2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bir hafta önceki fotomu ekledim kızlar benim göbek minik daha herkes alay ediyo bu kadarcık göbek mi olur diye... :)

Ben bir hafta önceki fotomu ekledim kızlar benim göbek minik daha herkes alay ediyo bu kadarcık göbek mi olur diye... :)

Canım maşallah çok güzel çıkmışsınız... Üstündeki bol olduğu için tam belli olmuyor ama eğer seninle de dalga geçiyorlarsa , benimkini hiç görmesinler:)) Ben hala hamile giysisi giyemiyorum görmemişin bir bebeği olmuş diyecekler diye:)))

Canım bu değerlerin alt tarafındakileri kopyala yorum yapabilmemiz için.

cnm alt tarafında bu değerlerle ilgili bişey yazmıyo 3 tane kutucuk var...
yanlız bu değerlerin yanında şunlar yazıyo.

------------------------------medlan MOM conected mom
AFP / 54,28 ----------33,86-------1,60--------1,60
HCG-B / 35,22---------11,04-------3,19-------- 3,14
UE3 / 7,38 --------------5,26 -------5,26 ------ 1,40

canım dawn sendrom 1/1500 edward sendrom 1/25000 gibi bişey yazmalı

canım dawn sendrom 1/1500 edward sendrom 1/25000 gibi bişey yazmalı

bunlar o kutucuklarda yazıyor...

DOWNS SYNDROME / Age risk : 1:1300
EDWARDS SYNDROME / Age risk : 1:13000
NEURAL TUBE DEFECT : NTD cut off colue : 2,60
NEURAL TUBE DEFECT : AFB comected mom : 1,60

kıslar doğum izinlerinizden naber?
çalıştığınız kurumlar ne kadar izin veriyo?
ve siz bunu nasıl kulşlanmayı planlıyorsunuz

sorun yok gorunuyor canım. Gozun aydın

ayy cnm çok sağol:1hug:
Allah sizlerinde, bizlerinde sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Kusura bakmayın siz bizden herşeyi 1 ay önceden bildiğiniz için başım sıkıştığında kendimi buraya atıyorum, yardımlarınız için teşekkürlera.s.

Sağolasın canım. Hahaha çok merak ettim koy hemez kız yakınlarda görelim :) benim yarın 23 haftam son iki haftada biraz çıktı karnım eh işte göbek deliği düzleşmeye başladı bitek göbek ama bacaklarım biraz kalınlaşsa nasıl sevincem yaa

Bende cmt günü 23. haftama giricem aramızda pek yokmuş öyleyse. Tamam haftasonu çekileyim bu halimle resimde koyayım.

kıslar doğum izinlerinizden naber?
çalıştığınız kurumlar ne kadar izin veriyo?
ve siz bunu nasıl kulşlanmayı planlıyorsunuz

Merhaba canım sabah az da olsa bir şeylerden bahsetmiştim , ben özel bir mimarlık ofisinde çalışıyorum kurumsal bir firma değil , maaş üzerinden değilde asgari yatıyor primim , ve 4,5 sene çalışmama rağmen girdi çıktı yapıyolar , doğum iznine gelince yasal olarak doğumdan önce 8 hafta , doğum sonrası 8 hafta ben 32 .haftayı doldurur doldurmaz ayrılmayı düşünüyorum , doğum paramı da asgari ücret üzerinden alıcam , açığı kapatmıyorlar , açıkçası doğumdan sonrada buraya dönmeyi düşünmüyorum o yüzden 32 . haftada ayrılıcam ... Açıkçası hep bugünü bekledim o yüzden ayrılmadım firmamdan ama maddi olarak beni tatmin etmiyor ve yasal haklarım çoğu zaman çiğneniyor , tek karım kontrollere rahat gidip geliyorum izin almam da sıkıntı yok .

kızlarr face den beni ekleyenleriniz hagileriniz birinizi anladımda diğerlerinizi çözemed,im :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…