2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten uygunmuş ama ilk defa duyuyorum ismini bi araştırırım çok sağol kaydirigubbakcemile5

bayıldıımmmmmmm hepsi çok güzeller. bende istiyorum yaaaaa :)) canım nerden aldın malzemeleri ne kadara mal oldu yazarmısın.birde sepetini aldın mı hepsi ne kadar ayıptır sorması bende kendim yapmak istiyorum. hazır alırsam adet kısıtlı olur ben bol bol olsun hem konu komşu hem hastane hemde mevlüt te dağıtılsın istiyorum o yüzden bol olsun ve çeşit çeşit olsun istiyorum seninkiler gibi

bircancım bu halde ne kadar seksi olabilirsek artık :roflol: :roflol: :roflol:
hiçbiri değil de bel destek bandı ihtiyacım olacak sanırm, hamilelik öncesi fıtık şüphem vardı zaten şimdi daha çok ağrım oluyor...

Candy5 muhteşemler bunlar yaaa, ben de yapıcam ben de ben de -tatlicadiarzu-

Ay kız pek seksimiş.:dance::teytey::sm_cool: Artık cinsel hayatları normal giden arkadaşlara duyurulur. Bizim ilk üç ay son üç ay yasaktı. Ortadaki üç ayıda korkudan biz yok ettik.

yavrucum normal ama hormonları ne yapcezz bilmiyorum yani aynaya bakınca eskiden bi halttıkta şimdi koca göbişle tuhaf oluyo insan:roflol::roflol:

yavrucum normal ama hormonları ne yapcezz bilmiyorum yani aynaya bakınca eskiden bi halttıkta şimdi koca göbişle tuhaf oluyo insan:roflol::roflol:

hakkaten ya söyle bi bakıyorumda büyütmüsüz göbişleriii ama diger topigi ihmal ediyonuzzz kısslarrr koyunnn göbişleride görelimmmmmmmmmm:)

candy süper olmuşşş valla ellerine ssağlık allah dağıtmayı nasip etsin...
bircan modeller süper valla ama biz bunları giyince bizim için hakkımızda pek hayırlı olmazz:roflol:
msms canım fiyat çok uygun yanı boyutlu ultrasona girmek için 50 tl mı veriliyo ssk lı olmayan biri içinn

evet canım ya. hastanede hiç fena değil. normal dogum 500 sezeryanda 800 mus ssk sı olmayana

canım süper olmuşlar ya ellerine sağlık çok güzeller

candy çok güzel olmuşlar canım

ayy çok güzel güzel günlerde oğluşunadına dağıtman dileğiyle cnm bende alıp yapsammı ki ismini doğumdan sonramı yapiıştırcan üstlerine

candy çok guzel olmuşlar. ellerine sağlık

Kızlar çok teşekkür ederim darısı sizin yavruşlarınıza.
Fussilet, Sakura kesinlikle evde yapılabilir kızlar hiç de zor değil. Bende etiketlerini doğumdan sonra çıktı alıp zımbalayacağım üzerlerine.
Emsalcim benim çok fazla ayakta dolaşmam falan yasak bu nedenle Çınarlı da beyaz lale ve egesera var oradan aldım malzemeleri. Ama Kemeraltında da varmış ve daha ucuzmuş diye duydum. Sepet almadım canım. Sepette biraz dikiş işleri var nasıl yaparım diye düşünüyorum onuda. Kapı süsü malzemesi aldım. Bir de kurdale falan top satılıyor 50 m daha azı yok 5-6 milyon civarı gerçi onlar. Malzemelerin bir kısmı arta kalıyor yani. 100 tane şeker ve kapı süsü malzemesine 100 ytl ödedim. Ama dediğim gibi alıp da kullanmadığım şeyler de var. Lavantanın kurdalelerin yarısı kaldı. Ecem fiyat yazmıştı İstanbul dan aldığı malzemelerle ilgili. Onlar çok daha ucuz geldi bana. Yine de şekerler ucuza geliyor sadece kapı süsü 40 ytl satılıyor dışarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…