Eşiyle kardeş kalan var mı hala ?? Bu sefer ben yanaşıyorum adam kaçıyor , bana geçen gün dediki ben ona şimdi harekete etti , kıpırda dı dedikçe onun içi elvermiyor muş , ama ben rüya görüyorum çok ayıp kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 ay sorma aynı durum bendede var cnm. Yanlız değilsin sengözlerimebaksanab
yani şuraya eşimin o durumdan kaçmak için söylediği bahaneleri ve saçma şeyleri yazsam ağzınız açık kalır topic kapanır!!!!! :roflol: dr yasak dese dert serbest dese dert... :)))) :roflol:
eskisi gibi değil elbette ama çokda kardes değiliz. en azından rüyalarıma girmiyo kaydirigubbakcemile3
vallaha canım ne diyeyeim dediğin gibi izmirin güzel ve sıcak insanına yakışmadı bu durum ama kızlar ne yapsın çoğu çalışıyor hafta sonu için planlarımı var acep :))
Bak canım , insanlar uzun seneler ardından bile en yakın arkadaşlarıyla yüzyüze buluşmaya çekinirler , burada bazen çoşup herşeyi paylaşıyoruz ama yüzyüze gelince aynı sıcaklık olur mu diye düşünebilir insanlar :)) Bu benim fikrim :1rolleyes:
anaaa herkezde dert varmış :)) bize başından beri yasak zaten dr. 9 ay bıyunca yok dediben eşime bilerek bişey olmaz diyorum hadi ordan kızım var benim ayıp ben çoluk çucuk sahibi sorunluğunu bilen adamım diyor 5 dk lık zevk için yaşama sebebimden vazgeçemem diyor kaydirigubbakcemile3 sanki o heee dese ben ok. diyegim :roflol: ama bakın çok şanslıyız şaka maka ne kadar anlayışlı eşlere sahibiz Allah a şükür
bi buluşma dedik kimseden ses çıkmadı.. izmirliler beni hayal kırıklığına uğrattığınızıbelirtmek isterim.. emsal bacım bişiler sölesene???((((((
Ama ben ikna edemiyorum adamı , birlikte bir sürü dergide okuduk ama yok kaçıyor , ben de mart kedisi :))):asigim:
yani şuraya eşimin o durumdan kaçmak için söylediği bahaneleri ve saçma şeyleri yazsam ağzınız açık kalır topic kapanır!!!!! :roflol: dr yasak dese dert serbest dese dert... :)))) :roflol:
Yok biz baya kardeşiz , hafta içi akşamlartı ben uyuyup kalıyorum , hafta sonlarıda adam kaçmak için iş üretiyor , bahaneler desen diz boyu en son sabah dedim ki elbet doğurucam , kırkımda çıkacak o zaman sen yalvaracaksın bana :roflol::roflol::roflol:
anaaa herkezde dert varmış :)) bize başından beri yasak zaten dr. 9 ay bıyunca yok dediben eşime bilerek bişey olmaz diyorum hadi ordan kızım var benim ayıp ben çoluk çucuk sahibi sorunluğunu bilen adamım diyor 5 dk lık zevk için yaşama sebebimden vazgeçemem diyor kaydirigubbakcemile3 sanki o heee dese ben ok. diyegim :roflol: ama bakın çok şanslıyız şaka maka ne kadar anlayışlı eşlere sahibiz Allah a şükür
ya anlayış isteyen kim töbe töbeeeeeeee
valla işler çok kesat bu akşam bidaha sıkıştırayım bari napiiim
eskisi gibi değil elbette ama çokda kardes değiliz. en azından rüyalarıma girmiyo kaydirigubbakcemile3
Yok biz baya kardeşiz , hafta içi akşamlartı ben uyuyup kalıyorum , hafta sonlarıda adam kaçmak için iş üretiyor , bahaneler desen diz boyu en son sabah dedim ki elbet doğurucam , kırkımda çıkacak o zaman sen yalvaracaksın bana :roflol::roflol::roflol:
Orası muhakkak canım, görümcem anlatıyor her akşam acile yaşı küçük eşi tarafından hamileyken zorla ilişkiye zorlanan kadınlar geliyormuş kırk kere maşallah kocamaAma ben istiyorum , yasak da yok en başından beri serbestiz ama yok , bazen diyorum yanında eh olum sen bizim cinsel hayatımızı mahvettin ben ilerde sana göstermezmiyim :roflol::roflol::roflol:
ay benimde geçen 3 gün arkası arkasına rüyama girdi vallahi yapmayan bnm ama bende insanım yaniii:CüvCüv:
ben senin adını alıyım öyle ekliyim.O kadar çok emine aktaş var ki bulamamışsındır:)
dilekçim, iyiyiz canım, sağol, sen nasılsın, gördüm şimdi facebookta, ne kadar güzel kızsın sen ya, maşallah manken gibisin kızında inşallah senin gibi güzel olur.
ay varya aynen rüyalarımda bile adamı kovalıyoruum tam bişey olcek biri dalıyo odaya falan yanaşmıyo yaaaa sinir oluyorum
DİLEK cim nazar değecek sana tatlım boy boy resimlerin vardır şimdi senin sayfanın kenarına köşesine bir nazar boncuğu ekle Allah korusun eylül var bak :))
Orası muhakkak canım, görümcem anlatıyor her akşam acile yaşı küçük eşi tarafından hamileyken zorla ilişkiye zorlanan kadınlar geliyormuş kırk kere maşallah kocamaAma ben istiyorum , yasak da yok en başından beri serbestiz ama yok , bazen diyorum yanında eh olum sen bizim cinsel hayatımızı mahvettin ben ilerde sana göstermezmiyim :roflol::roflol::roflol:
Gülmekten ölen arkidişler sizlerde işler tıkırında bakıyorumklava: Tok açın halinden ne anlar tabi klava:
Canım aslında ben çok isterim cuma günü izmirde olucam eşimle birlikte önce doktora gidicez ordan sonrada mobilya falan bakıcaz. Zaten burası (tire) ile izmirin arası ortalama 1,5 saat falan yani yolu da koyarsam çok zamanım yok. Aslında eşim cmt günü yine izmire gelecek eğitimi var...Ama eğitimde sabah 10:00'dan akşam 17:00'e kadar o gün yine geleyim görüşelim diyeceğim ama siz benimle ne kadar kalabilirsiniz ki sonuçta haftasonu doğal olarak herkes dinlenmek ister ve ben saat taaa 17:00'e kadar ne yapıcam tek başıma... Yani böyle bir durum sözkonusu. Yoksa çok isterdim.
hmm anlaıdm canım... aslında ben cumaya kadar kesin burdayım bi terslik olmazsa.. eşimin ankaraya geçme durumu var ki ozaman haftasonuda burdayım demektir... ozaman ben gece yarısı gelip kurt kadın oluncaya kadar gezebilirim ama bu sorunun cevabını yarın verebilirim ne yazıkkıııııı :))))))))))) eee başka izmirliler nerdesiniz kimler müsait.. çok kıskanıyorum vala başka topiclerde millet boy boy resim koyuyo o buluşma bu buluşma diyeee :))))))
ben bu konudaki olumsuz konuşmalarını tek tek telefonuma kaydettim eşimin..!!!! nasılsa onunda delirdiği an gelecek.. ozaman ağzımı yormak yerine ona aynılarını tek tek dinletmeye başlıcammmmm!!! :)))))))))) sizede tavsiye ederim yani :))))))))))))) :roflol: öle olmazz böle olurrrr :))))))))))))) :roflol: kadınlar başım ağrıyo dese dert olur bunu günlerce geyik meselesi yaparlar ama onlar 9 ay sebepsiz reddediyo :))) yandı o yandı ses kayıtlarından haberi yokk keşke o dinlediği anlarıda kameraya çekebilsemmm :)) :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?