2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi iyi şanslar canım

yaa elimi koyunca tık tık hissediyorum ama şiddetli hareketlerinden sonra ne bilim korktum

Bende dün çok fazla sert hissetmedim cnm ya. Hergün aynı performansı göstermiyolar demekki. Biraz hissediyosan sorun yoktur. stres yapma.

güle güle canım inş. ögrenırsın cınsiyetı hayırlı haberlerını beklıyoruzzzz

biz cumartesi aldık ama içi pembe bile değildi beyaz gibiydi ama tadı fena değildi tadına baktım sadece ama daha önce almıştık geçen senedenmiş şurup gibiydi kıpkırmızı

Hadi ya o zaman olgunlaşmışlar hihoyyyt

kımse benım kuzuma bısey yapmıyoomirmirmirmir barı ben yapım ama becerememkı yaa (((

Ben senin kuzunu yerim. Gönderir ona Özge teyzesi yaw :asigim:

hay ağzını öpem kız saolll.oğlumda tık tık etti biraz rahatladım iyikivarsınız valla

tık tık da eder tekmelerde sen merak etme iyidir o annesi. Benimkide daha bugün yeni yeni kendine geliyo. Dün bütün gün uyuduk kızımla. Akşam 9 da bi uyuduk sabah 8 de kalktık valla.

Sen yinede iyi beslenmeye çalış güzelim. Herşeye ihtiyaçları var şuanda. Karpuz olayınada sevindim. Deneyim o zaman bitane kocayı kandırayımda yerimseniben

üzülme canım bende beceremem ..ama babanesi örüyo bikaç bişey sagolsun..yollarım valla canım sanadakaydirigubbakcemile5

benım kuzucuklarımın boyle teyzelerı oldugu surece bıze bısey olmazz tesekkurler teyzoslarr:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…