2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekler bence 6 . aydan sonra anne ile baba yanından taşınmalı , oda yapılsa da yapılmasa da ayrı yatırılmalı bir diğer konuda oda yapacak arkidişlere ne kadar çok peluş hayvan , tüylü halı , dantelli süslü perdeler fırfırlar o kadar çok mikrop ve toz yuvasıdır .. Ne kadar temizlerseniz temizleyin faydası olmaz o yüzden daha sade ve çocuğun algısını bozmayacak renkler kullanın .

süper plan çevremde hediye edebileceğim çok insan var bi sepet alıveririm sallanan cinsten odasıda tam takım durur gündüzleri yatar :smiley-cool:

Kızlar ben karar verdim. Temmuza kadar hiçbirşey almayacağım kızıma. Yatağıdır pusetidir vs.. Belki gelecek ay yeni bir eve çıkma durumumuzda var. Şimdiden alıpta onları tekrar toplamak var.

tatlım bende 7. aydna sonra alıcaktım ama kayınvalidme yeni işe girdi izin alamam dedi aslında bizde taşınıcaz ama o yüzden eve getirmedik kayınvalidem gömme dolabının bir tarafını boşlattı oraya koydu

canım geçmişler olsun

inşallah gösterir snein nazlı bebecik

sağolcanım, haberler yarına artık, cinsiyet listesine umarım bugün eklersiniz.

senin gibi düşünüyorum canım, bir park yatak ve büyüyen beşik..... park yataklara baktık ama eşim bunlar devrilir diye... tabi 100 küloluk adamın gözü korktu, ama bebecik kaç kilo olcakki... devirecek hali yokheralde... ama benim favorim büyüyen beşikler....

canım 17 aylık kızım. hala yanımda yatırıyorum

Ayy yerim kız ben onu minikmiş daha Şeniz peki sorun oluyormu sizin için aynı odada yatması????

evet canım ama rahim göbek deliğinde diye okudum nette..Bu tekme baya mideme doğruydu...Buna çok şaşırdım

Doğrudur cnm. Benimki geçen gün kaburga kemiğimin altını oymakla meşguldu. Nasıl becerdi oraya gelmeyi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

doğru diyosun canım...ben yaz kış demeden evi hep havalndırırdım...bebekten sonra nasıl yapıcam bilmiyorum.....buhar makinaları bu işe mi yarıyor...

Giysi alıyorum cnm. Zaten saolsun annem ananem durmadan örüyorlar. Seri üretime geçtiler kaydirigubbakcemile3 bende gömme dolabımda biyer ayırdım oraya koyuyorum eşyalarını. Ama dediğim gibi yatak almıcam temmuza kadar.

ilk aylar olabilir ama bence de en fazla 6 . aydan sonra ayrı bir oda da uyumalı... gelişimi için çok önemli... odasında oynamayı ve yaşamayı bilmeli... büyük konuşmayım ama 6. aydan sonra benimle yatmasına izin vermicem... sonra çocuk yanımdan ayrılmayacak. görümcemden şuan görüyorum.... oğlu 4 yağına girdi ve çocuk anneye öyle alışmış ki asla bırakmıyo ve babasından kıskanıyo, sonuçta evet bebeklerimiz bizim için önemli ama bir de bunun eşlerimizle olan boyutu var... bebek geldi kocaya güle güle demek olmaz...

ya bugün bnm oğlumda tık yok uufffffffff yaaaa...bişi yoktur demi

ecem senın park yatagı görmüştüm bende bımde gördüm bayagı genış duruyor yatması açısından sorun olmaz dönerken...pekı kurması nasıl zormuu....iii bişeye benzıyo nasıl tavsiye edermısın ...bide içinin yatagını naptınız aldınızmı

özge düşünsene öyle bir durumda kızın uyanıyo anneee napıyonus dıo ne dıyeceksın:)

içine zaten döşek yorgan falan derken oağırlık kolay kolay devrilmez canım..2 yaşındaki arkadaşımın kızı hala devirebilmiş değil:) için rahat olsun:)

yaaa bende tam yatak odama beşiğini koyacaktım koymasammı daha sonra bi temizlik yaparkenmi değiştirsem acaba???

canım gunduzlerı kendı yatagında yatıyo. sadece aksamları benım yanımda. hıc bır sorun yok sımdılık. benım kızım cok akıllı teyzesi. kendı kendıne uyuyo. dogdugundan berı hep farklı yerlerde yatırdım sımdı zorluk cekmıyorum

yaaa bende tam yatak odama beşiğini koyacaktım koymasammı daha sonra bi temizlik yaparkenmi değiştirsem acaba???

ben aslında büyüyen beşiği ilk aylar yatağımın hemen yanına koyuyum diyorum, yatak odam çok geniş, salonum kadar... 6 aydan sonra da büyüyen beşiği odasına taşıyım diyorum. ekstra bir de park yatak almak da kararsızım aslında.....

bence sen şimdiden beşiği koyma, toz içinde kalır, temizliğin de zor olur. son 15-20 gün kala koyarsın....

kizlar ben kacdim hepinize iyi aksamlar kendinize dikkatedin byyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…