2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsın poyrazımız nasıl bebışlere esyaları alınıyormu bakım elbıseler falan bzde aldık bıkac parca cok cıcıler ya hergun karnımı oğlusum dıye sevıyorum ya hadı hayırlısı dr gıdcez ınsallah 10,15 gun sonra falan cınsıyetı daha bellı olur hem

biz baya aldık ya geçmiş sayfalarda sne görmedin sanırım pek bişiy kalmadı doğduğunda laızm olcak giysilerden alınacak baya hallettik

Günaydın kızlar,
Hepimiz için sağlıklı ve güzel bir gün olması dileğiyle...
Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir....

Günaydın annişler nasılsınız keyifler nasıl kızlar bugün son yarın tatil kaydirigubbakcemile5

Günaydın hanımlar sabahı şerifleriniz hayırola :)) Yine yağmurlu ve kasvetli bir Ankara sabahından kucak dolusu sevgiler he he :roflol:

günaydın kızlar. dün oğlumu gördüm. 4 boyutlu harıka bişeymiş. herseyi çok iyi dedi dr umuz.

bide yarın çalışıcak olmak canımı sıkıyor resmi tatil 1 mayıs ve açana büyük ceza varmış muhasebeci söyledi ama adam manyak

Ben çalışıp çalışmayacağımı bilmiyorum ama , acaba ulaşım araçları çalışacak mı seonuç ta büyükşehirde yaşıyoruz mitingler olabilir , yolları kapatabilirler ve herkesin özel aracı yok siz bir kere daha söyleyin patronunuza bence canım ..

yarın çalışma işi beni korkutuyor kızlar. işe gelmeyi falan geçtim. her yer çok kötü. yarın iyice cosacaklarından korkuyorum acıkcası

yok bizimkine konuşsanda fayda etmez anlamaz yani konuşsanda garip biri

Kasvetlı bır ankara sabahından herkese gÜnaydın kıslar;

bırcan, dılek rÜyalarınızı kesınlıkle kafanıza takmayın tatlım.
Gebelerde sıklıkla gÖrÜlebılen bır ŞeymıŞ.tamamen vesveseden ıbaret ve Üzerıne gıttıkÇe ÇoĞalırmıŞ ben bu konuda bayaĞı bı araŞtırma yapmıŞtım.
Yatmadan Önce yedı ayetel kÜrsı ve hep gÜsel dÜŞÜnmek .

zeytingözlü uyku konusunda bende aynıyım şekerim.
yatak yorgana bile hacet yok. kafamı bir taraflara koymam yeterli.
kociş bu durumdan çok musdarip ama napim:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…