2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dileğim canım benim eşin ne zaman eğitim yada her hangi bir işin gelirse izmir e sende gel saat kaça kadar istersen gel ben varım burda başımın üstünde yerin var tatlım haberin olsun

kızlar bircanın arkadaş listesinden 2009 kadınlar kulübünde üye olan isimlere teklif yolluyurum bilginiz olsun:)

:roflol::roflol::roflol:

Tamam hzenbilcim bakıyorum hemen

Bizim bebekler tedaviyle olduğu için daha bi cesaret edemiyoruz sanki..Kurban bayramının 4.günü final yaptık hala start vermedik o işe..yasak kalktı ama korku var yine de..

kıyamam ben sana bizden çok zor durumun ama geççek bu günler cnm

Gülmekten ölen arkidişler sizlerde işler tıkırında bakıyorum klava: Tok açın halinden ne anlar tabi klava:

Yok kız tıkırında demiyelim de idare ediyoruz ehehehe.. Ay ne güldüm valla ya. Yalnız ben şeye sinir oluyorum rüya görüp banyo yapmak inanılmaz zor geliyo. Rüya görmüşken boş geçirmiyim diye düşüyorum peşine. Benimki çok seviniyo. Aaaa hamilelik hormonundan mı böyle oluyo diyo tabii rüya kısmıını anlatmıyorum.. hahaha :) İstenen erkek modunda.

benimki aslan uykuda diyor..hah..külahıma anlatsın..kedi oldu o be kedi:))) aslan hiç uyanamayacak sanırsam...

hzenbil senin profilinde benimki gibi tamamen kapalı galiba seni ayla dicle akman olan profilime ekledim ama asıl profilime eklemek için aylanın arkadaş listesine baktığımda seni göremiyorum :1no2:

kız gülme kızzz bak zeytingözlüyü kızdırdın :roflol: hem şimdi gelen geçen duyacak bu kıza bir haller oldu diyecek :))

kızlar ya alemsiniz valla... herkes ne kadar içten yazmış öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…