2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allahım çok zor gencecik fidanlar allah ailelerine sabır versin bu evlatlar zor oluyor yetişiyor çok hemde ağlıcam valla allah mekanlarını cennet etsin

Kızlar bu arada facebookta benim profilimde bi paylaşım var en son paylaşım babalık böyle bişey diye.. onu seyredin ben ağlamaktan koptum çok güzel çok duygusal bişey yaa :)

tabiii canım izmir im bambaşka bak açtı şimdi :)) bu arada izmir demisin geldin mi ??

vallahada geldim billahada geldiimm!!! dün dr kontrolümüz vardıda... bıcırım iyimiş maşallah teysesi :)) onunda iyi haberlerinide aldık tamamdır.. :))) eşim ığdıra gitti bikaç gün burdayım... aslında hazır bende burdaykene şu izmirliler bi buluşsa ne güzel olcakkkk :))))):1hug:

Gülaycığım 82 doğumlulardan büyüklere paralı askerlik çıkmış 28 gün 7,500 usd. Siz şimdiden biriktirmeye başlayın :)

ooo olmadı emsaalllll hemen edinmelisin şekeriiimm :))))) :tomato:

Canım açalım sana da bir profil facebookta.. Ayarlarından her türlü şeyini kapatırsın merak etme arayan hiç kimse bulamaz seni...

alırız canlarım hafta sonu hallederiz dilekcim dediğin kapatalım herbişeyini kimse bulamasın beni sizlerden başka :))
bende hepinizi görmeyi çok isterim

hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn canımmmm daha doğrusu hoşgeldiniz sefalar getirdiniz minik meleğinle :)) kuzunun iyi olmasına çok sevindim canım maşallaahhhh diyelim nazar değmesin. bizde cumartesi günü detaylı ultrason için gidecegiz o zaman göreceğiz yavrumuzu inşallahh.eşinede Allah kavuştursun diyeyim. dediğin gibi bir buluşma olsa çok güzel olur dimi ??

Hoşgeldin tatlım İzmire... Çok sevindim bebişinin iyi olduğuna..

oo kızlar ıyıce topik face e tasındı desenıze..

Seni de bekleriz meryemcim tek bizim grup için belki sende bir profil açarsın kendine...
Ayralarından her türlü bilgini gizlersin arayan bile bulamaz seni.

7500 usd... valla gitsin yapsın 5 ay gelsin kocam... yazık değilmi o paraya yaa ben yemedim sen ye der gibi :)) Allahtan ben askerliğini yapmış tercih ettimde asker yolu gözleme stresine bi kez daha girmedim.. :))))) kızlar şaka bi yana 5 ay geçmicek bi süre değil ya... ben çokta sıcak bakamıyorum bu bedelli olayına... şehitlerin kemikleri sızlıyodur gibi geliyo bana yaa... hele onu boşver şimdi genelde ünv mezunu herkes kısa dönem yapıyolar.. eskiden 4 seneymiş :)))))))))))))))))) öle olsa nolcaktı :))))))))))))

Tamam canım haftasonu halledelim profil işini...

Gülaycığım 82 doğumlulardan büyüklere paralı askerlik çıkmış 28 gün 7,500 usd. Siz şimdiden biriktirmeye başlayın :)

canım benim o iş yattı dün yasa teklifini çektiler meclisten, keşke öyle olsa ya kocam gidecek 5 aylığına askere... normalde hemen bedelliye başvururduk... iki aylık maaşı oluyo zaten...

dilek canım tatsız bir olaydan sonra eşim kapatmamın daha dogru olacagını düşündü bende itiraz etmedim. tekrar açmak pek hoş olamayack. sızı buraya beklerız:)

valla ben çok sıcak bakıyorum, kocan askere gitmeseydi görürdüm seni :) şaka bi yana, askerlik zor... Allah şehitlerimizin ailesine sabır versin... ama benim kocamı askerde muhasebeye verirler, yaşı da geçgin zaten uzun dönem de çıkmaz... şimdi ama daha faydalı yaptığı iş devlet için. üstüne de bir de para verecez....

Tamam canım haftasonu halledelim profil işini...

ok. canım seni tanıyorum biliyorum gördümde göremediğim arkadaşlar var onlarıda göreyim şimdiye kadar gördüklerimin hepsi birbirinden güzel maşallahh. eylül annelerinin maşallah ı var bebeleri nasıl olur düşünsene :)) hepsi birer ay parcası olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…