2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3 ay sorma aynı durum bendede var cnm. Yanlız değilsin sengözlerimebaksanab

yani şuraya eşimin o durumdan kaçmak için söylediği bahaneleri ve saçma şeyleri yazsam ağzınız açık kalır topic kapanır!!!!! :roflol: dr yasak dese dert serbest dese dert... :)))) :roflol:

anaaa herkezde dert varmış :)) bize başından beri yasak zaten dr. 9 ay bıyunca yok dedi ben eşime bilerek bişey olmaz diyorum hadi ordan kızım var benim ayıp ben çoluk çucuk sahibi sorunluğunu bilen adamım diyor 5 dk lık zevk için yaşama sebebimden vazgeçemem diyor kaydirigubbakcemile3 sanki o heee dese ben ok. diyegim :roflol: ama bakın çok şanslıyız şaka maka ne kadar anlayışlı eşlere sahibiz Allah a şükür

eskisi gibi değil elbette ama çokda kardes değiliz. en azından rüyalarıma girmiyo kaydirigubbakcemile3

Yok biz baya kardeşiz , hafta içi akşamlartı ben uyuyup kalıyorum , hafta sonlarıda adam kaçmak için iş üretiyor , bahaneler desen diz boyu en son sabah dedim ki elbet doğurucam , kırkımda çıkacak o zaman sen yalvaracaksın bana :roflol::roflol::roflol:

vallaha canım ne diyeyeim dediğin gibi izmirin güzel ve sıcak insanına yakışmadı bu durum ama kızlar ne yapsın çoğu çalışıyor hafta sonu için planlarımı var acep :))

evet bu senin fikrin canım saygı duyuyorum.. ama aynı şehirde yaşayan, burada bukadar şey paylaşan insanların birlikte biraz sohbeti birde içecek bir kahveside olabilmeli diyorum ben :)))) çalışanlar hafta sonu prıgram yapanlar var kesinlike farkındayım.. ama kimse hiç cevap vermedibi cevapta bukadar zormu yaa.. (((

ya anlayış isteyen kim töbe töbeeeeeeee
valla işler çok kesat bu akşam bidaha sıkıştırayım bari napiiim

bi buluşma dedik kimseden ses çıkmadı.. izmirliler beni hayal kırıklığına uğrattığınızıbelirtmek isterim.. emsal bacım bişiler sölesene??? ((((((

Canım aslında ben çok isterim cuma günü izmirde olucam eşimle birlikte önce doktora gidicez ordan sonrada mobilya falan bakıcaz. Zaten burası (tire) ile izmirin arası ortalama 1,5 saat falan yani yolu da koyarsam çok zamanım yok. Aslında eşim cmt günü yine izmire gelecek eğitimi var...Ama eğitimde sabah 10:00'dan akşam 17:00'e kadar o gün yine geleyim görüşelim diyeceğim ama siz benimle ne kadar kalabilirsiniz ki sonuçta haftasonu doğal olarak herkes dinlenmek ister ve ben saat taaa 17:00'e kadar ne yapıcam tek başıma... Yani böyle bir durum sözkonusu. Yoksa çok isterdim.

Ama ben ikna edemiyorum adamı , birlikte bir sürü dergide okuduk ama yok kaçıyor , ben de mart kedisi :))):asigim:

yani şuraya eşimin o durumdan kaçmak için söylediği bahaneleri ve saçma şeyleri yazsam ağzınız açık kalır topic kapanır!!!!! :roflol: dr yasak dese dert serbest dese dert... :)))) :roflol:

Akşam akşam güldürdünüz kızlar valla:))) Allahta sizi güldürsün... Alemsiniz Şeniz

DıLEK cim nazar değecek sana tatlım boy boy resimlerin vardır şimdi senin sayfanın kenarına köşesine bir nazar boncuğu ekle Allah korusun eylül var bak :))

gün olur devran döner diyorsun:):)

Orası muhakkak canım, görümcem anlatıyor her akşam acile yaşı küçük eşi tarafından hamileyken zorla ilişkiye zorlanan kadınlar geliyormuş kırk kere maşallah kocama Ama ben istiyorum , yasak da yok en başından beri serbestiz ama yok , bazen diyorum yanında eh olum sen bizim cinsel hayatımızı mahvettin ben ilerde sana göstermezmiyim :roflol::roflol::roflol:

ya anlayış isteyen kim töbe töbeeeeeeee
valla işler çok kesat bu akşam bidaha sıkıştırayım bari napiiim

ay benimde geçen 3 gün arkası arkasına rüyama girdi vallahi yapmayan bnm ama bende insanım yaniii:CüvCüv:

ayyy kızlar gülmekten öldüm yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sımdı dogurmazsam daha dogurmam herhalde . evde kendı kendıne gulen bırı varsa oda benım herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada dılekcım faceden arkadaslık ıstegı gonderdım sana haberın olsun canım

ben senin adını alıyım öyle ekliyim.O kadar çok emine aktaş var ki bulamamışsındır:)

Canım benim kapalı tüm aramalara bu nedenle sen benim sahte profilimi ekle ben seni ordan bulur eklerim : Ayla Dicle Akman

dilekçim, iyiyiz canım, sağol, sen nasılsın, gördüm şimdi facebookta, ne kadar güzel kızsın sen ya, maşallah manken gibisin kızında inşallah senin gibi güzel olur.

Bizde iyiyiz tatlım... O senin bakışının güzelliği canım , gerçekten teşekkür ederim bende senin kızına bayıldım çok tatlı maşallah zaten resminin altına da yorum yazdım..

ay varya aynen rüyalarımda bile adamı kovalıyoruum tam bişey olcek biri dalıyo odaya falan yanaşmıyo yaaaa sinir oluyorum

Kızlar çok tatlısınız hepiniz yaaa:)))) Bayılıyorum bu içtenliğinize... Şeniz

DİLEK cim nazar değecek sana tatlım boy boy resimlerin vardır şimdi senin sayfanın kenarına köşesine bir nazar boncuğu ekle Allah korusun eylül var bak :))

Yok emsalcim yaa ne nazarı , seninde dediğin gibi o bakan gözlerin güzelliği... Allah herkesi kendine göre güzel yaratmış...

sende ılerde eve kız atmasına ızın verme ödeşin

diğmi yaa Allah a şükür...
hepinize hak veriyorum hamilelik döneminde kadınlar hiç istemedikleri kadar çok istermiş malum olayı eger bebek ve anne için dr. tarafından yasak konmadıysa yapılması son derece sağlıklıymış hem anne hem bebek için doğum içinde ayrıca yardımcıymış kocalarınıza anlatın. bizim öyle bir şansımız yok kasım ayından beri tık yok bizde ben tedavi ile gebe kaldıgım için tedavi öncesı yasaktı doğuma kadarda yasak 9 ay boyunca. sonrası sezeyanla doğum ne zaman olur bilemem
canım kocam benimmmm :))

kıss seni yam yam.ya bizdede yasak yok ama ben yanaşmıyom ama diyomya rüyalarım da başladım görmeye gerçi normal doğuma da faydalıymış ama hormon olayı yaaa benmde elimde değildi şimdiye kadar ama eşi saolsun çok anlayışlı

Bizim bebekler tedaviyle olduğu için daha bi cesaret edemiyoruz sanki..Kurban bayramının 4.günü final yaptık hala start vermedik o işe..yasak kalktı ama korku var yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…