canım benim annem de fabrika gibi maşallah... Ama süper şeyler, biz birde onlara çıkartma falan dikiyoruz, hazırlara bin basar valla......
Kızlar ben çıkıyorum, bebeğin cinsiyetini umarım görür doktor, herşeyden önce sağlığı, çok öpüyorum sizleri.............
ya ananem bi tane yelek örmüş. Yemin ederim 2 yaşında anca giyer onu kaydirigubbakcemile3 her boy yelek mevcut evde
yaa elimi koyunca tık tık hissediyorum ama şiddetli hareketlerinden sonra ne bilim korktum
Ahh cnm ya. Sen bunu bir doktorunla görüşsene. Belki ilave bir ilaç falan verir. Çünkü artık bebeğinin yediklerine ihtiyacı var.:teselli:
Doktoruma dedim... yarım saat midende tutarsan %80 ini bebek zaten alır diyor..
hem böyle olman senin içinde iyi fazla kilo almazsın dedi biraz kiloluyum da:) ....Dünde eşimin yanına arkadaşıyla eşi gitmiş konuşmuşlar falan..Onlarında 6 sene sonra doğan çok tatlı tosun gibi 2 yaşında bir erkek çocukları var...kız hamileliğinde sadece karpuz ve dondurma yemiş..Eşimde dün gece işten geldiğinde artık sana bol bol karpuz ve dondurma alıcam dedi...Bu benim işimede geldi...2side hamilelikte tek aş erdiğim şeylerdi..Şimdi çok şükür her yerde bol bol var..Artık hamileliğimi bunlar ve meyvalarla geçircem..birde vitamin haplarım yeter...inşallahh
He midende biraz kalıyosa iyi o zaman. Ben hemen çıkartıyosun sandım. O zaman problem yok. Ya evet karpuz olayı çok fena. Bende dün alacaktım markete gittik. Eşim izin vermedi ya zamanı değilmişmiş hormon varmışmış ta mışmışşşşşş . Ama çok canım istiyo napcam ben :uhm:
örsünler yavrım fazlalıkları bana verebilersinizzkaydirigubbakcemile3
Ahh cnm ya. Sen bunu bir doktorunla görüşsene. Belki ilave bir ilaç falan verir. Çünkü artık bebeğinin yediklerine ihtiyacı var.:teselli:
Doktoruma dedim... yarım saat midende tutarsan %80 ini bebek zaten alır diyor..
hem böyle olman senin içinde iyi fazla kilo almazsın dedi biraz kiloluyum da:) ....Dünde eşimin yanına arkadaşıyla eşi gitmiş konuşmuşlar falan..Onlarında 6 sene sonra doğan çok tatlı tosun gibi 2 yaşında bir erkek çocukları var...kız hamileliğinde sadece karpuz ve dondurma yemiş..Eşimde dün gece işten geldiğinde artık sana bol bol karpuz ve dondurma alıcam dedi...Bu benim işimede geldi...2side hamilelikte tek aş erdiğim şeylerdi..Şimdi çok şükür her yerde bol bol var..Artık hamileliğimi bunlar ve meyvalarla geçircem..birde vitamin haplarım yeter...inşallahh
Canım bence yanlış düşünüyorsun çünkü bebeğinin proteine ve kalsiyuma fazlasıyla ihtiyacı var bence temkinli olmalı ve bu konuyu bir doktorla daha paylaşmalısın bugün duydum daha bir tanıdık hamileydi 7 aylık. Bebeği yeterince gelişmemiş anne karnında 700gr mış şu an ve doktorlar erken doğum yaptırmaya karar vermişler ve kuvözde kalacakmış artık...
örsünler yavrım fazlalıkları bana verebilersinizzkaydirigubbakcemile3
Bende dün çok fazla sert hissetmedim cnm ya. Hergün aynı performansı göstermiyolar demekki. Biraz hissediyosan sorun yoktur. stres yapma.
He midende biraz kalıyosa iyi o zaman. Ben hemen çıkartıyosun sandım. O zaman problem yok. Ya evet karpuz olayı çok fena. Bende dün alacaktım markete gittik. Eşim izin vermedi ya zamanı değilmişmiş hormon varmışmış ta mışmışşşşşş . Ama çok canım istiyo napcam ben :uhm:
biz cumartesi aldık ama içi pembe bile değildi beyaz gibiydi ama tadı fena değildi tadına baktım sadece ama daha önce almıştık geçen senedenmiş şurup gibiydi kıpkırmızı
canım benim annem de fabrika gibi maşallah... ama süper şeyler, biz birde onlara çıkartma falan dikiyoruz, hazırlara bin basar valla......
kızlar ben çıkıyorum, bebeğin cinsiyetini umarım görür Doktor, herşeyden önce sağlığı, çok öpüyorum sizleri.............
Veririz bacım ayıp ettin yerimseniben
Canım bence yanlış düşünüyorsun çünkü bebeğinin proteine ve kalsiyuma fazlasıyla ihtiyacı var bence temkinli olmalı ve bu konuyu bir doktorla daha paylaşmalısın bugün duydum daha bir tanıdık hamileydi 7 aylık. Bebeği yeterince gelişmemiş anne karnında 700gr mış şu an ve doktorlar erken doğum yaptırmaya karar vermişler ve kuvözde kalacakmış artık...
Evet ya beslenme önemli hakkaten. Yazık Allah yardımcıları olsun. Boşverin yiyelim kızlar ya veririz kiloları falan amaaaaaaaaannnnnn
Bende dün çok fazla sert hissetmedim cnm ya. Hergün aynı performansı göstermiyolar demekki. Biraz hissediyosan sorun yoktur. stres yapma.
10 dakikayı geçiremiyorum canım midemde tutmak için ama onada şükür:) ben karpuzu çok istiyodum hatta ilk izmitte çıkmış bize yakın yer olarak sağolsun annemlerde aldı bende oraya gidip yemiştim..Ya düşünüyorumda hormonlu olsa tadından belli eder.çünkü karpuz 2 aydır çıkmış..ben şuana kadar 3 tane yemişimdir ye canım kokma..
kımse benım kuzuma bısey yapmıyoomirmirmirmir barı ben yapım ama becerememkı yaa(((
aman boşver cnm bnmde evde 3 tk penyealdım bi batt.bşkada bişi yok Allah sağlık versinde çıplak bırakmayız yani yavrularımızı
biz cumartesi aldık ama içi pembe bile değildi beyaz gibiydi ama tadı fena değildi tadına baktım sadece ama daha önce almıştık geçen senedenmiş şurup gibiydi kıpkırmızı
kımse benım kuzuma bısey yapmıyoomirmirmirmir barı ben yapım ama becerememkı yaa(((
hay ağzını öpem kız saolll.oğlumda tık tık etti biraz rahatladım iyikivarsınız valla
10 dakikayı geçiremiyorum canım midemde tutmak için ama onada şükür:) ben karpuzu çok istiyodum hatta ilk izmitte çıkmış bize yakın yer olarak sağolsun annemlerde aldı bende oraya gidip yemiştim..Ya düşünüyorumda hormonlu olsa tadından belli eder.çünkü karpuz 2 aydır çıkmış..ben şuana kadar 3 tane yemişimdir ye canım kokma..
canım 15 gün önce 240 gr dı doktor çok iyi dedi..Bir sonraki kontrolü 15 mayısa verdi..bakalım eğer derseki bebek gelişmemiş o zaman bir çözüm bulur artık doktorum..hem belki mide bulantılarımda geçer ( İnşallahhhhhhhh)
Hadi ya o zaman olgunlaşmışlar hihoyyyt
Ben senin kuzunu yerim. Gönderir ona Özge teyzesi yaw :asigim:
tık tık da eder tekmelerde sen merak etme iyidir o annesi. Benimkide daha bugün yeni yeni kendine geliyo. Dün bütün gün uyuduk kızımla. Akşam 9 da bi uyuduk sabah 8 de kalktık valla.
Sen yinede iyi beslenmeye çalış güzelim. Herşeye ihtiyaçları var şuanda. Karpuz olayınada sevindim. Deneyim o zaman bitane kocayı kandırayımda yerimseniben
üzülme canım bende beceremem ..ama babanesi örüyo bikaç bişey sagolsun..yollarım valla canım sanadakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?