ecem senın park yatagı görmüştüm bende bımde gördüm bayagı genış duruyor yatması açısından sorun olmaz dönerken...pekı kurması nasıl zormuu....iii bişeye benzıyo nasıl tavsiye edermısın ...bide içinin yatagını naptınız aldınızmı
Çikolata gibi tatlı bişiler yesene cnm.
kızım körebe oynuyoruz kaydirigubbakcemile3
kizlar ben kacdim hepinize iyi aksamlar kendinize dikkatedin byyyyyyyyyyyyy
anne bende oynıycam bende bende delikafadulden
canım gunduzlerı kendı yatagında yatıyo. sadece aksamları benım yanımda. hıc bır sorun yok sımdılık. benım kızım cok akıllı teyzesi. kendı kendıne uyuyo. dogdugundan berı hep farklı yerlerde yatırdım sımdı zorluk cekmıyorum
yedim amasenağlama
yedim amasenağlama
ben de eylül annesiyim 18 eylül
canım kurması o kadar kolay ki anlatamam..5 dakikanı bile almaz...sadece yatağı katlayıp kaldırmak istersen beşiğin 4 köşesindede mandal var astar içinde gizli oluyor...Onların düğmesine basıp kaldırman biraz zahmetli okadar....alırkende demişlerdi zamanla aç kapat yapa yapa daha kolay olur diye....Döşek için annem yorgancıda diktirelim dedi..ama hazır satılanlarda var oyun parkı için hangisini alsam diye kararsız kaldım..
kızlar inanmıcaksınız ama az önce oğlum bi tekme attı ilk defa bu kadar sertti ...ama mideme doğru çok yukardaydı..hala şaşkınım yaa :) hep hissediyordum ama aşağıda kasık tarafından vuruyordu...
sağolcanım, haberler yarına artık, cinsiyet listesine umarım bugün eklersiniz.
Senin gibi düşünüyorum canım, bir park yatak ve büyüyen beşik..... Park yataklara baktık ama eşim bunlar devrilir diye... Tabi 100 küloluk adamın gözü korktu, ama bebecik kaç kilo olcakki... Devirecek hali yokheralde... Ama benim favorim büyüyen beşikler....
giysi alıyorum cnm. Zaten saolsun annem ananem durmadan örüyorlar. Seri üretime geçtiler kaydirigubbakcemile3 bende gömme dolabımda biyer ayırdım oraya koyuyorum eşyalarını. Ama dediğim gibi yatak almıcam temmuza kadar.
kızlar ben niye hamile kaldığım günden beri evde yaptığım hiçbir yemeği yiyemiyorum....üfffffffffffff.......kendime çok güzel çorba ve makarna yaptım hepsi çıktı gene.....Ama ekmek arası yesem bir sorun olmuyor..bu çocuk nasıl vitamin alıcak ki benden..... bu konu çok canımı sıkıyor.....aranızda benim gibi olan var mı?
biz yatağı mecbur temmuzu belkicez evimize taşıncaz ya kayınvalidme onu nereye koycam dedi
annemde seri üretimde 5 tane yelek 4 tane ceket 2 tane kazak 10 tane falan patik örmüş
ahh cnm ya. Sen bunu bir doktorunla görüşsene. Belki ilave bir ilaç falan verir. çünkü artık bebeğinin yediklerine ihtiyacı var.:teselli:
Ohhh maşallah fabrika gibiler kaydirigubbakcemile3
evet ya örme diyorum kadın durmuyo
canım benımkı gibidir tatlı sakınlestırıyordur. hiç takma kafana. her zaman sık sık oynayacak diye bişey yok
Ahh cnm ya. Sen bunu bir doktorunla görüşsene. Belki ilave bir ilaç falan verir. Çünkü artık bebeğinin yediklerine ihtiyacı var.:teselli:
Doktoruma dedim... yarım saat midende tutarsan %80 ini bebek zaten alır diyor..
hem böyle olman senin içinde iyi fazla kilo almazsın dedi biraz kiloluyum da:) ....Dünde eşimin yanına arkadaşıyla eşi gitmiş konuşmuşlar falan..Onlarında 6 sene sonra doğan çok tatlı tosun gibi 2 yaşında bir erkek çocukları var...kız hamileliğinde sadece karpuz ve dondurma yemiş..Eşimde dün gece işten geldiğinde artık sana bol bol karpuz ve dondurma alıcam dedi...Bu benim işimede geldi...2side hamilelikte tek aş erdiğim şeylerdi..Şimdi çok şükür her yerde bol bol var..Artık hamileliğimi bunlar ve meyvalarla geçircem..birde vitamin haplarım yeter...inşallahh
evet ya örme diyorum kadın durmuyo
ya ananem bi tane yelek örmüş. Yemin ederim 2 yaşında anca giyer onu kaydirigubbakcemile3 her boy yelek mevcut evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?