2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bide yarın çalışıcak olmak canımı sıkıyor resmi tatil 1 mayıs ve açana büyük ceza varmış muhasebeci söyledi ama adam manyak

Valla söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten çok haklısın...

günaydın kızlar. dün oğlumu gördüm. 4 boyutlu harıka bişeymiş. herseyi çok iyi dedi dr umuz.

Canım maşallah demek iyiymiş oğlumuz nasıl el salladı mı annesine:))

dilek eve gidip uyusak ne güsel olurdu ya

Ahh ahh bircancım ne iyi olurdu:))

İlgin için sağol canım..Ben uyuyup kalmadığım sürece her gece ayetel kürsi okumaya özen gösteriyorum.

Valla söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten çok haklısın...

Canım maşallah demek iyiymiş oğlumuz nasıl el salladı mı annesine:))

Ahh ahh bircancım ne iyi olurdu:))

her seferınde hemen elını kaldırıyo teyzesı. selam verir gibi hangı dr a gıtsek ılk yaptıkları parmaklarını saymak oluyor:)

Günaydın kızlar,
Bende bu gece doğru dürüst uyuyamadım. Zırt pırt wc ye kalktım. Birde oğluşum gece hareketlendi. Derken sola yatcam diye sol tarafım tutulmuş. Sağıma da yatıyorum tabii ama sırtüstü afakanlar basıyor beni yatamıyorum. Sabaha kadar böle döndüm durdum.

bende artık gecelerı kesıntısız uykuları bıtırdım ne tarafa yatsam o tarafım tutuluyor. popom kasılıyor. uyanıp donmek zorunda kalıyorum

her seferınde hemen elını kaldırıyo teyzesı. selam verir gibi hangı dr a gıtsek ılk yaptıkları parmaklarını saymak oluyor:)

Maşallah canım. Bizimkide gecen gittiğimizde sürekli yüzüyle oynadı durdu. Birde hıçkırdı ya çok tatlıydı.Bizim doktorun ultrasonu her seferinde 3 veya 4 boyutlu olarakda gösteriyor. 4. boyut zaman sanırım değil mi ? Görüntü eş zamanlı mı geliyor bilmiyorum tabii. Bir de damarlarını falan renkli gösteriyor. Kan akışını ölçüyor her seferinde. Çok da anlamam ama iyi bir cihazı var galiba.

evet canım demekkı ultrason cıhazı detaylı gosteren ıyı bır cıhaz. benım sureklı takıbımı yapan dr 2 boyutlu ıle bakıyor. bende çok merak ettıgımden 4 boyutluya gırdım. çokda ıyı oldu. sağolsun kuzumuz yuzumuzu güldürdü. Allah kimseyi evladı ile sınamasın inşallah. daha içimizdeyken bu kadar bağlandık onlara

Günaydın kızlar. NAsılsınız bakalım bugün? bebişler iyimi???

MEryemcim gözünaydın cnm. Oğluşunu görmüşsün. Çok sevindim sağlıklı olduğuna

bende akşam rüyamda kocam beni aldatığını gördüm söyleyince bana isimleri tuttura bilsen birde demez mi boğcaktım onu ama bugün hiç aramıcam çok kızdım sabah sabah

bende akşam rüyamda kocam beni aldatığını gördüm söyleyince bana isimleri tuttura bilsen birde demez mi boğcaktım onu ama bugün hiç aramıcam çok kızdım sabah sabah

benim gibisin sende. bende çok etkilenirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bütün gece uyumadım kötü rüyalar gördüm kötüyüm bu gün canım hiç gelmek istemedi
canım ya içini sıkma yine de, 1 Mayıstan etkilenmişsindir. ne acımasız bir patron ya, bari sana izin verseydi.....
Bende aynı şekilde canım kötü kötü rüyalar gördüm dün gece.
canım sen de içini sıkma, hamilelikte iyice sapıttık zaten. rüyalarımız bile değişti.
zeytingözlü uyku konusunda bende aynıyım şekerim.
yatak yorgana bile hacet yok. kafamı bir taraflara koymam yeterli.
kociş bu durumdan çok musdarip ama napim:1closedeyes:
kızlar ben de hamilelik öncesi çok uyurdum, şimdi cin gibiyim maşallah, akşam 12 sabah 7.30.... işyerinde de hiç uykum gelmiyo....

canım şaka yapmıştır, tabi ama kadınlar için kötü bi şaka... bu dönem daha da takıntılı ve hassas olduğumuzu düşünemiyolar bazen. dünde ben koca bir bardak portakal suyu sıkmıştım kendime, bu sırada telefon çaldı, telefonla konuşurken koncam da bir yudum aldı bardağımdan, telefonu kapatır kapatmaz üzerine atladım. onu ben kendine hazırlamıştım, bebeğin mamasından niye yiyorsun, bebek için çok önemli diye... halbuki bi yudum aldı adamcağız, şaşırdı kaldı valla tepkime....

bircan çıldırttı canım beni ismi tuttursan bari dedi adamda sabah sabah şoka girdi herhalde

seni kızdırmak için yapmıştır canım çok alemler ya gerçi bizimkide aynı.
görmez rüya normalde gördümüde ya beni onu aldatıyorum yada başka biriyle evleniyor oluyorum yada birilerindne bişiyler duyuyor rüyasında sabah konuşmuyo benimle dua et gece uyanmaıdm snei boğardım herhalde diyor adam kötükedihüso

ay seninki daha alemmiş ya.... benimki genelde silah, savaş falan görür.... bizde her sabah rüyalrımızı anlatır güleriz birbirimize... ama ben bazen çok etkilenirim rüyamdan sorguya çekerim onu klava:

onlarda arada kafayı yiyor benimkide görsün öyle rüya inşallah sorcam ben ona ozaman çok kızdım valla klava:

gülay canım senin ki dua et bir yudum almış benimki bir yudumda bitirirdi o bardağı açıklama hazırdır da ben sen içtin onuda bana yaptın zannettim der :)

Yerim ben onun parmaklarını canım benim yaaa...

ay seninki daha alemmiş ya.... benimki genelde silah, savaş falan görür.... bizde her sabah rüyalrımızı anlatır güleriz birbirimize... ama ben bazen çok etkilenirim rüyamdan sorguya çekerim onu klava:

Benim eşimde rüyasında hep askere gider. Bir de kısa dönem yaptı aslında ama sanırım bilinçaltında öyle güçlü izler bırakmış ki bir aralar her gece askere gidiyordu ve sabah ohhh evimdeyim diye kalkıyordu yataktan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…