kızlar supar oldu facebook ama şu eylül grubuna kabul edermisin beni
ecemcim bende de oluyor el uyuşması kansızlığın varmı cnm onunda etkisi var cnm biraz
ecemcim bende de oluyor el uyuşması kansızlığın varmı cnm onunda etkisi var cnm biraz
bu sıtede bende kızımın nınnısını bulup dınletmıstım. cok ıse yarıyo.kızlar size çok beğeniz bir adres...yaşama sebebinizin, yüce Allah ın bize verdiği lutfun, minik melekleriniz ismini girin bebeğinizin adına özel ninniyi dinleyin indirin ama benim gibi dinleyip dinleyip ağlamayın olurmu ??
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
herkes facebook damı şimdi? ya pembe ye ne oldu? ben geçmişi okuyamıyorum bana mesaj atmış somuş oğlumla ilgili kist olayını ama geri cevap gelmedi...
benide gruba eklermisniz tülay geçmiş:sm_cool:
didem yeğenin nasıl oldu canım o testleri sende yaptırsaydın keşke
bak ya evli barklı üstelik göbekli bebekli karılar face booklarda fink atıyo burda kaynattınız yetmiyomu bakimm dönün çabuk topiğinizeklava:
iyiyiz canım Allah çok şükür
bizde canım özledik
kızlar bu arada kızımıza Almina adını koyacağız Mina dağında açan kırmızı çiçek ve prenses anlamlarında :ecrin_bebek:
bugun akşam bir aksilik çıkmazsa oğlumu 4 boyutlu gorcem:) kızlar benım oglum hafıf ekşimsi seyler yıyınce çok oynuyor:) tatlıya karsı tepkısız:) kızmı dıyorum acaba:):)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaynana gibi konuştun valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
geleceğin kaynanasıyım kaydirigubbakcemile
akşam ne oldu biliyomusunuz kızlar bi tanıdığa bebk tebriğine gittik oğlan bebişti sevdim biraz kucağıma aldımm benim oğlan nasıl tekmeler attı nasıl tuhaf duydular yaşadım kıskandı galiba oğluşum annesini Allah ım neler kadir...
yemeğimizi yedik geldiiikkk...
canım çok sıkılıyor ama yaa... pfff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?