canım benım çalışma arkadaslarımdan birinin kardesşi küçükköyde bilge hastanesınde calısıyordu. dr u o tavsiye etti çok guler yuzlu bır adamdı. oğuz bey kadın doğum dr u. ssk varsa 21 tl yoksa 50 tl muayene ucretı. çokda uygun bır hastane
Kızlar bebek şekerlerimi neredeyse bitirdim. Kaldırmadan önce eve sergi açtım.kaydirigubbakcemile3 Misafir odasına yaptıklarımı koyuyordum. Güzelce paketleyip kaldıracağım. Size de resimlerini çekip yolluyayım dedim. Yapacak arkadaşlar içinde fikir olur. Ben çeşit çeşit yaptım. Bu yüzden di bilemiyorum ama çok keyif aldım yaparken oğluşumun şekerlerini.
Ay kız pek seksimiş.:dance::teytey::sm_cool: Artık cinsel hayatları normal giden arkadaşlara duyurulur. Bizim ilk üç ay son üç ay yasaktı. Ortadaki üç ayıda korkudan biz yok ettik.
bircan cım bunlar ne bunlar böyle yaa. bunları giyince adamlar nasıl yerinde dursun o kocaman göbekle
yavrucum normal ama hormonları ne yapcezz bilmiyorum yani aynaya bakınca eskiden bi halttıkta şimdi koca göbişle tuhaf oluyo insan:roflol::roflol:
URL=http://img242.imageshack.us/my.php?image=resim1i.jpg][/URL]
evet valla zaten zor zapt oluyorlardelikafadulden
candy süper olmuşşş valla ellerine ssağlık allah dağıtmayı nasip etsin...
bircan modeller süper valla ama biz bunları giyince bizim için hakkımızda pek hayırlı olmazz:roflol:
msms canım fiyat çok uygun yanı boyutlu ultrasona girmek için 50 tl mı veriliyo ssk lı olmayan biri içinn
canım süper olmuşlar ya ellerine sağlık çok güzeller
candy çok güzel olmuşlar canım
ayy çok güzel güzel günlerde oğluşunadına dağıtman dileğiyle cnm bende alıp yapsammı ki ismini doğumdan sonramı yapiıştırcan üstlerine
candy çok guzel olmuşlar. ellerine sağlık
bayıldıımmmmmmm hepsi çok güzeller. bende istiyorum yaaaaa :)) canım nerden aldın malzemeleri ne kadara mal oldu yazarmısın.birde sepetini aldın mı hepsi ne kadar ayıptır sorması bende kendim yapmak istiyorum. hazır alırsam adet kısıtlı olur ben bol bol olsun hem konu komşu hem hastane hemde mevlüt te dağıtılsın istiyorum o yüzden bol olsun ve çeşit çeşit olsun istiyorum seninkiler gibi
bircancım bu halde ne kadar seksi olabilirsek artık :roflol: :roflol: :roflol:
hiçbiri değil de bel destek bandı ihtiyacım olacak sanırm, hamilelik öncesi fıtık şüphem vardı zaten şimdi daha çok ağrım oluyor...
Candy5 muhteşemler bunlar yaaa, ben de yapıcam ben de ben de -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?