2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayol ortalığı birbirine kattınız vallahii heee
bu işler karışık işler galiba :))
ben kaçıyorum kızlar ıyı akşamlar. oğlumu 4 boyutlu gormeye gıdıyorum:)
canımmm hadi bakalım ne güzel 4 boyutluda net net görcen oğluşunu gelince şöyylleee yakışıklı bir resmini koyda bizde görelim ufaklıgı
Ne kızıcam be :) Beni bu hale getirenler utansın he he , ben kaçıyorum herekse iyi akşmalar çıkayımda yağmurda ıslanayım bi güzel

tamam canımcım tamam sende haklısın ne diyeyim :)) kendine dikkat et Allah a emanet olun öpüldünüz

HZENBıL cım benim kızım çok akıllı şimdiden hissediyor annesinin üzgünmü yoksa mutlu mu oldugunu ona göre oynuyor :)) annenin keyfi yoksa tık yok bizimkinde varsa ohooo bin kere maşallaahhhh fıkır fıkır :))

dilekçim, facede listeye baktım, serdinini kızı mı oğlumu belli değil sanırım, bu arada nihalciğin bebeği erkek değilmiydi ben mi karıştırdım acaba?

ne demek DıLEK cim her zaman beklerim arkadaşım. bende seninle karşılıklı oturup sohbet edip bişeyler içmeyi çok isterim. kızımda bende bundan çok mutlu oluruz teyzesi :))

kızlar bende kaçtım akşam oldu nerdeyse malum yemek derdi yavaş yavaş bişeyler yapayım bari.
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın Allah a emanet olun hepinizi öptük
yarın bu günden daha güzel ve daha neşeli bir gün olsun inşallah hepimiz için

kız bebeklerı hep boyle. benım kuzucugumda oyle. dogdugunda bıle huzursuz olsam hıc sesını cıkarmazdı sankı anlıyomus gıbı. kurban olurum onlara benn

Tamam canım şimdi ekledim seni gerçek profilime... Ve az sonra da grup davetiyesi yollayacağım.

tamam canımcım tesekkur ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…