2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok ya burası bizim ana yerimiz burdan gitmem ben :enbuyukkk:

bende gitmem valla!!!! :)))) :1ninca:

ayy güzel arkadaşım çokk teşekkür ederim yaa.. ne güzel insanın sevdiği doğduğu yerde nefes alması... ahhh gidenler bilirler... :))) çok teşekkür ederim iyi dileklerin için darısı başına işallah hepinizin... çok güzel iyi şeyler duymak :)) AYRICA EVET BULUŞALIM YAAA NERDESİNİZ KIZLAR?????

şekerim sen profili aç biz sana ayrıntıları geçeriz kimseler görmez seni.. :))) bi biz görürüz :))) hihoyyyt

kızlar 3 saatir inanılmaz midem yanıyor... ne olabilir acaba... ekşime gibi ama biraz ağır yani... yanma ve ekşime bir arada... ne yapmam lazım

dilek canım tatsız bir olaydan sonra eşim kapatmamın daha dogru olacagını düşündü bende itiraz etmedim. tekrar açmak pek hoş olamayack. sızı buraya beklerız:)

Anladım canım ama ben burayı işlerim olmadığı sürece hiç ihmal etmiyorum kiii senağlama

haklısın canım ben şakasına söyledim zaten ama bedelliyi adil bulmuyorum onu söylemek istedim sadece.. yoksa kim kim ister kocasının evdeki yerinin aylarca boş kalmasını.... zor olur düşünüyorumda... ben kardeşimi gönderdim helak oldum.. geçmedi o 15 ay öldük öldük dirildik her şehitte... kocamda gitse pek farklı olmazdım muhtemelen.... Allah nerde varsa kolayca yapıp bitirip sağ salim evine sevdiklerine dönmeyi nasip eylesin tüm asker adaylarına... ama eşin dediğin gibi giderse süper olur vallaa bencede :))

Doğru söylüyorsun canım benim face'de gördüklerimin hepsi de çok güzel.. Zaten sana söylememe gerek yok daha öncede söylemiştim zaten:)))

kızlar 3 saatir inanılmaz midem yanıyor... ne olabilir acaba... ekşime gibi ama biraz ağır yani... yanma ve ekşime bir arada... ne yapmam lazım

Çok geçmiş olsun Gülaycım.

canım benim o iş yattı dün yasa teklifini çektiler meclisten, keşke öyle olsa ya kocam gidecek 5 aylığına askere... normalde hemen bedelliye başvururduk... iki aylık maaşı oluyo zaten...

Yaaaa onaylandı diye duymuştum yanlış bilgiymiş kuzenim söylemişti tühh üzüldüm canım yaa :) Hayırlısı olsun dur bakalım zaman ne gösterir.

kızlar 3 saatir inanılmaz midem yanıyor... Ne olabilir acaba... Ekşime gibi ama biraz ağır yani... Yanma ve ekşime bir arada... Ne yapmam lazım

canım 2 tatı kaşığı süt iç ... Bekle.. Olmadı 10 dk sonra bidaha iç.. Ama bardakla devirip içme.. Az az iç etkisini mulaka göreceksin..

Kızlar bu arada Ankara da gelişmeler sıcak bir tane Bilkent üniversitesinde bir tane de terminalde canlı bomba yakalandı , bir tane daha varmış onu arıyolar , hava kötü haberler kötü içim daraldı of ya ...

kızlar şimdi filiz bozkurtu onayladım faceden... acaba burada mı, nicki ne....

deneyin kızlar gerçekten çok etkili.. ilaç almak çare değil.... doğaldan yanayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…