kızlar bence bellı bır sure bebegınızı yanınızdan ayırmayın. allah korusun ateşlenmeleri ve havale gecırmelerı cogunlukla gece oluyor. benım kızım yanımda oldugu halde gece zor duydum ateslendıgını bence encok bunu dıkkate almak gerekıyoo
yarın sabah eltime doğum için gün vermişler..kızı olucak:) kaynım her aldıklarının resmini bana 5 ayından itibaren çekip yollar internetten...Hepsi çok güzel şeyler ama geçen gün odasına canlı olarak ilk kez gördüm ve içim daraldı o kadar oyuncak ıvır zıvır şeyler olmuşki anlatamam.....hevesimi onu öyle görünce aldım...kızlar bence hiç oyuncak almayın..bi kaçttane kırılmıycak peluş alsanız yeterli....
slm anneler nasılsınız bebısler nasıl
İşte karşınızda tecrübeli bir anneeeeeeee alkisalkisalkis
Nasılsın hzenbil ?? kızın iyileştimi??
hoşgeldin cnm biz iii yiz sen nasılsın kızın nasıl olduu
kızlar biizim minişler kış bebeği yaa araba meselesi yeni dank etti kocamla kafamıza niye şimdi alalımki dedik hadi ben hamileyim kocama noluyo anlamadım onunda beyni sulandı -tatlicadiarzu-
kızlar hastaneden geldim, moralim bozulmasın diye teyzemin kızını görmedim. teyzeme geçmiş olsun dedim kızı için. zaten doktorlar da yasaklamış görüşü, çünkü üzülünce tansiyonu yükseliyomuş onun da....
bu arada akşamda ultrasona girecem, artık bebek bunda da cinsiyetini göstermezse kafayı yiyecem, tek ben kaldım heralde aranızda, cinsiyeti belli olmayan annecik....
dilek ben c.tesi kalp dr una gittim kalbim normalden çok fazla atıyormus. bu durumdada yıne benım ıkı kattımmıöyleyse yavrumda yoruluyordur. eger dahada hızlanırsa kalbim ilaç kullanacakmısım
Dilekciğim çok teşekkür ederim canım.. Aklına gelipte sorarsan haber verirsin öğrenmiş olurum ama büyük ölçüde rahatladım şimdi hepinizin yazdıklarından.. :) Dilek sen neden sezeryan düşünüyosun.. Yoksa korku mu :) eheh eheh
Sizlerin karnı kaşınmaya başladı mı bilmiyorum ama benim oldukça fazla kaşınıyor artık.. Bana bir estetisyen asla tırnaklarınla kaşıma avucunun içiyle en fazla ovala dedi bu nedenden acaba kese deriyi inceltip çatlamasını sağlar mı diye kuşkuya düştüm açıkçası. Birde su alımı çok önemli çatlak oluşmamasında tabii ki genetik tabloda.
ben de eylül annesiyim 18 eylül
hahhaha :lepi:
ya şu oda meselesi hakkaten yordu beni yaaaaa beşik odamızda kalsa ona yaptımız oda saçma kalıcak sadece dolap falan e bitane daha beşik alsak daha küçük boşunamı masraf aceba ayy bi karar veremedim
tskler tatlım ıyıyım. sukur kızımda ıyılestı canavar oldu sımdı. yemesıde herseyıde duzeldı. sen nasılsın bebısın keyfı nasıl?
kızlar inanmıcaksınız ama az önce oğlum bi tekme attı ilk defa bu kadar sertti ...ama mideme doğru çok yukardaydı..Hala şaşkınım yaa :) Hep hissediyordum ama aşağıda kasık tarafından vuruyordu...
kızlar bence bellı bır sure bebegınızı yanınızdan ayırmayın. allah korusun ateşlenmeleri ve havale gecırmelerı cogunlukla gece oluyor. benım kızım yanımda oldugu halde gece zor duydum ateslendıgını bence encok bunu dıkkate almak gerekıyoo
Bizde iyiyiz cnm çok şükür. Senin kız kaç yaşındaydı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?