Canım benim kapalı tüm aramalara bu nedenle sen benim sahte profilimi ekle ben seni ordan bulur eklerim : Ayla Dicle Akman
Bizde iyiyiz tatlım... O senin bakışının güzelliği canım , gerçekten teşekkür ederim bende senin kızına bayıldım çok tatlı maşallah zaten resminin altına da yorum yazdım..
Kızlar çok tatlısınız hepiniz yaaa:)))) Bayılıyorum bu içtenliğinize... Şeniz
Yok emsalcim yaa ne nazarı , seninde dediğin gibi o bakan gözlerin güzelliği... Allah herkesi kendine göre güzel yaratmış...
Canım aslında ben çok isterim cuma günü izmirde olucam eşimle birlikte önce doktora gidicez ordan sonrada mobilya falan bakıcaz. Zaten burası (tire) ile izmirin arası ortalama 1,5 saat falan yani yolu da koyarsam çok zamanım yok. Aslında eşim cmt günü yine izmire gelecek eğitimi var...Ama eğitimde sabah 10:00'dan akşam 17:00'e kadar o gün yine geleyim görüşelim diyeceğim ama siz benimle ne kadar kalabilirsiniz ki sonuçta haftasonu doğal olarak herkes dinlenmek ister ve ben saat taaa 17:00'e kadar ne yapıcam tek başıma... Yani böyle bir durum sözkonusu. Yoksa çok isterdim.
hmm anlaıdm canım... aslında ben cumaya kadar kesin burdayım bi terslik olmazsa.. eşimin ankaraya geçme durumu var ki ozaman haftasonuda burdayım demektir... ozaman ben gece yarısı gelip kurt kadın oluncaya kadar gezebilirim ama bu sorunun cevabını yarın verebilirim ne yazıkkıııııı :))))))))))) eee başka izmirliler nerdesiniz kimler müsait.. çok kıskanıyorum vala başka topiclerde millet boy boy resim koyuyo o buluşma bu buluşma diyeee :))))))
ben bu konudaki olumsuz konuşmalarını tek tek telefonuma kaydettim eşimin..!!!! nasılsa onunda delirdiği an gelecek.. ozaman ağzımı yormak yerine ona aynılarını tek tek dinletmeye başlıcammmmm!!! :)))))))))) sizede tavsiye ederim yani :))))))))))))) :roflol: öle olmazz böle olurrrr :))))))))))))) :roflol: kadınlar başım ağrıyo dese dert olur bunu günlerce geyik meselesi yaparlar ama onlar 9 ay sebepsiz reddediyo :))) yandı o yandı ses kayıtlarından haberi yokk keşke o dinlediği anlarıda kameraya çekebilsemmm :)) :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy kızlar gülmekten öldüm yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sımdı dogurmazsam daha dogurmam herhalde . evde kendı kendıne gulen bırı varsa oda benım herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada dılekcım faceden arkadaslık ıstegı gonderdım sana haberın olsun canım
Bizim bebekler tedaviyle olduğu için daha bi cesaret edemiyoruz sanki..Kurban bayramının 4.günü final yaptık hala start vermedik o işe..yasak kalktı ama korku var yine de..
sende ılerde eve kız atmasına ızın verme ödeşin[/QUOTE
Öyle yapıcam zaten :lepi:
ben bu konudaki olumsuz konuşmalarını tek tek telefonuma kaydettim eşimin..!!!! nasılsa onunda delirdiği an gelecek.. ozaman ağzımı yormak yerine ona aynılarını tek tek dinletmeye başlıcammmmm!!! :)))))))))) sizede tavsiye ederim yani :))))))))))))) :roflol: öle olmazz böle olurrrr :))))))))))))) :roflol: kadınlar başım ağrıyo dese dert olur bunu günlerce geyik meselesi yaparlar ama onlar 9 ay sebepsiz reddediyo :))) yandı o yandı ses kayıtlarından haberi yokk keşke o dinlediği anlarıda kameraya çekebilsemmm :)) :roflol:
Ay bu fikri ben niye düşünemedim ki , anam anam kız senden korkulur valla kötükedihüso
Gülmekten ölen arkidişler sizlerde işler tıkırında bakıyorumklava: Tok açın halinden ne anlar tabi klava:
benimki aslan uykuda diyor..hah..külahıma anlatsın..kedi oldu o be kedi:))) aslan hiç uyanamayacak sanırsam...
ayyy kızlar gülmekten öldüm yaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sımdı dogurmazsam daha dogurmam herhalde . evde kendı kendıne gulen bırı varsa oda benım herhalde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada dılekcım faceden arkadaslık ıstegı gonderdım sana haberın olsun canım
ben kaçıyorum kızlar ıyı akşamlar. oğlumu 4 boyutlu gormeye gıdıyorum:)
kız gülme kızzz bak zeytingözlüyü kızdırdın :roflol: hem şimdi gelen geçen duyacak bu kıza bir haller oldu diyecek :))
benimki aslan uykuda diyor..hah..külahıma anlatsın..kedi oldu o be kedi:))) aslan hiç uyanamayacak sanırsam...
seybay benımde tedavı ıle ama dr sorun yok dedıgınden haftada 1 sorun olmuyor yanı.
hzenbil senin profilinde benimki gibi tamamen kapalı galiba seni ayla dicle akman olan profilime ekledim ama asıl profilime eklemek için aylanın arkadaş listesine baktığımda seni göremiyorum :1no2:[/QUOeve
evet canım kapalı yaa sımdı acıyorum
valla gulme krızıne gırdım emsall. kızmaz nıye kızsınkı. bırcok kısının sorunu bu oda tercuman oldu afferın sana zeytıngozlu :roflol::roflol:kız gülme kızzz bak zeytingözlüyü kızdırdın :roflol: hem şimdi gelen geçen duyacak bu kıza bir haller oldu diyecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?