2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şu anki karpuzlar ıran karpuzumu neymıs. Cok fazla tuketmeyın kızlar. Yerlısı daha cıkmadı

mozijiku kızın büyüyoo sende büyücen galıba uyuya uyuyaaa :::)))

kızım sorma ya. Dün akşam 9 da uyumuşum kanepede. Bi gözümü açtım saat 1 olmuş. Eşime diyorumki biraz uyumuşum galiba. dalga geçe geçe bi hal oldu sırnaşık şey Gittim yatağa yattım anında yine uykuya dalmışım. kaydirigubbakcemile3

Ya buarada bizim çılgın merve nerde bugün hiç gelmedi :uhm::uhm::uhm:

yaw sizin doktorlar nasıl tartıyo bebişleri...ben soruyom bu makınalar 20. haftadan önce tartmaz diyoCADIARZU uyluk kemıgını kafasını belini ölçüyo ama agırlık yokk....bizimkının makınalarımı eskı acaba :uhm:

yaa 2 gecedir bende uykusuzum doğum yapıyom rüyamda anca dikiş yerlerim acıyo felan kafayı kırdım galıba daha kaç ay var düşündüğümde yok ama nerden bilinç altıma yerleşti bilmemkaydirigubbakcemile3

yoo cnm bnm bizim bebişte 2 aydan beri tartıyo dr um.7 nisan da 238 gr dı oğluşum caaaaanııımmmm oğluşuuuummmm

Canım bizimki baştan beri tartıyor valla. Belki makinesi eskidir. Yada işinemi gelmiyo acaba CADIARZU

Bilinçaltın işbaşında demekki cnm. Kızz dur daha şimdiden görme böyle şeyler. 9. ay napcan o zaman kaydirigubbakcemile3

ayyy ne bilem kıssss :teytey::teytey::teytey:

canım benım dr umunda senınkı gıbı 300 gr dan once tartmıyor. Bazı dr lar dogum bılgılerı nı daha ıyı tesbıt ettıgınden bunu tercıh edıyormus. Doguma yakın dıger makınalara gore daha dogru sonu8clar verıyormus bunla r

ya evet merve en son doktora gidiyodu ben de onu sorcaktım

kızlar c.tesi günü eminönüne gittik..bebek şekeri mazemeleri için fiyatlar çok uygundu

100 tane sade kesilmiş hazır tül 4TL
50 Tane taşlı kesilmiş tül 5 tl
100 tane kendinden bağlamalı tül de 12 tl

Biblo fiyatalarınada tanesi 40 kuruştan başlıyo bana pahalı geldi:)

Kalpli çubuklar 12 tanesi 3 tl

emzikler 100 tanesi 15 tl
daha çok çeşit vardı ama fiyatlar hep bu şeklide
birde mevlüt şekeri koymak için küçük kutulardan aldım 50 tanesi 7.50 tl idi..
80 tane bebek şekeri yapmak için malzeme ve ve 50 tane aldığım kutu..şekerlerin içine koymak için aldığım lavanta 60 tl tuttu...ekte resimler var. kendşm daha yapmadım yapınca resimlerini koyarımm.

Eklentiler

• $Bebek%20Dogum%20Sekeri%20B-0200.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 16
  • $bebeksekeri4.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $pr_01_129_max.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
yoo cnm bnm bizim bebişte 2 aydan beri tartıyo dr um.7 nisan da 238 gr dı oğluşum caaaaanııımmmm oğluşuuuummmm

Canım bizimki baştan beri tartıyor valla. Belki makinesi eskidir. Yada işinemi gelmiyo acaba CADIARZU

ya bılmıyorum valla makınadanmı 2 boyutlu ultrason işte renklı falan değil...bana hep bu makınlar 20 den önce ölçmez dedi bende ınandımm işine gelmıyosa ben onu naparımmm aaa o kadar para veriyoz...bi agırlıgını ölçcek

ay bayıldım ama ben becerebilirmiyim kiii???hazır yaptırsan 2 katı fiyat demii

özel mi bu dr sana böle diyo özellerin çoğunda yeni cihazlar var amma cd filan veriyolar aslında ama hastanede ilgilenmiyorlar fazla

benim doktorumun makinası 3 boyutlu ultrasona da uygun çünkü ben ordayken bir hastası gelip tekrardan 3 boyutluya girmek istediğini söyledi...Ama başka gittiğim bir hastanedede cihaz bu şekilde değildi yinede ağırlığını söylemişti..tabi 1 hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde arada uçurum kadar fark vardı oda ayrı....canım bence bu doktorun tecrübesiyle alakalı bişe...bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…