huhuuu
bakın kım geldı:)))
huhuuu
huhuuu
Kızlar ya saçlarını boyatan var mı? Bu daha önce de konuşulmuştu biliyorum amadoktorum organik boyayla boyatabilirsin dedi. Eczanede phyto color die bir organik boya satılıyor daha önce kullanmıştım ama içinde yinede kimyasal bişiler var. Hepsi de öyle miki? Yada kuaföre gidip sorsam onlar ne kullanıyor diye?
Birde ben geçen doktora gittiğimde vajınal fitil verdi. Akıntı rengi hafif sarımsı ve kokulu ama kaşıntı falan yoktu bende. Kültür falan yapmadı geçmezse örnek alıp inceleriz dedi. Aranıda böle bir sorun yaşayan var mı?
Günaydın kızlar. Bu gece ne oldu bize ben de çok kötü rüyalar gördüm. Çok afedersiniz tuvalete gidemedim eşimi uyandırdım çok kötüydü yaaa. Kapıları falan kitledim iyice gecenin bir yarısı. Bir uyandım kaskatı olmuşum. Hayır olur inşallah.
kızlar bız oglumla cok ıyıyız allaha sukur gecmısı okuyamadım ıns sızlerde cok ıyısısınzdır.ben hala ızmırdeyım burda malesef artık wıreless yokmus o yuzden gıremedım ama hepınızı o kadar cok ozledım kı anlatamam sureklı anneme sızden bahsedfıorum.bı laf sıras gelııo kızlar soyle kızlar boyle annem dıo kım bu kızlar ay anne ıste dıom arkadaslarım:)10 gun sonra donücem ben daha 10 gun sızden ayrıyım yanı.gobek sovuna da katılamıom neyse gelınce toptan ekjlerım allah ızın verırsesımdı de gezmekteyım ordan gırıom:)sımdı kacıom ayıup olmasın gormemıs gıbı dırek nete daldım.hadı hepınız allaha emanet olun ıns.bebelere ıyı bakın.muccccck hepınızı öptum bussuru
Günaydın kızlar. Bu gece ne oldu bize ben de çok kötü rüyalar gördüm. Çok afedersiniz tuvalete gidemedim eşimi uyandırdım çok kötüydü yaaa. Kapıları falan kitledim iyice gecenin bir yarısı. Bir uyandım kaskatı olmuşum. Hayır olur inşallah.
canım organik boyalarla sorun olmuyor diye biliyorum, görümcem d eboyattı, o da hamile.... bu arada ben 2 ayda bir smear testi yaptırıyorum, bende küçük bir yara vardı ama akıntım yok benim. yani her zamanki gibi beyaz renk... için rahat değilse smear testi yaptır, 2 dakikalık bişey. bebeğe de zararı yok.
kızlar bız oglumla cok ıyıyız allaha sukur gecmısı okuyamadım ıns sızlerde cok ıyısısınzdır.ben hala ızmırdeyım burda malesef artık wıreless yokmus o yuzden gıremedım ama hepınızı o kadar cok ozledım kı anlatamam sureklı anneme sızden bahsedfıorum.bı laf sıras gelııo kızlar soyle kızlar boyle annem dıo kım bu kızlar ay anne ıste dıom arkadaslarım:)10 gun sonra donücem ben daha 10 gun sızden ayrıyım yanı.gobek sovuna da katılamıom neyse gelınce toptan ekjlerım allah ızın verırsesımdı de gezmekteyım ordan gırıom:)sımdı kacıom ayıup olmasın gormemıs gıbı dırek nete daldım.hadı hepınız allaha emanet olun ıns.bebelere ıyı bakın.muccccck hepınızı öptum bussuru
ızmırde olan arkadaslar sıze de solım kemeraltındakı barıs bebe furkan bebe ve mına bebede harıka seyler var mutlaka fırsatını bulup gıdın.gercı bılıosunuzdur.cok ıcıc seyler var fıyatları da cok ucuz.lohusalık ıcın pıjama gecelık ısını de kemeraltında sıbel ıc gıyımden halledebılırsınız hem ucuz hem de yasımıza uygun cok gusel seyler var aklınızda olsun.hadı bı gıdemedım sızden kopmaıom allaha emanet olun ıns yavrularınızla
annişler ve bebişleer, herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt
elacım h.g. tatlım çabuk dön evine kız çok gezdin yeter :roflol: :roflol:
kızlar rüyalarınıza çok güldüm valla alemsiniz yaa :roflol: :roflol: :roflol:
ben genelde saçma rüyalar görüyorum çünkü, korkutucu ya da sinir bozucu falan değil de -tatlicadiarzu-
mesela dün gece ben çok merak ettiğim için erkek olmuşum eşim de ben olmuştu ama görüntülerimiz aynı, sadece malum kısım ..... :roflol: :roflol: :roflol: hani erkekler nasıl hissediyor diye merak ediyorum sözde :roflol: :roflol: :roflol:
kesinlikle totom açıkta kaldı kesinlikle :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
annişler ve bebişleer, herkese kocaman günaydınlaaarrr hihoyyyt
elacım h.g. tatlım çabuk dön evine kız çok gezdin yeter :roflol: :roflol:
kızlar rüyalarınıza çok güldüm valla alemsiniz yaa :roflol: :roflol: :roflol:
ben genelde saçma rüyalar görüyorum çünkü, korkutucu ya da sinir bozucu falan değil de -tatlicadiarzu-
mesela dün gece ben çok merak ettiğim için erkek olmuşum eşim de ben olmuştu ama görüntülerimiz aynı, sadece malum kısım ..... :roflol: :roflol: :roflol: hani erkekler nasıl hissediyor diye merak ediyorum sözde :roflol: :roflol: :roflol:
kesinlikle totom açıkta kaldı kesinlikle :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?