2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ecemcim bende de oluyor el uyuşması kansızlığın varmı cnm onunda etkisi var cnm biraz

damarucu sıkısmalarımı neymıs bu. benım dr um bahsetmıstı. benım kuyruk sokumuna agrı gırıyordu adım atamıyordum. b vıtamını verdı onunla rahat ettım

ecemcim bende de oluyor el uyuşması kansızlığın varmı cnm onunda etkisi var cnm biraz

yok canım çok şükür ama birkaç gündür başladı uyuşma..karpal tünel sendromu diye bişey var gebelikte olabilir diyorlar ama yinede tedirgin oldum..

herkes facebook damı şimdi? ya pembe ye ne oldu? ben geçmişi okuyamıyorum bana mesaj atmış somuş oğlumla ilgili kist olayını ama geri cevap gelmedi...

bu sıtede bende kızımın nınnısını bulup dınletmıstım. cok ıse yarıyo.
herkes facebook damı şimdi? ya pembe ye ne oldu? ben geçmişi okuyamıyorum bana mesaj atmış somuş oğlumla ilgili kist olayını ama geri cevap gelmedi...

eylul annelerı facebookamı tasındn ))

yemeğimizi yedik geldiiikkk...
canım çok sıkılıyor ama yaa... pfff....

didem yeğenin nasıl oldu canım o testleri sende yaptırsaydın keşke

canım benim testi bir ay sonra dr tekrar istedi şu an korkulcak bişey yok dedi..ama panik olduk tabi kontrolleri devam edicek..bende kendi dr kontrolüme gittiğimde sorucam yaptırmam gerekirmi diye..çünkü şu an şükür alp taşıyıcı değil..facede resmi var ablası benim albümde bakarsın oğlumuza..

bak ya evli barklı üstelik göbekli bebekli karılar face booklarda fink atıyo burda kaynattınız yetmiyomu bakimm dönün çabuk topiğinize klava:

bak ya evli barklı üstelik göbekli bebekli karılar face booklarda fink atıyo burda kaynattınız yetmiyomu bakimm dönün çabuk topiğinize klava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaynana gibi konuştun valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bugun akşam bir aksilik çıkmazsa oğlumu 4 boyutlu gorcem:) kızlar benım oglum hafıf ekşimsi seyler yıyınce çok oynuyor:) tatlıya karsı tepkısız:) kızmı dıyorum acaba:):)

benimki tatlı yeyince bayılıyor çok seviyor kıpır kıpır oluyor

kıskandı bebeciğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…