Sağol öyleymiş canım. Ben henüz alışveriş yapmadım hiç birkaç giysi dışında. Sibel iç giyim nerede? Pasajlarda falan mı?
Oh prensesin oda hazırlıklarına başlandı desene. Benimde yerim olsa oğluşuma oda yapacağım ama illaki bişiler almak gerekecek. Sen bir bak canım bizlere söylersin.
ay güzeller ya düz beyaza bayıldım
msms oğlunu görmüşsün ya ben hiç 4 boyutlu renkli falan görmedim sen nereye gittin görmeye tavsiye edermisin canım özeldende yazabilirsin hastaneyi doktoru
Yok canım daha odayla ilgili hiçbirşey almadık sadece fikir edinmek için gezicez yarın muhtemelen artık 1 sonra falan alırız ama. Tamam ben yarın fikir edineyim sizlerle paylaşacağım hatta belki beğendiklerimin resimlerini bile çekerim.
ohh maşallahh az kalmış hadi şimdiden gözün aydın diyeyim ben sana canım :))amin tatalım son 19 gün gelsin artık çok özledik ya
Emsalcim incelemeye başladım siteyi çok teşekkürler canım.
Kızlar bebek şekerlerimi neredeyse bitirdim. Kaldırmadan önce eve sergi açtım.kaydirigubbakcemile3 Misafir odasına yaptıklarımı koyuyordum. Güzelce paketleyip kaldıracağım. Size de resimlerini çekip yolluyayım dedim. Yapacak arkadaşlar içinde fikir olur. Ben çeşit çeşit yaptım. Bu yüzden di bilemiyorum ama çok keyif aldım yaparken oğluşumun şekerlerini.
Kızlar bebek şekerlerimi neredeyse bitirdim. Kaldırmadan önce eve sergi açtım.kaydirigubbakcemile3 Misafir odasına yaptıklarımı koyuyordum. Güzelce paketleyip kaldıracağım. Size de resimlerini çekip yolluyayım dedim. Yapacak arkadaşlar içinde fikir olur. Ben çeşit çeşit yaptım. Bu yüzden di bilemiyorum ama çok keyif aldım yaparken oğluşumun şekerlerini.
genelde öyleler canım biz oda dusunmuyoruz işallah 3 sene sonra yeni evimiz bitecek ozaman genc odası alırız dedik zaten bebek karyolası,puseti hatta yürüteçii bile alındı saolsun kayın valdemler hedi ettiler.. banada hayırlısıyla dogurmak kaldıı:)kıslar benim kocis beni sinir ediyo oda konusunda yaf hiç hevesli değil.
bugünde durmuş diyo ki bis kıs odası alcasda ikinci erkek olursa o kullanamas
bahane üstüne bahane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?