2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kurması o kadar kolay ki anlatamam..5 dakikanı bile almaz...sadece yatağı katlayıp kaldırmak istersen beşiğin 4 köşesindede mandal var astar içinde gizli oluyor...Onların düğmesine basıp kaldırman biraz zahmetli okadar....alırkende demişlerdi zamanla aç kapat yapa yapa daha kolay olur diye....Döşek için annem yorgancıda diktirelim dedi..ama hazır satılanlarda var oyun parkı için hangisini alsam diye kararsız kaldım..

anne bende oynıycam bende bende delikafadulden

Aaaaaa gel annecim sensiz olurmu :teytey:

Maşallah maşallah.

yedim amasenağlama

Kıs şöyle arkana yaslan bakiim azıcık. Belki sıkıştırdın çocuğu rahat hareket edemiyodur.

anladım canım çok tşk. ederim .bende park yatak almayı düşünüyorum onun için sordum..öle uyduruk bişey değil di .sağlam bişeye benzıyodu birde yatagın enı genıştı onu çok begendım korumalık koyarsam rahat rahat döner...döşegi dıktırmekte olabılır canım...tekrar teşekür ederimkaydirigubbakcemile5

inşallah öğrenirisn canım

kızlar ben niye hamile kaldığım günden beri evde yaptığım hiçbir yemeği yiyemiyorum....üfffffffffffff.......kendime çok güzel çorba ve makarna yaptım hepsi çıktı gene.....Ama ekmek arası yesem bir sorun olmuyor..bu çocuk nasıl vitamin alıcak ki benden..... bu konu çok canımı sıkıyor.....aranızda benim gibi olan var mı?

biz yatağı mecbur temmuzu belkicez evimize taşıncaz ya kayınvalidme onu nereye koycam dedi

annemde seri üretimde 5 tane yelek 4 tane ceket 2 tane kazak 10 tane falan patik örmüş

Ahh cnm ya. Sen bunu bir doktorunla görüşsene. Belki ilave bir ilaç falan verir. Çünkü artık bebeğinin yediklerine ihtiyacı var.:teselli:

biz yatağı mecbur temmuzu belkicez evimize taşıncaz ya kayınvalidme onu nereye koycam dedi
annemde seri üretimde 5 tane yelek 4 tane ceket 2 tane kazak 10 tane falan patik örmüş

Ohhh maşallah fabrika gibiler kaydirigubbakcemile3

bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz topiğinin altında yazılı olanları okuyorum, ay bizde mi böyleyiz acaba, arabası olmayıp ama oto koltuğu alanlar bile var. Allah'ım lütfen bana akıllı alışverişler nasip eyle , ben de sıyırabilirim her an alışveriş konusunda. ama okumanız bence iyi olur kızlar, ağır bebek arabası almazsınız en azından. bana görümcem de şemsiye tipi al demişti, meğer kadın haklıymış....

evet ya örme diyorum kadın durmuyo

canım benim annem de fabrika gibi maşallah... ama süper şeyler, biz birde onlara çıkartma falan dikiyoruz, hazırlara bin basar valla......

kızlar ben çıkıyorum, bebeğin cinsiyetini umarım görür Doktor, herşeyden önce sağlığı, çok öpüyorum sizleri.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…