah gösterir snein nazlı bebecik

dilek ben c.tesi kalp dr una gittim kalbim normalden çok fazla atıyormus. bu durumdada yıne benım ıkı kattımmı öyleyse yavrumda yoruluyordur. eger dahada hızlanırsa kalbim ilaç kullanacakmısım

Canım bilmiyorum tam olarak belki normal bir kişinin kalp atışının 2 katı atıyordur belki annenin mesela ben geçen hafta ölçtürdüm dk.'da 135 çıktı. Sana da çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine...

Rica ederim tatlım. Ben hem normal doğumdan korkuyorum hemde allah korusun sancı gelir anlayamam sonra bir anda suyum boşalır falan filan diye değişik korkular yaşıyorum.
Ayrıca doktorum izmirde ve biz ilçesinde oturuyoruz nerden baksan burdan hastaneye ulaşmak en az bir saat. Ne bileyim işte daha çok bebekle ilgili endişeler aslında, kendi korkum değil...

benimde kaşınıyor gibi böyle akrıncalaşıyor annemin çok çatlamış galiba benimde çok çatlıcak:1shok:

CANIM bende bu konuda çok düşündüm ve en uygunu hem oda yapmak hemde yatak odası için beşik almak diye karar verdim.beşiklere baktım 150 tlden başlıyo..bebekte en fazla 6 aylık olana kadar yatar.bizde o yüzden Park yatak aldık onu yatak odasına koyduk..Park yatağın zaten ne kadar kullanışlı bişe olduğunu biliyosundur. sallanma özelliği benim için en iyi şey..ve yazlığa yada annemlere falanda gittiğimiz zaman 3,5 yaşına kadar rahat yatabileceği bir yatak olduğundan dolayı taşımasıda pratik..ve yatak sorununuda gözüyor..Sonra zaten az yer kapladığı içinde kaldırıp 2.cocuğa kullanırsın...oda takımının beşiğinide büyüyen beşik alırsan bi problem kalmaz canımm:)

kızlar inanmıcaksınız ama az önce oğlum bi tekme attı ilk defa bu kadar sertti ...ama mideme doğru çok yukardaydı..Hala şaşkınım yaa :) Hep hissediyordum ama aşağıda kasık tarafından vuruyordu...

oh ohhhhh hadi gözünaydın cnm. 20. haftadan sonra sık sık hissetcen bunları. Şoklara hazır ol hihoyyyt

ya evet kesinlikle katılıyorum bende odama koyacağım beşiğini nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…