2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru söylüyorsun canım benim face'de gördüklerimin hepsi de çok güzel.. Zaten sana söylememe gerek yok daha öncede söylemiştim zaten:)))

Çok geçmiş olsun Gülaycım.

güzel yürekli arkadaşım benim ( GÜZELLİK GÜZEL BAKAN GÖZDEYMİŞ )

benimde bel ağrılarım beni mahfediyor biraz fala otursam kopuyor sanki belim. birazdan mola vereceğim uzanacağım biraz uzun süreli oturunca çok etkiliyor. Allah ım hepimizin yardımcısı olsun hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah vakti zamanı gelice

Eşiyle kardeş kalan var mı hala ?? Bu sefer ben yanaşıyorum adam kaçıyor , bana geçen gün dediki ben ona şimdi harekete etti , kıpırda dı dedikçe onun içi elvermiyor muş , ama ben rüya görüyorum çok ayıp kötükedihüso

slm kızlar, nasılsınız, bugün burdada havalar iyi değil, yağmurlu.

bu arada facebookta sayfa açılmış, hadi bakalım hayırlı olsun.geçmişe bi bakayım neler yazılmış..

kaydirigubbakcemile3 ay sorma aynı durum bendede var cnm. Yanlız değilsin sengözlerimebaksanab

bi buluşma dedik kimseden ses çıkmadı.. izmirliler beni hayal kırıklığına uğrattığınızıbelirtmek isterim.. emsal bacım bişiler sölesene??? ((((((

slm kızlar, nasılsınız, bugün burdada havalar iyi değil, yağmurlu.

bu arada facebookta sayfa açılmış, hadi bakalım hayırlı olsun.geçmişe bi bakayım neler yazılmış..

İyiyiz tatlım siz nasılsınız? evet canım açıldı seni de arkadaş listeme ekledim ayrıca.

baya döktürmüşsünüz oku oku bitmiyor...Benide kabul edin Emine Aktaş:)

Ecemcim kabul ettim ben seni şimdi kendi arkadaş listeme de ekleyeyim.

yani şuraya eşimin o durumdan kaçmak için söylediği bahaneleri ve saçma şeyleri yazsam ağzınız açık kalır topic kapanır!!!!! :roflol: dr yasak dese dert serbest dese dert... :)))) :roflol:

bi buluşma dedik kimseden ses çıkmadı.. izmirliler beni hayal kırıklığına uğrattığınızıbelirtmek isterim.. emsal bacım bişiler sölesene??? ((((((

vallaha canım ne diyeyeim dediğin gibi izmirin güzel ve sıcak insanına yakışmadı bu durum ama kızlar ne yapsın çoğu çalışıyor hafta sonu için planlarımı var acep :))

kaydirigubbakcemile3 ay sorma aynı durum bendede var cnm. Yanlız değilsin sengözlerimebaksanab

eskisi gibi değil elbette ama çokda kardes değiliz. en azından rüyalarıma girmiyo kaydirigubbakcemile3

dilekçim, iyiyiz canım, sağol, sen nasılsın, gördüm şimdi facebookta, ne kadar güzel kızsın sen ya, maşallah manken gibisin kızında inşallah senin gibi güzel olur.

Bak canım , insanlar uzun seneler ardından bile en yakın arkadaşlarıyla yüzyüze buluşmaya çekinirler , burada bazen çoşup herşeyi paylaşıyoruz ama yüzyüze gelince aynı sıcaklık olur mu diye düşünebilir insanlar :)) Bu benim fikrim :1rolleyes:

ay varya aynen rüyalarımda bile adamı kovalıyoruum tam bişey olcek biri dalıyo odaya falan yanaşmıyo yaaaa sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…