kızlar şimdi filiz bozkurtu onayladım faceden... acaba burada mı, nicki ne....
deneyin kızlar gerçekten çok etkili.. ilaç almak çare değil.... doğaldan yanayım ben...
Doğru söylüyorsun canım benim face'de gördüklerimin hepsi de çok güzel.. Zaten sana söylememe gerek yok daha öncede söylemiştim zaten:)))
Çok geçmiş olsun Gülaycım.
Eşiyle kardeş kalan var mı hala ?? Bu sefer ben yanaşıyorum adam kaçıyor , bana geçen gün dediki ben ona şimdi harekete etti , kıpırda dı dedikçe onun içi elvermiyor muş , ama ben rüya görüyorum çok ayıp kötükedihüso
slm kızlar, nasılsınız, bugün burdada havalar iyi değil, yağmurlu.
bu arada facebookta sayfa açılmış, hadi bakalım hayırlı olsun.geçmişe bi bakayım neler yazılmış..
baya döktürmüşsünüz oku oku bitmiyor...Benide kabul edin Emine Aktaş:)
kaydirigubbakcemile3 ay sorma aynı durum bendede var cnm. Yanlız değilsin sengözlerimebaksanab
Eşiyle kardeş kalan var mı hala ?? Bu sefer ben yanaşıyorum adam kaçıyor , bana geçen gün dediki ben ona şimdi harekete etti , kıpırda dı dedikçe onun içi elvermiyor muş , ama ben rüya görüyorum çok ayıp kötükedihüso
bi buluşma dedik kimseden ses çıkmadı.. izmirliler beni hayal kırıklığına uğrattığınızıbelirtmek isterim.. emsal bacım bişiler sölesene???((((((
kaydirigubbakcemile3 ay sorma aynı durum bendede var cnm. Yanlız değilsin sengözlerimebaksanab
bi buluşma dedik kimseden ses çıkmadı.. izmirliler beni hayal kırıklığına uğrattığınızıbelirtmek isterim.. emsal bacım bişiler sölesene???((((((
Ecem arkadaş olarak ekleyemedim seni maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?