bu işler karışık işler galiba :))ayol ortalığı birbirine kattınız vallahii heee
canımmm hadi bakalım ne güzel 4 boyutluda net net görcen oğluşunu gelince şöyylleee yakışıklı bir resmini koyda bizde görelim ufaklıgıben kaçıyorum kızlar ıyı akşamlar. oğlumu 4 boyutlu gormeye gıdıyorum:)
Ne kızıcam be :) Beni bu hale getirenler utansın he he , ben kaçıyorum herekse iyi akşmalar çıkayımda yağmurda ıslanayım bi güzel
Ne kızıcam be :) Beni bu hale getirenler utansın he he , ben kaçıyorum herekse iyi akşmalar çıkayımda yağmurda ıslanayım bi güzel
hzenbil senin profilinde benimki gibi tamamen kapalı galiba seni ayla dicle akman olan profilime ekledim ama asıl profilime eklemek için aylanın arkadaş listesine baktığımda seni göremiyorum :1no2:[/QUOeve
evet canım kapalı yaa sımdı acıyorum
valla gulme krızıne gırdım emsall. kızmaz nıye kızsınkı. bırcok kısının sorunu bu oda tercuman oldu afferın sana zeytıngozlu :roflol::roflol:
gül canım gül Allah ım ağlatmasın bende çok güldüm burdaki herkesi seviyorum alışkanlık oldu gelmesem olmuyor :)) dediğin gibi kızcağız ne yapsın içini döktü döktürdü dimii ?? bende çok güldüm bebeğiminde hoşuna gitti annesinin mutlu olması galiba oda maşallah pek bi oynak
Oh yaşasın bu akşam yaprak dökümü var.
kızlar ben çıkıyorummmm herkesi öptük iyi akşamlar
hzenbil senin profilinde benimki gibi tamamen kapalı galiba seni ayla dicle akman olan profilime ekledim ama asıl profilime eklemek için aylanın arkadaş listesine baktığımda seni göremiyorum :1no2:
bende kaçtım kızzzlaarr kendinize ve bebişlere ii bakın
kızlar ben çıkıyorummmm herkesi öptük iyi akşamlar
gül canım gül Allah ım ağlatmasın bende çok güldüm burdaki herkesi seviyorum alışkanlık oldu gelmesem olmuyor :)) dediğin gibi kızcağız ne yapsın içini döktü döktürdü dimii ?? bende çok güldüm bebeğiminde hoşuna gitti annesinin mutlu olması galiba oda maşallah pek bi oynak
evet yaa burdakı herkes bırbırınden özel. bendede bagısıklık oldu. kız prensesın konuyu anlamıs olmasınn :roflol::roflol: oda nıspet yaparmıs ohhh benım yuzumden dıyee:roflol::roflol:
Canım aslında ben çok isterim cuma günü izmirde olucam eşimle birlikte önce doktora gidicez ordan sonrada mobilya falan bakıcaz. Zaten burası (tire) ile izmirin arası ortalama 1,5 saat falan yani yolu da koyarsam çok zamanım yok. Aslında eşim cmt günü yine izmire gelecek eğitimi var...Ama eğitimde sabah 10:00'dan akşam 17:00'e kadar o gün yine geleyim görüşelim diyeceğim ama siz benimle ne kadar kalabilirsiniz ki sonuçta haftasonu doğal olarak herkes dinlenmek ister ve ben saat taaa 17:00'e kadar ne yapıcam tek başıma... Yani böyle bir durum sözkonusu. Yoksa çok isterdim.
hmm anlaıdm canım... aslında ben cumaya kadar kesin burdayım bi terslik olmazsa.. eşimin ankaraya geçme durumu var ki ozaman haftasonuda burdayım demektir... ozaman ben gece yarısı gelip kurt kadın oluncaya kadar gezebilirim ama bu sorunun cevabını yarın verebilirim ne yazıkkıııııı :))))))))))) eee başka izmirliler nerdesiniz kimler müsait.. çok kıskanıyorum vala başka topiclerde millet boy boy resim koyuyo o buluşma bu buluşma diyeee :))))))
ben bu konudaki olumsuz konuşmalarını tek tek telefonuma kaydettim eşimin..!!!! nasılsa onunda delirdiği an gelecek.. ozaman ağzımı yormak yerine ona aynılarını tek tek dinletmeye başlıcammmmm!!! :)))))))))) sizede tavsiye ederim yani :))))))))))))) :roflol: öle olmazz böle olurrrr :))))))))))))) :roflol: kadınlar başım ağrıyo dese dert olur bunu günlerce geyik meselesi yaparlar ama onlar 9 ay sebepsiz reddediyo :))) yandı o yandı ses kayıtlarından haberi yokk keşke o dinlediği anlarıda kameraya çekebilsemmm :)) :roflol:
Tamam canım sen bir eşinle görüş bakalım bende sorayım çünkü eşim belki kendi arabamızla değilde otobüsle gideyim der malum çok daha ucuza mal olacağı için. Bu akşam konuşalım yarın haberleşelim...
dileğim canım benim eşin ne zaman eğitim yada her hangi bir işin gelirse izmir e sende gel saat kaça kadar istersen gel ben varım burda başımın üstünde yerin var tatlım haberin olsun
Canım benim yaaaa beni gerçekten çok mutlu ettin çok teşekkür ederim canım arkadaşım... Umarım o da olur birgün çünkü çok istiyorum tanışmak.
Yok kız tıkırında demiyelim de idare ediyoruz ehehehe.. Ay ne güldüm valla ya. Yalnız ben şeye sinir oluyorum rüya görüp banyo yapmak inanılmaz zor geliyo. Rüya görmüşken boş geçirmiyim diye düşüyorum peşine. Benimki çok seviniyo. Aaaa hamilelik hormonundan mı böyle oluyo diyo tabii rüya kısmıını anlatmıyorum.. hahaha :) İstenen erkek modunda.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben kaçıyorum kızlar ıyı akşamlar. oğlumu 4 boyutlu gormeye gıdıyorum:)
Hadi canım sanada iyi akşamlar hayırlı haberlerle gel inşallah yarın. Bol bol özlem gider oğluşunla...
Oh yaşasın bu akşam yaprak dökümü var.
Eveeeettttttt yaşasın... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
dılekcım profılı actım ekleyebılırsın
HZENBİL cım benim kızım çok akıllı şimdiden hissediyor annesinin üzgünmü yoksa mutlu mu oldugunu ona göre oynuyor :)) annenin keyfi yoksa tık yok bizimkinde varsa ohooo bin kere maşallaahhhh fıkır fıkır :))
Tamam canım şimdi ekledim seni gerçek profilime... Ve az sonra da grup davetiyesi yollayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?