2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm
senı rüya gerçektennnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

CANIM SENİNKİLERDE BAYA GARİPMİŞ delikafaduldendelikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yok yaa abarttım ben sadece totom değil her bi yerim açıkta kaldı galiba :roflol: :roflol: :roflol:
en komiği de uyanır uyanmaz elim direk oraya gitti, kabus muydu gerçek mi diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çok şükür ki... laelaelaelaelae sırnaşık şey sırnaşık şey

Çok sevindim canım iyi haberlerini duyduğuma...Annenler nasıl? Bol bol özlem gidermişsindir artık seni görünce şaşırdılar mı? Neyse canım az kalmış aramıza tekrar dönmene.. Bol bol gez İzmirin tadını çıkar... Kendine ve oğluna da iyi bak çok öpüyoruz sizleri..

Selam canım. Biz yarın gideceğiz Kısıkköye çünkü yarın doktorla randevum saat 10:00'da.
Eve dönerkende oraya uğrayacağız. Bakalım artık neler var, umarım uygun birşeyler buluruz. Eğer iyiyse fiyatlar ve mobilyalar ben bilgi veririm sizlere.

bircan canım bakalım tosuncuk nekadar büyüdüü

ela canım bol bol özlem gider annen ve sevdiklerinle

şu rüyalar :)

tünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar ??
meryem cim gözün aydın oğluşunun iyi olmasına çok sevindim maşallahhh
şu rüya işine gelince sanırım hepimiz aynıyız kızlar bende öyle saçma sapan rüyalar görüyorum hamilelik psikolojisi demekki. amerikan filmleri benim rüyalarımın yanında sıfırda kalır :))
bu arada ela gelmiş gitmiş ne güzel geszin bol bol izmir in tadını çıkartsın. ne güzel alışverişler yapıyormuş. şimdiden güle güle giysin bebişi

ne güzel bircan cım güzel haberlerle gel inş. Canım bnm
kısss ela ne hbr ne güzel geziyon heee özlettin kendini kısss

kızlar cokk üzgünümmm sehitlerimizee ve biri memleketimden biraz önce onu tasıyan helekopteri gördüm ve cok sarsılsım..

kızlar cokk üzgünümmm sehitlerimizee ve biri memleketimden biraz önce onu tasıyan helekopteri gördüm ve cok sarsılsım..

aynen canım bide kardeşim benim diyarbakır diclede bizde licle yi dicle anlayınca baya kormuştuk ama bende üzüldüm çok Allah sabıur evrsin ailelerinde

Sağol öyleymiş canım. Ben henüz alışveriş yapmadım hiç birkaç giysi dışında. Sibel iç giyim nerede? Pasajlarda falan mı?

Oh prensesin oda hazırlıklarına başlandı desene. Benimde yerim olsa oğluşuma oda yapacağım ama illaki bişiler almak gerekecek. Sen bir bak canım bizlere söylersin.

büyümüş maşallah:) sağol canıkm benım..

huhuuu
bakın kım geldı:)))

Elacım hoş geldin ama gitmişsin bile. seni ve oğluşu opüyorum..

sağol canım. kızlar hepinizin ruyaları hayırlara cıksın ınsallah

msms oğlunu görmüşsün ya ben hiç 4 boyutlu renkli falan görmedim sen nereye gittin görmeye tavsiye edermisin canım özeldende yazabilirsin hastaneyi doktoru

aynen canım bide kardeşim benim diyarbakır diclede bizde licle yi dicle anlayınca baya kormuştuk ama bende üzüldüm çok Allah sabıur evrsin ailelerinde

Allah ım tüm şehit ailelerine sabır versin canım. inşallah seninde kardeşin gittiği gibi hayırlısı ile bitip gelir askerliğini Allah kavuştur inşalllaahh arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…