kızlar bende kaçtım akşam oldu nerdeyse malum yemek derdi yavaş yavaş bişeyler yapayım bari.
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın Allah a emanet olun hepinizi öptük
yarın bu günden daha güzel ve daha neşeli bir gün olsun inşallah hepimiz için
dilekçim, facede listeye baktım, serdinini kızı mı oğlumu belli değil sanırım, bu arada nihalciğin bebeği erkek değilmiydi ben mi karıştırdım acaba?
kızlar bende kaçtım akşam oldu nerdeyse malum yemek derdi yavaş yavaş bişeyler yapayım bari.
hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın Allah a emanet olun hepinizi öptük
yarın bu günden daha güzel ve daha neşeli bir gün olsun inşallah hepimiz için
hzenbilcim yolladım grup teklifinide öpüyoruz çok byeee
kızlar bugun doktordan geldım kızım bayaga buyumus cok sasırdım21 haftalık.26 cm olmus 400gr olmus.tam karsıdan cektı yuzunu bebek gıbı olmus ıyce cok heycanlandım.hareket etmıyo gıbıydı ama 2 gundur masallah harekette edıyor.sızınle paylaşmak ıstedım
valla kocaman olmus zıllı sasırttı bızı.evet hep endıse oluyo ama gıdınce cok rahatlıyorum.dr satıyım sıze bu ultrasonu dıye dalga gecıyo benle:))
kızlar herkese hayırlı aksamlar. uyku bastırdı ıyıce bıraz dınlenımm butun kuzucukları öpüyorummmm
dılekcım kırbırkkerebızım sıtenın hatunları mankenlere tas cıkarır bee
kızlar bugun doktordan geldım kızım bayaga buyumus cok sasırdım21 haftalık.26 cm olmus 400gr olmus.tam karsıdan cektı yuzunu bebek gıbı olmus ıyce cok heycanlandım.hareket etmıyo gıbıydı ama 2 gundur masallah harekette edıyor.sızınle paylaşmak ıstedım
soranlara merak edenlere çok çok teşekkür ediyorum. ben iyiyim çok şükür. duruma yavaş yavaş alıştım diyebilirim. inşallah geçecek diyorum.
bugün fakültede bir doktora daha gideceğim. son gittiğim doktorumun önerisydi bu: dilerseniz ikinci bir görüş alın diye. ondan beklediğim tek şey kistlerden başka hiç bir sorun çıkmaması bebekte. yani başka sorun olmazsa iyileşme olasılığı güçlenecek. son dr. bir şey görmedi bu da görmez inşallah...
gözün aydın canım prensesın kocamannn olmuş...annesi senın bebiş uzun boylu olcak galıbaa...kızlar bugun doktordan geldım kızım bayaga buyumus cok sasırdım21 haftalık.26 cm olmus 400gr olmus.tam karsıdan cektı yuzunu bebek gıbı olmus ıyce cok heycanlandım.hareket etmıyo gıbıydı ama 2 gundur masallah harekette edıyor.sızınle paylaşmak ıstedım
demekki hepimiz aynıyız bu konularda herhalde :)))) vallaha sorma dün eşim eline aldı ultrason probunu bakmaya çalıştı dr.u beklerken odada!!! sonuç doktora yakalandı ve mal gibi bi süre birbirlerine baktılar ardından hepimiz koptuk tabii..!! :roflol: :roflol:
ayrıca eşim ciddi ciddi ultrason aletini araştırmış onun istediği (!) özelliklerde olanlar ( ne anlıyosa artık?? ) 250,000 euro imiş... :teytey: yıkıldı alamıcağını anlayınca :roflol: :roflol: bir bebek bir adama nekadar kafa yedirebiliyor görülsün diyorum başkada bişiy demiyorum :))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?