2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülay canım senin ki dua et bir yudum almış benimki bir yudumda bitirirdi o bardağı açıklama hazırdır da ben sen içtin onuda bana yaptın zannettim der :)

valla canım eğer içseydi o zaman bir file portaka sıkmak zorunda kalırdı bana....kötükedihüso

İyiyiz tatlım biz kızımla hatta kızım kıpır kıpır yerinde duramıyor teyzesi bu sabah maşallah. Sen neler yapıyorsun oğluşun nasıl?

aman ne güzel cnm çok sevindim prensesim erken uyanmış demek bizimki 2-3 gündür pek sakin eşime diyorum uyuyo büyüyo oğlumuz ve nasıl gerildi karnım anlatamam dün hatta içimde bi yerleri acıttı kuvvetlendimi ne teyzesi

Kızlar ya saçlarını boyatan var mı? Bu daha önce de konuşulmuştu biliyorum amadoktorum organik boyayla boyatabilirsin dedi. Eczanede phyto color die bir organik boya satılıyor daha önce kullanmıştım ama içinde yinede kimyasal bişiler var. Hepsi de öyle miki? Yada kuaföre gidip sorsam onlar ne kullanıyor diye?
Birde ben geçen doktora gittiğimde vajınal fitil verdi. Akıntı rengi hafif sarımsı ve kokulu ama kaşıntı falan yoktu bende. Kültür falan yapmadı geçmezse örnek alıp inceleriz dedi. Aranıda böle bir sorun yaşayan var mı?

günaydın kızlar berbat bi sabahtı çok kötü bir rüya gördüm bütün sabah ağladım kendimi işe anca atabildim yarında çalışılcak sanırım ama ben gelmicem bu halimle yollarda uğraşamam valla

slm lar hepinizea.s.
msms gözün aydn oğluşunu görmüşsünnnn.nasıl büyümüşmü paşannn....bende girmeyi ço k istiyorum bakalım ilerkı haftalarda.....
herkes kötü rüyalar görüyormuşş...benımde a ynı bu gece rüyamda sigara içiyodum aman allahım nasıl üzülüyom ben nasıl içerim diyee...klava:

Maşallah canım uyusunda büyüsün Halil İbrahim Paşamız:)) Tabi o erkek daha bir başkadır herhalde erkek bebeklerin tekmeleri. Benimki de öyle canım bir gün maşallah kıpır kıpr öbür gün sessiz. Herhalde yoruluyorlar... Dün gece ekledim seni msnime...

keşke benimde gelmeme gibi bir şansım olsaydı ya ne güzle olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…