2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anlıyorum canım bu ara benimde fazla dolaşmam yasak bakalım olmazsa kemeraltından bakarım bende teşekkür ederim. tekrar ellerine sağlık canım çok güzeller. Rabbim hayırlısı ile onları sevdiklerinle yavrun kucağında dağıtmayı nasip etsin inşallah
bu arada kaç haftalıksın canım merak ettim. ben ne alsam etrafımdakilere alay konusu oluyorum yok erken yok bilmem ne diye şimdi bunlara kalkışsam ne olur acaba bilmiyorum hevesimi kursağımda bırakıyorlar

Canım hepsi çok güzel olmuş , ellerine sağlık. Allah onların tümünü ağız tadıyla sevdiklerine dağıtacağın günleri göstersin inşallah.

Doğru söylüyorsun canım öyle çok daha ucuza gelir ama benim aklım tamamen karıştı umarım taşlar yarın yerine oturur kaydirigubbakcemile3

evet canım ya. hastanede hiç fena değil. normal dogum 500 sezeryanda 800 mus ssk sı olmayana

yaaaa şok oldum valla:1shok: burda doktor 150-160 dan falan bahsetiyo...ben istanbulda bı yer bulup gireyim ozman çok uygunmuş zaten h.sonu iist.gelıyorum...pekı önceden sen randevu almıştın dimi

sende haklısın canım çok fazla şey baktığımız için kafa karışıyor ama yarın dediğin gibi herşey yerine oturacak canım. sen bak bakalım resim falan çekebilirsen uygun fiyatlı bişeyler olursa bizde bakarız.

Çok sağol canım .Dilekcim iyi dileklerin için sana da teşekkür ederim. 21+6 dayız biz. Valla erken olduğunu biliyorum ama evde otur otur canım sıkıldı. Sen de benim gibi riskli gebelik mi geçiriyorsun canım. Hazır evde işsizken yapayım dedim hem zamanım değerlendi hemde sıkılmadım. Bir aya kadar işbaşı yapacağım inşallah. O zaman daha zor olacak diye düşündüm canım. Hergün 10 tane falan yaparsın. Ben öyle canım istediğinde yaptım.

bu arada arkadaşlar bebek odası veya sadece beşik alacaklar ne zaman almayı düşünüyorsunuz hemen mi son aymı 1 ay sonra mı ??
bakıyoruz falan ama ne zaman almamız gerektigi konusunda bir bilgim yok

Kızlar ben de kaçıyorum. Yemek yiyip uzanacağım biraz. Sonra da dağ gibi ütü beni bekler... Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz.

maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah. aslında erken sayılmaz bana göre ama bazı büyüklere göre erken deliriyorum zaman zaman. aldıklarımı hevesle gösteremiyorum bile kimseye. canım ben ilk 3 ay yatmıştım zaten dr. wc dışında kalkmak yasak demişti kalkmadım sonra toparladık 2 aydır iyiydim yavaş yavaş dolaştım gezdim ama geçen hafta sancım vardı baya hastaneye gittim tahililler serum falan derken dr.um erken doğum riski oldugunu düşünüyor ve bunun için ilaç verdi ilaç kullanıyorum. Allah ım korusun 5 yıl sonra kavuştum bebeğime hayırlısı ile vakti zamanı gelince gelsin inşallahh. o yüzden ne olur ne olmaz diye bende bazı şeyleri kendim görerek almak yapmak tamamlamak istiyorum. sende evdeyken çok iyi yapmışsın bence Rabbim herşeyi içine sindirsin ve hayırlısı ile hepimizin yavrularını kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh

Ben bİraz ayrılyorum aranızdan baŞım aĞrıyoo .. GrŞrzz sonra ÖptÜm hepİnİzİ
canım çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin dikkat et kendine ve yavruna öptük seni

Kızlar ben de kaçıyorum. Yemek yiyip uzanacağım biraz. Sonra da dağ gibi ütü beni bekler... Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz.

afiyet olsun canım yarasın et olsun bol bol kuzuna :)) daha sonrası içinde kolay gelsin

yaaaa şok oldum valla:1shok: burda doktor 150-160 dan falan bahsetiyo...ben istanbulda bı yer bulup gireyim ozman çok uygunmuş zaten h.sonu iist.gelıyorum...pekı önceden sen randevu almıştın dimi

yok canım. sen gidecegın zaman haber ver. oradakı arkadasa haber verelım. hiç bekletmeden aldılar benı:)

bu arada arkadaşlar bebek odası veya sadece beşik alacaklar ne zaman almayı düşünüyorsunuz hemen mi son aymı 1 ay sonra mı ??

ben kararsızım, hala ne alsam ne yapsam karar veremedim onun için bekliyorum bekliyorum bekliyorum...
park mı alsam diyorum, dolap işini nasıl yapayım diyorum....
ama 1 ay sonra güzelce araştırıp almak iyi olur gibi geliyor, çünkü iyi bi havalandırılması lazım mobilyanın...
bakalım artık...

Ben bİraz ayrılyorum aranızdan baŞım aĞrıyoo .. GrŞrzz sonra ÖptÜm hepİnİzİ

güla güle tatlım geçmiş olsun..
evimde olsam da uzansam baş ağrım geçsin diye... aaaah ah....

güle güle canım afiyet olsun ve kolay gelsin a.s.

merhaba kızlaaarrr... Nasılsınız?
Benim bugün sabahtan beri üzerimde bir kırgınlık var, işler de yoğun... Gözlerim kapanıyo, boğazım hafiften yanmaya başladı. Sanırım grip falan olacağım. Nane limon falan da içtim ama şimdilik faydası yok gibi... senağlama

ya bende şimdilik oda düşünmemiştim ama sonra baktım bi beşik en az 200 lira ee bebeğin eşyaları içinde en az iki kapılı bir dolap lazımdı oda hemen hemen 150-200 lira dedim en iyisi oda almak ama işte zamana karar veremedim. yanlız kesinlikle çok haklısın havalandırılması gerek halısı mobilyası herşeyi yeni olacagı için havalanması gerek. artık bende sizlere bakacağım sizleri takip edeceğim ona göre eve getirteceğim sanırım :)))

yok canım. sen gidecegın zaman haber ver. oradakı arkadasa haber verelım. hiç bekletmeden aldılar benı:)

saol canım çok tşk ederim.gerçekten fiyatlar çok uygunmuş...ben ben ist.gelınce koçişle bı konuşayım giderim multlaka bi daha böle uygununu bulamam.çok tşk.ederim yardımların için....

günaydın yumecim, çok geçmiş olsun tatlım..
ne yapsan ki ilaç almadan, hastalığın başlamasını önlemek için...
dinlenmen lazım aslında iy ibi terlemen çok iyi olur ama evde değiliz ki...

merhaba canım iyiyiz biz Allah a şükür. aman dikkat et bak ankara da soğukmuş grip olursan zor toparlarsın bebekle haberin olsun dikkatli ol Allah ım şifa versin hayatım

ben okadar fazla beklemem bana kalsa şimdi alcam ama ailem kızıyo çok acele edıyon diye...ama en geç hazıranda alırımm... park yatak alcam bide küçük bi dolap yada şifonyer bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…