hoşgeldin cnm
senı rüya gerçektennnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
CANIM SENİNKİLERDE BAYA GARİPMİŞ delikafaduldendelikafadulden
kızlar bız oglumla cok ıyıyız allaha sukur gecmısı okuyamadım ıns sızlerde cok ıyısısınzdır.ben hala ızmırdeyım burda malesef artık wıreless yokmus o yuzden gıremedım ama hepınızı o kadar cok ozledım kı anlatamam sureklı anneme sızden bahsedfıorum.bı laf sıras gelııo kızlar soyle kızlar boyle annem dıo kım bu kızlar ay anne ıste dıom arkadaslarım:)10 gun sonra donücem ben daha 10 gun sızden ayrıyım yanı.gobek sovuna da katılamıom neyse gelınce toptan ekjlerım allah ızın verırsesımdı de gezmekteyım ordan gırıom:)sımdı kacıom ayıup olmasın gormemıs gıbı dırek nete daldım.hadı hepınız allaha emanet olun ıns.bebelere ıyı bakın.muccccck hepınızı öptum bussuru
Selam güzel anneler... Ben arada geliyorum artık kusuruma bakmayın. Birtek ben miyim kötü rüyalar gören diyordum ki çoğunuz benim gibiymiş. Pimpirikten galiba:1no2:
Dilek canım sen haftasonu Kısıkköy'e bakıcaktın gidebildin mi? Hftasonu İzmir'e gelecek gibiyim varsa güzel bişeyler ben de gitmek isterim.
bircan canım bakalım tosuncuk nekadar büyüdüü
ela canım bol bol özlem gider annen ve sevdiklerinle
şu rüyalar :)
kızlar cokk üzgünümmm sehitlerimizee ve biri memleketimden biraz önce onu tasıyan helekopteri gördüm ve cok sarsılsım..
Sağol öyleymiş canım. Ben henüz alışveriş yapmadım hiç birkaç giysi dışında. Sibel iç giyim nerede? Pasajlarda falan mı?ızmırde olan arkadaslar sıze de solım kemeraltındakı barıs bebe furkan bebe ve mına bebede harıka seyler var mutlaka fırsatını bulup gıdın.gercı bılıosunuzdur.cok ıcıc seyler var fıyatları da cok ucuz.lohusalık ıcın pıjama gecelık ısını de kemeraltında sıbel ıc gıyımden halledebılırsınız hem ucuz hem de yasımıza uygun cok gusel seyler var aklınızda olsun.hadı bı gıdemedım sızden kopmaıom allaha emanet olun ıns yavrularınızla
Selam canım. Biz yarın gideceğiz Kısıkköye çünkü yarın doktorla randevum saat 10:00'da.
Eve dönerkende oraya uğrayacağız. Bakalım artık neler var, umarım uygun birşeyler buluruz. Eğer iyiyse fiyatlar ve mobilyalar ben bilgi veririm sizlere.
ne güzel bircan cım güzel haberlerle gel inş. Canım bnm
kısss ela ne hbr ne güzel geziyon heee özlettin kendini kısss
kızlar cokk üzgünümmm sehitlerimizee ve biri memleketimden biraz önce onu tasıyan helekopteri gördüm ve cok sarsılsım..
büyümüş maşallah:) sağol canıkm benım..slm lar hepinizea.s.
msms gözün aydn oğluşunu görmüşsünnnn.nasıl büyümüşmü paşannn....bende girmeyi ço k istiyorum bakalım ilerkı haftalarda.....
herkes kötü rüyalar görüyormuşş...benımde a ynı bu gece rüyamda sigara içiyodum aman allahım nasıl üzülüyom ben nasıl içerim diyee...klava:
huhuuu
bakın kım geldı:)))
tünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıllar ??
meryem cim gözün aydın oğluşunun iyi olmasına çok sevindim maşallahhh
şu rüya işine gelince sanırım hepimiz aynıyız kızlar bende öyle saçma sapan rüyalar görüyorum hamilelik psikolojisi demekki. amerikan filmleri benim rüyalarımın yanında sıfırda kalır :))
bu arada ela gelmiş gitmiş ne güzel geszin bol bol izmir in tadını çıkartsın. ne güzel alışverişler yapıyormuş. şimdiden güle güle giysin bebişi
dilek cim bak bu sitede güzel bebek odaları var. bebek için bi kaç bişey daha var hoşuma giden istersen bi göz at hepsi bebekler için son derece sağlıklı ve hepsi türk malıymış ana sayfada nevresim takımları var çok güzellerrrrr
Bebek Odası & Uyku Setleri - Anne & Bebek - Yüzdeyüz Yerli Malı
aynen canım bide kardeşim benim diyarbakır diclede bizde licle yi dicle anlayınca baya kormuştuk ama bende üzüldüm çok Allah sabıur evrsin ailelerinde
Allah ım tüm şehit ailelerine sabır versin canım. inşallah seninde kardeşin gittiği gibi hayırlısı ile bitip gelir askerliğini Allah kavuştur inşalllaahh arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?