2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım daha odayla ilgili hiçbirşey almadık sadece fikir edinmek için gezicez yarın muhtemelen artık 1 sonra falan alırız ama. Tamam ben yarın fikir edineyim sizlerle paylaşacağım hatta belki beğendiklerimin resimlerini bile çekerim.

ay güzeller ya düz beyaza bayıldım

bende o beyazı çok beğendim avente diyor modelin ismi için ona bayıldım.eşim önümüzde hafta cumartesi gider bakarız dedi bu cumartesi Allah izin verirse dr. randevum var bir sonraki hafta bakacağız inşallah. nevresim takımlarına baktın mı hepsi çok güzeller

msms oğlunu görmüşsün ya ben hiç 4 boyutlu renkli falan görmedim sen nereye gittin görmeye tavsiye edermisin canım özeldende yazabilirsin hastaneyi doktoru

canım benım çalışma arkadaslarımdan birinin kardesşi küçükköyde bilge hastanesınde calısıyordu. dr u o tavsiye etti çok guler yuzlu bır adamdı. oğuz bey kadın doğum dr u. ssk varsa 21 tl yoksa 50 tl muayene ucretı. çokda uygun bır hastane

herkese selam kızlar kızlar yaa benım bebek hareket ettıkce dikiş yerlerim cok acıyoo korkuyom bısey olcak dıyee benneyaptımki

bende bakındım 1-2 yere disney de beğendim kahve krem de buldum ordan alırız muhtemelen puset te beğendim kraft ın pahalı biraz ama oğluşuma değer napim rengi felan çok güzeldi..bakalım

Kızlar bebek şekerlerimi neredeyse bitirdim. Kaldırmadan önce eve sergi açtım.kaydirigubbakcemile3 Misafir odasına yaptıklarımı koyuyordum. Güzelce paketleyip kaldıracağım. Size de resimlerini çekip yolluyayım dedim. Yapacak arkadaşlar içinde fikir olur. Ben çeşit çeşit yaptım. Bu yüzden di bilemiyorum ama çok keyif aldım yaparken oğluşumun şekerlerini.

Eklentiler

• $102_9100.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $102_9101.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $102_9102.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $102_9103.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 54
  • $102_9106.webp
    29 KB · Görüntüleme: 57
kıslar benim kocis beni sinir ediyo oda konusunda yaf hiç hevesli değil.
bugünde durmuş diyo ki bis kıs odası alcasda ikinci erkek olursa o kullanamas
bahane üstüne bahane.

amin tatalım son 19 gün gelsin artık çok özledik ya
ohh maşallahh az kalmış hadi şimdiden gözün aydın diyeyim ben sana canım :))
Emsalcim incelemeye başladım siteyi çok teşekkürler canım.

incele canım bakarsın hoşuna giden bişeyler çıkar. bak hani bizim yatak odası için istedigimiz beşik vardıya geçen akşam sana netten yollamıştım sepet beşik. onun tülü var burda 10 lira. beşiğin iskeletini yaptırabilseksek burdanda tülü al çok çok daha ucuza mal olur demi

canım süper olmuşlar ya ellerine sağlık çok güzeller

ayy çok güzel güzel günlerde oğluşunadına dağıtman dileğiyle cnm bende alıp yapsammı ki ismini doğumdan sonramı yapiıştırcan üstlerine

kıslar benim kocis beni sinir ediyo oda konusunda yaf hiç hevesli değil.
bugünde durmuş diyo ki bis kıs odası alcasda ikinci erkek olursa o kullanamas
bahane üstüne bahane.
genelde öyleler canım biz oda dusunmuyoruz işallah 3 sene sonra yeni evimiz bitecek ozaman genc odası alırız dedik zaten bebek karyolası,puseti hatta yürüteçii bile alındı saolsun kayın valdemler hedi ettiler.. banada hayırlısıyla dogurmak kaldıı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…