yok ya burası bizim ana yerimiz burdan gitmem ben :enbuyukkk:
alırız canlarım hafta sonu hallederiz dilekcim dediğin kapatalım herbişeyini kimse bulamasın beni sizlerden başka :))
bende hepinizi görmeyi çok isterim
aslında görüşme şansımız var tembellenmeyin bakiim kızlarr :))))
hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn canımmmm daha doğrusu hoşgeldiniz sefalar getirdiniz minik meleğinle :)) kuzunun iyi olmasına çok sevindim canım maşallaahhhh diyelim nazar değmesin. bizde cumartesi günü detaylı ultrason için gidecegiz o zaman göreceğiz yavrumuzu inşallahh.eşinede Allah kavuştursun diyeyim. dediğin gibi bir buluşma olsa çok güzel olur dimi ??
Hoşgeldin tatlım İzmire... Çok sevindim bebişinin iyi olduğuna..
çok sağol canım benim darısı herkesinn başına.. EVET BULUŞMA DİYORUZ.. SİZDE BİŞİLER DİYİNN???
Seni de bekleriz meryemcim tek bizim grup için belki sende bir profil açarsın kendine...
Ayralarından her türlü bilgini gizlersin arayan bile bulamaz seni.
dilek canım tatsız bir olaydan sonra eşim kapatmamın daha dogru olacagını düşündü bende itiraz etmedim. tekrar açmak pek hoş olamayack. sızı buraya beklerız:)
valla ben çok sıcak bakıyorum, kocan askere gitmeseydi görürdüm seni :) şaka bi yana, askerlik zor... Allah şehitlerimizin ailesine sabır versin... ama benim kocamı askerde muhasebeye verirler, yaşı da geçgin zaten uzun dönem de çıkmaz... şimdi ama daha faydalı yaptığı iş devlet için. üstüne de bir de para verecez....
Anladım canım ama ben burayı işlerim olmadığı sürece hiç ihmal etmiyorum kiii senağlama
kızlar 3 saatir inanılmaz midem yanıyor... ne olabilir acaba... ekşime gibi ama biraz ağır yani... yanma ve ekşime bir arada... ne yapmam lazım
ok. canım seni tanıyorum biliyorum gördümde göremediğim arkadaşlar var onlarıda göreyim şimdiye kadar gördüklerimin hepsi birbirinden güzel maşallahh. eylül annelerinin maşallah ı var bebeleri nasıl olur düşünsene :)) hepsi birer ay parcası olur herhalde
kızlar 3 saatir inanılmaz midem yanıyor... ne olabilir acaba... ekşime gibi ama biraz ağır yani... yanma ve ekşime bir arada... ne yapmam lazım
canım benim o iş yattı dün yasa teklifini çektiler meclisten, keşke öyle olsa ya kocam gidecek 5 aylığına askere... normalde hemen bedelliye başvururduk... iki aylık maaşı oluyo zaten...
biliyorum canım. face e tasınmayın dıyorum bende:) gelen var gelemeyen var:)
Süt iç canım benimde yanıyor bir haftadır , çay kahve kola içme ..Benim bugün yok çok şükür inşallah olmaz .
kızlar 3 saatir inanılmaz midem yanıyor... Ne olabilir acaba... Ekşime gibi ama biraz ağır yani... Yanma ve ekşime bir arada... Ne yapmam lazım
Haklısın canım ama hiç bırakıp gidebilir miyiz sanıyorsun biz sizi. :1no2:
canım 2 tatı kaşığı süt iç ... Bekle.. Olmadı 10 dk sonra bidaha iç.. Ama bardakla devirip içme.. Az az iç etkisini mulaka göreceksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?