bide yarın çalışıcak olmak canımı sıkıyor resmi tatil 1 mayıs ve açana büyük ceza varmış muhasebeci söyledi ama adam manyak
günaydın kızlar. dün oğlumu gördüm. 4 boyutlu harıka bişeymiş. herseyi çok iyi dedi dr umuz.
dilek eve gidip uyusak ne güsel olurdu ya
Kasvetlİ bİr ankara sabahından herkese gÜnaydın kıslar;
bİrcan, dİlek rÜyalarınızı kesİnlİkle kafanıza takmayın tatlım.
Gebelerde sıklıkla gÖrÜlebİlen bİr ŞeymİŞ.tamamen vesveseden İbaret ve Üzerİne gİttİkÇe ÇoĞalırmıŞ ben bu konuda bayaĞı bİ araŞtırma yapmıŞtım.
Yatmadan Önce yedİ ayetel kÜrsİ ve hep gÜsel dÜŞÜnmek .
Valla söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten çok haklısın...
Canım maşallah demek iyiymiş oğlumuz nasıl el salladı mı annesine:))
Ahh ahh bircancım ne iyi olurdu:))
her seferınde hemen elını kaldırıyo teyzesı. selam verir gibi hangı dr a gıtsek ılk yaptıkları parmaklarını saymak oluyor:)
evet canım demekkı ultrason cıhazı detaylı gosteren ıyı bır cıhaz. benım sureklı takıbımı yapan dr 2 boyutlu ıle bakıyor. bende çok merak ettıgımden 4 boyutluya gırdım. çokda ıyı oldu. sağolsun kuzumuz yuzumuzu güldürdü. Allah kimseyi evladı ile sınamasın inşallah. daha içimizdeyken bu kadar bağlandık onlaraMaşallah canım. Bizimkide gecen gittiğimizde sürekli yüzüyle oynadı durdu. Birde hıçkırdı ya çok tatlıydı.Bizim doktorun ultrasonu her seferinde 3 veya 4 boyutlu olarakda gösteriyor. 4. boyut zaman sanırım değil mi ? Görüntü eş zamanlı mı geliyor bilmiyorum tabii. Bir de damarlarını falan renkli gösteriyor. Kan akışını ölçüyor her seferinde. Çok da anlamam ama iyi bir cihazı var galiba.
Günaydın kızlar. NAsılsınız bakalım bugün? bebişler iyimi???
MEryemcim gözünaydın cnm. Oğluşunu görmüşsün. Çok sevindim sağlıklı olduğuna
bende akşam rüyamda kocam beni aldatığını gördüm söyleyince bana isimleri tuttura bilsen birde demez mi boğcaktım onu ama bugün hiç aramıcam çok kızdım sabah sabah
benim gibisin sende. bende çok etkilenirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ya içini sıkma yine de, 1 Mayıstan etkilenmişsindir. ne acımasız bir patron ya, bari sana izin verseydi.....bütün gece uyumadım kötü rüyalar gördüm kötüyüm bu gün canım hiç gelmek istemedi
canım sen de içini sıkma, hamilelikte iyice sapıttık zaten. rüyalarımız bile değişti.Bende aynı şekilde canım kötü kötü rüyalar gördüm dün gece.
kızlar ben de hamilelik öncesi çok uyurdum, şimdi cin gibiyim maşallah, akşam 12 sabah 7.30.... işyerinde de hiç uykum gelmiyo....zeytingözlü uyku konusunda bende aynıyım şekerim.
yatak yorgana bile hacet yok. kafamı bir taraflara koymam yeterli.
kociş bu durumdan çok musdarip ama napim:1closedeyes:
bende akşam rüyamda kocam beni aldatığını gördüm söyleyince bana isimleri tuttura bilsen birde demez mi boğcaktım onu ama bugün hiç aramıcam çok kızdım sabah sabah
bircan çıldırttı canım beni ismi tuttursan bari dedi adamda sabah sabah şoka girdi herhalde
seni kızdırmak için yapmıştır canım çok alemler ya gerçi bizimkide aynı.
görmez rüya normalde gördümüde ya beni onu aldatıyorum yada başka biriyle evleniyor oluyorum yada birilerindne bişiyler duyuyor rüyasında sabah konuşmuyo benimle dua et gece uyanmaıdm snei boğardım herhalde diyor adam kötükedihüso
seni kızdırmak için yapmıştır canım çok alemler ya gerçi bizimkide aynı.
görmez rüya normalde gördümüde ya beni onu aldatıyorum yada başka biriyle evleniyor oluyorum yada birilerindne bişiyler duyuyor rüyasında sabah konuşmuyo benimle dua et gece uyanmaıdm snei boğardım herhalde diyor adam kötükedihüso
her seferınde hemen elını kaldırıyo teyzesı. selam verir gibi hangı dr a gıtsek ılk yaptıkları parmaklarını saymak oluyor:)
ay seninki daha alemmiş ya.... benimki genelde silah, savaş falan görür.... bizde her sabah rüyalrımızı anlatır güleriz birbirimize... ama ben bazen çok etkilenirim rüyamdan sorguya çekerim onuklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?