canım 15 gün önce 240 gr dı doktor çok iyi dedi..Bir sonraki kontrolü 15 mayısa verdi..bakalım eğer derseki bebek gelişmemiş o zaman bir çözüm bulur artık doktorum..hem belki mide bulantılarımda geçer ( İnşallahhhhhhhh)
Anladım canım bebek iyiyse sorun yok... Bulantının ne demek olduğunu en iyi anlayanlardan biri de benim ben de 16. haftaya kadar çok şiddetli bir şekilde çektim hala ara ara midem bulanıyor mesela ağır birşeyler yediğimde(soğanlı veya fazla yağlı) midem asla kaldırmıyor daha hafif şeyler yemeğe özen gösteriyorum o nedenle. İnşallah en kısa sürede seninde bulantı durumun geçer canım.
Kızlar herŞeyİn baŞı saĞlık baŞka hİÇ bİrŞeyİn Önemİ yok
benım kuzucuklarımın boyle teyzelerı oldugu surece bıze bısey olmazz tesekkurler teyzoslarr:dance::dance:
mozijiku kızın büyüyoo sende büyücen galıba uyuya uyuyaaa :::)))
kızım sorma ya. Dün akşam 9 da uyumuşum kanepede. Bi gözümü açtım saat 1 olmuş. Eşime diyorumki biraz uyumuşum galiba. dalga geçe geçe bi hal oldu sırnaşık şey Gittim yatağa yattım anında yine uykuya dalmışım. kaydirigubbakcemile3
Ya buarada bizim çılgın merve nerde bugün hiç gelmedi :uhm::uhm::uhm:
yaw sizin doktorlar nasıl tartıyo bebişleri...ben soruyom bu makınalar 20. haftadan önce tartmaz diyoCADIARZU uyluk kemıgını kafasını belini ölçüyo ama agırlık yokk....bizimkının makınalarımı eskı acaba :uhm:
yaw sizin doktorlar nasıl tartıyo bebişleri...ben soruyom bu makınalar 20. haftadan önce tartmaz diyoCADIARZU uyluk kemıgını kafasını belini ölçüyo ama agırlık yokk....bizimkının makınalarımı eskı acaba :uhm:
yaa 2 gecedir bende uykusuzum doğum yapıyom rüyamda anca dikiş yerlerim acıyo felan kafayı kırdım galıba daha kaç ay var düşündüğümde yok ama nerden bilinç altıma yerleşti bilmemkaydirigubbakcemile3
Canım bizimki baştan beri tartıyor valla. Belki makinesi eskidir. Yada işinemi gelmiyo acaba CADIARZU
Bilinçaltın işbaşında demekki cnm. Kızz dur daha şimdiden görme böyle şeyler. 9. ay napcan o zaman kaydirigubbakcemile3
yaw sizin doktorlar nasıl tartıyo bebişleri...ben soruyom bu makınalar 20. Haftadan önce tartmaz diyocadıarzu uyluk kemıgını kafasını belini ölçüyo ama agırlık yokk....bizimkının makınalarımı eskı acaba :uhm:
kızım sorma ya. Dün akşam 9 da uyumuşum kanepede. Bi gözümü açtım saat 1 olmuş. Eşime diyorumki biraz uyumuşum galiba. Dalga geçe geçe bi hal oldu sırnaşık şey gittim yatağa yattım anında yine uykuya dalmışım. Kaydirigubbakcemile3
ya buarada bizim çılgın merve nerde bugün hiç gelmedi :uhm::uhm::uhm:
yoo cnm bnm bizim bebişte 2 aydan beri tartıyo dr um.7 nisan da 238 gr dı oğluşum caaaaanııımmmm oğluşuuuummmm
Canım bizimki baştan beri tartıyor valla. Belki makinesi eskidir. Yada işinemi gelmiyo acaba CADIARZU
kızlar c.tesi günü eminönüne gittik..bebek şekeri mazemeleri için fiyatlar çok uygundu
100 tane sade kesilmiş hazır tül 4TL
50 Tane taşlı kesilmiş tül 5 tl
100 tane kendinden bağlamalı tül de 12 tl
Biblo fiyatalarınada tanesi 40 kuruştan başlıyo bana pahalı geldi:)
Kalpli çubuklar 12 tanesi 3 tl
emzikler 100 tanesi 15 tl
daha çok çeşit vardı ama fiyatlar hep bu şeklide
birde mevlüt şekeri koymak için küçük kutulardan aldım 50 tanesi 7.50 tl idi..
80 tane bebek şekeri yapmak için malzeme ve ve 50 tane aldığım kutu..şekerlerin içine koymak için aldığım lavanta 60 tl tuttu...ekte resimler var. kendşm daha yapmadım yapınca resimlerini koyarımm.
ya bılmıyorum valla makınadanmı 2 boyutlu ultrason işte renklı falan değil...bana hep bu makınlar 20 den önce ölçmez dedi bende ınandımm işine gelmıyosa ben onu naparımmm aaa o kadar para veriyoz...bi agırlıgını ölçcek
ya bılmıyorum valla makınadanmı 2 boyutlu ultrason işte renklı falan değil...bana hep bu makınlar 20 den önce ölçmez dedi bende ınandımm işine gelmıyosa ben onu naparımmm aaa o kadar para veriyoz...bi agırlıgını ölçcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?