nasılsın poyrazımız nasıl bebışlere esyaları alınıyormu bakım elbıseler falan bzde aldık bıkac parca cok cıcıler ya hergun karnımı oğlusum dıye sevıyorum ya hadı hayırlısı dr gıdcez ınsallah 10,15 gun sonra falan cınsıyetı daha bellı olur hem
gunaydın canım
günaydın kızlar,
hepimiz için sağlıklı ve güzel bir gün olması dileğiyle...
Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir....
bütün gece uyumadım kötü rüyalar gördüm kötüyüm bu gün canım hiç gelmek istemedi
Bende aynı şekilde canım kötü kötü rüyalar gördüm dün gece.
bide yarın çalışıcak olmak canımı sıkıyor resmi tatil 1 mayıs ve açana büyük ceza varmış muhasebeci söyledi ama adam manyak
Ben çalışıp çalışmayacağımı bilmiyorum ama , acaba ulaşım araçları çalışacak mı seonuç ta büyükşehirde yaşıyoruz mitingler olabilir , yolları kapatabilirler ve herkesin özel aracı yok siz bir kere daha söyleyin patronunuza bence canım ..
Günaydın hanımlar sabahı şerifleriniz hayırola :)) Yine yağmurlu ve kasvetli bir Ankara sabahından kucak dolusu sevgiler he he :roflol:
günaydın kızlar. dün oğlumu gördüm. 4 boyutlu harıka bişeymiş. herseyi çok iyi dedi dr umuz.
Bende aynı şekilde canım kötü kötü rüyalar gördüm dün gece.
arkadaslar herkese slm lar ben pek yazamıyorum ama hergün girip yazılarınızı okuyorum bugün doktordaydım benimde bebişim 22 haftalık 430 gr olmuş boyuda 23 cm bana kilosu az geldi ama doktor normal olduğunu söyledi .hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alallım inşlh.herkese sevgiler.[/QUO
maşallah canım benimde 21 haftalık 400 gramdı normal yani canını sıkma sakın maşallah bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?