2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sende kendıne ve bebısıne ıyı bakk allaha emanet olunn

dilekçim, facede listeye baktım, serdinini kızı mı oğlumu belli değil sanırım, bu arada nihalciğin bebeği erkek değilmiydi ben mi karıştırdım acaba?

Canım serdi kimdi unuttum ben yani karıştırdım sanırım ama nihal öyle istedi yan değiştirilmesini istedi bende değiştirdim ondaki durumlar karışık yani biraz..

Çok teşekkür ederim tatlım. Bende kaçıyorum artık servisi kaçırıcam yoksa.. Aminnn canım.. Allaha emanet olun hepiniz.. iyi akşamlar

kızlar bugun doktordan geldım kızım bayaga buyumus cok sasırdım21 haftalık.26 cm olmus 400gr olmus.tam karsıdan cektı yuzunu bebek gıbı olmus ıyce cok heycanlandım.hareket etmıyo gıbıydı ama 2 gundur masallah harekette edıyor.sızınle paylaşmak ıstedım

ohhh maşallaaaahhh çok sevindim bu güzel habere benn.. insan her dr.a gidişte gizliden gizliye bir endişe duyuyo demi.... ama böyle güzel haberler geldikçe nolursa olsun önemli değil.. maşallah kocaman olmuş yaa okadar güzelki sizlerden böyle şeyler duymak.... :)))

valla kocaman olmus zıllı sasırttı bızı.evet hep endıse oluyo ama gıdınce cok rahatlıyorum.dr satıyım sıze bu ultrasonu dıye dalga gecıyo benle:))

valla kocaman olmus zıllı sasırttı bızı.evet hep endıse oluyo ama gıdınce cok rahatlıyorum.dr satıyım sıze bu ultrasonu dıye dalga gecıyo benle:))

demekki hepimiz aynıyız bu konularda herhalde :)))) vallaha sorma dün eşim eline aldı ultrason probunu bakmaya çalıştı dr.u beklerken odada!!! sonuç doktora yakalandı ve mal gibi bi süre birbirlerine baktılar ardından hepimiz koptuk tabii..!! :roflol: :roflol:
ayrıca eşim ciddi ciddi ultrason aletini araştırmış onun istediği (!) özelliklerde olanlar ( ne anlıyosa artık?? ) 250,000 euro imiş... :teytey: yıkıldı alamıcağını anlayınca :roflol: :roflol: bir bebek bir adama nekadar kafa yedirebiliyor görülsün diyorum başkada bişiy demiyorum :))))))))))))) :roflol: :roflol: :roflol:

dılekcım kırbırkkere bızım sıtenın hatunları mankenlere tas cıkarır bee

Canım benim çok teşekkür ederim...

Maşallah canım kızına... Ne kadar büyümüş o öyle, allah nazarlardan saklasın.

slm kızlar nasılsınızz öyle çok yorgunumkii duş alıp uyumak istiyorumm.. kocaelinde nasıl yağmur yağıyor yaaa insanın evden çıkası gelmiyor... kızlar benim bebeğim baya hareketli hep hareket halinde acaba yaramaz bir çocukmu olucak.. canım benim insan dahada çok seviyor bebeğini hissettikçe..

canim butun dualarimiz seninle ben eminim ki baska birsey yoktur canim kistler bircok bebekde oluyor ve 7ayi gecdikden sonra kendiliginden yok oluyor benim kuzenlerimdede oldular icini rahat tutttttttt:CüvCüv:

gözün aydın canım prensesın kocamannn olmuş...annesi senın bebiş uzun boylu olcak galıbaa...

yok anam:1shok: ne öle 250,000 euro falan 4 boyutlu falansa bılmıyom artık... CADIARZUama daha önce araştırdım şekerim nette 3-5 bın lıraya bıle nette 2 el ssatılık sahibinden de...her eve lazım aslında:roflol:

arkadaslar herkese slm lar ben pek yazamıyorum ama hergün girip yazılarınızı okuyorum bugün doktordaydım benimde bebişim 22 haftalık 430 gr olmuş boyuda 23 cm bana kilosu az geldi ama doktor normal olduğunu söyledi .hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alallım inşlh.herkese sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…