olsun yaa kapalı havası bile çok güzel izmirin... geçicide olsa kurtuldum bodrumdann :))))) :lepi:
yokum canım :1no2: çünkü benim face im yok :))
yokum canım :1no2: çünkü benim face im yok :))
tabiii canım izmir im bambaşka bak açtı şimdi :)) bu arada izmir demisin geldin mi ??
canım ya sağ salim gelir inşallah... az kalmış ya, inşallah sağ selamet kavuşursunuz... darısı bana, kocam daha askere gitmedi, bu yıl da doktoraya başlarsa, bi 4 - 5 yıl daha tecilli olacak... artık bebiş ilk okula başladığında ben asker yolu gözlücem....
oo kızlar ıyıce topik face e tasındı desenıze..
Gülaycığım 82 doğumlulardan büyüklere paralı askerlik çıkmış 28 gün 7,500 usd. Siz şimdiden biriktirmeye başlayın :)
ooo olmadı emsaalllll hemen edinmelisin şekeriiimm :))))) :tomato:
Canım açalım sana da bir profil facebookta.. Ayarlarından her türlü şeyini kapatırsın merak etme arayan hiç kimse bulamaz seni...
vallahada geldim billahada geldiimm!!! dün dr kontrolümüz vardıda... bıcırım iyimiş maşallah teysesi :)) onunda iyi haberlerinide aldık tamamdır.. :))) eşim ığdıra gitti bikaç gün burdayım... aslında hazır bende burdaykene şu izmirliler bi buluşsa ne güzel olcakkkk :))))):1hug:
vallahada geldim billahada geldiimm!!! dün dr kontrolümüz vardıda... bıcırım iyimiş maşallah teysesi :)) onunda iyi haberlerinide aldık tamamdır.. :))) eşim ığdıra gitti bikaç gün burdayım... aslında hazır bende burdaykene şu izmirliler bi buluşsa ne güzel olcakkkk :))))):1hug:
oo kızlar ıyıce topik face e tasındı desenıze..
alırız canlarım hafta sonu hallederiz dilekcim dediğin kapatalım herbişeyini kimse bulamasın beni sizlerden başka :))
bende hepinizi görmeyi çok isterim
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn canımmmm daha doğrusu hoşgeldiniz sefalar getirdiniz minik meleğinle :)) kuzunun iyi olmasına çok sevindim canım maşallaahhhh diyelim nazar değmesin. bizde cumartesi günü detaylı ultrason için gidecegiz o zaman göreceğiz yavrumuzu inşallahh.eşinede Allah kavuştursun diyeyim. dediğin gibi bir buluşma olsa çok güzel olur dimi ??
Gülaycığım 82 doğumlulardan büyüklere paralı askerlik çıkmış 28 gün 7,500 usd. Siz şimdiden biriktirmeye başlayın :)
7500 usd... valla gitsin yapsın 5 ay gelsin kocam... yazık değilmi o paraya yaa ben yemedim sen ye der gibi :)) Allahtan ben askerliğini yapmış tercih ettimde asker yolu gözleme stresine bi kez daha girmedim.. :))))) kızlar şaka bi yana 5 ay geçmicek bi süre değil ya... ben çokta sıcak bakamıyorum bu bedelli olayına... şehitlerin kemikleri sızlıyodur gibi geliyo bana yaa... hele onu boşver şimdi genelde ünv mezunu herkes kısa dönem yapıyolar.. eskiden 4 seneymiş :)))))))))))))))))) öle olsa nolcaktı :))))))))))))
Tamam canım haftasonu halledelim profil işini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?