2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynı şeyle bende karşı karşıyayım zeytin gözlü
üstelik 4 hafta doğumdan önce dört hafta doğumdan son ra kullandırıyolar
bende ayrılmayı düşünüyorum.
üstelik varsa yasal bir hakkım dava açıcam iznimi kullandırmadıkları için

dılekcım bıde lısteye benıde ekleyebılırmısın tatlım ıŞlerımın yoĞunluĞundan dolayı sık mesaj atamıyorum ama sÜreklı takıpteyım. Benım yavruŞum prenses

slm kızlar nasılsınız....bebeleriniz nasıl...kızlar benim bebem hep sag kasıgımda duruyor..orda hareketlerini hissediyorum normalmi...

Benim bildiğim kadarıyla yasal iznin 4 hafta olamaz , sen iyice haklarını öğren bence .... Bu arada ben dava falan açmayı düşünmüyorum , çıkarım sonra gelir 2/3 gün çalışıp beni işten çıkarmalarını rica ederim ki işsizlik üceretinden yararlanmak için tazminat isteyemem çünkü 4,5 sene çalışmış olsamda girdi çıktılarla bir şey elde edemem mirmirmirmir

dİlekcİm bİde lİsteye benİde ekleyebİlİrmİsİn tatlım İŞlerİmİn yoĞunluĞundan dolayı sık mesaj atamıyorum ama sÜreklİ takİpteyİm. Benİm yavruŞum prenses

Bu arada prensesin hayırlı olsun canım :)

canım benımde belgelerimden dolayı girdi çıktı yapmak zorunda kalmıslardı 1 sefer haberım olmada. tabı çok sinirlendim. avukat abimiz var ona sordum. bugun çıkmak ıstesen sırf bu sebeple tum tazmınatını alır cıkarız demişti. bir bilene danıs derım ben

ben seni arkadaş olarak ekledim canım..kabul edersin...

bak ya evli barklı üstelik göbekli bebekli karılar face booklarda fink atıyo burda kaynattınız yetmiyomu bakimm dönün çabuk topiğinize klava:

benim de özel bi yer ve ilşler çok bozuk firma sürekli isimdeğiştiriyor bnm rapor tarihine kadar kapanmasa bari...gerçi napim çocuğum sağlıklı olsun da Rabbim bi kolaylık sağlar elbet bi terslik te olursa:CüvCüv:

cnm girdi çıktı gün atlanmıyorsa mühim değil nerden olursa olsun 120 gün ödenmiş olması yeterli raporluyken para alabilmek için..ben özellikle ssk ve muhasebeden bildi aldım konuyla ilgili

cnm girdi çıktı gün atlanmıyorsa mühim değil nerden olursa olsun 120 gün ödenmiş olması yeterli raporluyken para alabilmek için..ben özellikle ssk ve muhasebeden bildi aldım konuyla ilgili

yıok benım zaten girdi cıktı 2 yıl once yapılmıs gunum her sekılde var zaten

Canım biliyorum yasal haklarımı , ama kötüde ayrılmak istemiyorum belki çaresiz kalırda dönerim diye düşünüyorum ...

bugün hava kapalı diyemi nedir bi ağırlık bi kasvet var böyle insanın kılını kıpırdatası gelmiyo... hiç sevmiyorum bu arada kalmış havaları... ((

bugün hava kapalı diyemi nedir bi ağırlık bi kasvet var böyle insanın kılını kıpırdatası gelmiyo... hiç sevmiyorum bu arada kalmış havaları... ((

Burada da öyle ara ara yağıyor içim daraldı valla sinir bozucu ,şöyle günlük güneşlik olsa , annemdediyor fenamı rahat durursun yazın hiç duramıcaksın diyor o da haklı ama ben sevmiyorum ...:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…