kızlar ben yemeğe iniyorum herkesi öptük poyrazımla. afiyetler olsun herkese
candy çok güsel olmuşlar tatlım ALLAH ağıs tadıyla dağıtmanı nasip eder inşallah
candy süper olmuşşş valla ellerine ssağlık allah dağıtmayı nasip etsin...
Kızlar çok teşekkür ederim darısı sizin yavruşlarınıza.
Fussilet, Sakura kesinlikle evde yapılabilir kızlar hiç de zor değil. Bende etiketlerini doğumdan sonra çıktı alıp zımbalayacağım üzerlerine.
Emsalcim benim çok fazla ayakta dolaşmam falan yasak bu nedenle Çınarlı da beyaz lale ve egesera var oradan aldım malzemeleri. Ama Kemeraltında da varmış ve daha ucuzmuş diye duydum. Sepet almadım canım. Sepette biraz dikiş işleri var nasıl yaparım diye düşünüyorum onuda. Kapı süsü malzemesi aldım. Bir de kurdale falan top satılıyor 50 m daha azı yok 5-6 milyon civarı gerçi onlar. Malzemelerin bir kısmı arta kalıyor yani. 100 tane şeker ve kapı süsü malzemesine 100 ytl ödedim. Ama dediğim gibi alıp da kullanmadığım şeyler de var. Lavantanın kurdalelerin yarısı kaldı. Ecem fiyat yazmıştı İstanbul dan aldığı malzemelerle ilgili. Onlar çok daha ucuz geldi bana. Yine de şekerler ucuza geliyor sadece kapı süsü 40 ytl satılıyor dışarda.
Kızlar bebek şekerlerimi neredeyse bitirdim. Kaldırmadan önce eve sergi açtım.kaydirigubbakcemile3 Misafir odasına yaptıklarımı koyuyordum. Güzelce paketleyip kaldıracağım. Size de resimlerini çekip yolluyayım dedim. Yapacak arkadaşlar içinde fikir olur. Ben çeşit çeşit yaptım. Bu yüzden di bilemiyorum ama çok keyif aldım yaparken oğluşumun şekerlerini.
ohh maşallahh az kalmış hadi şimdiden gözün aydın diyeyim ben sana canım :))
incele canım bakarsın hoşuna giden bişeyler çıkar. bak hani bizim yatak odası için istedigimiz beşik vardıya geçen akşam sana netten yollamıştım sepet beşik. onun tülü var burda 10 lira. beşiğin iskeletini yaptırabilseksek burdanda tülü al çok çok daha ucuza mal olur demi
evet canım ya. hastanede hiç fena değil. normal dogum 500 sezeryanda 800 mus ssk sı olmayana
Canım hepsi çok güzel olmuş , ellerine sağlık. Allah onların tümünü ağız tadıyla sevdiklerine dağıtacağın günleri göstersin inşallah.
Doğru söylüyorsun canım öyle çok daha ucuza gelir ama benim aklım tamamen karıştı umarım taşlar yarın yerine oturur kaydirigubbakcemile3
anlıyorum canım bu ara benimde fazla dolaşmam yasak bakalım olmazsa kemeraltından bakarım bende teşekkür ederim. tekrar ellerine sağlık canım çok güzeller. Rabbim hayırlısı ile onları sevdiklerinle yavrun kucağında dağıtmayı nasip etsin inşallah
bu arada kaç haftalıksın canım merak ettim. ben ne alsam etrafımdakilere alay konusu oluyorum yok erken yok bilmem ne diye şimdi bunlara kalkışsam ne olur acaba bilmiyorum hevesimi kursağımda bırakıyorlar
Çok sağol canım .Dilekcim iyi dileklerin için sana da teşekkür ederim. 21+6 dayız biz. Valla erken olduğunu biliyorum ama evde otur otur canım sıkıldı. Sen de benim gibi riskli gebelik mi geçiriyorsun canım. Hazır evde işsizken yapayım dedim hem zamanım değerlendi hemde sıkılmadım. Bir aya kadar işbaşı yapacağım inşallah. O zaman daha zor olacak diye düşündüm canım. Hergün 10 tane falan yaparsın. Ben öyle canım istediğinde yaptım.
canım çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin dikkat et kendine ve yavruna öptük seniBen bİraz ayrılyorum aranızdan baŞım aĞrıyoo .. GrŞrzz sonra ÖptÜm hepİnİzİ
Kızlar ben de kaçıyorum. Yemek yiyip uzanacağım biraz. Sonra da dağ gibi ütü beni bekler... Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz.
yaaaa şok oldum valla:1shok: burda doktor 150-160 dan falan bahsetiyo...ben istanbulda bı yer bulup gireyim ozman çok uygunmuş zaten h.sonu iist.gelıyorum...pekı önceden sen randevu almıştın dimi
bu arada arkadaşlar bebek odası veya sadece beşik alacaklar ne zaman almayı düşünüyorsunuz hemen mi son aymı 1 ay sonra mı ??
bakıyoruz falan ama ne zaman almamız gerektigi konusunda bir bilgim yok
Ben bİraz ayrılyorum aranızdan baŞım aĞrıyoo .. GrŞrzz sonra ÖptÜm hepİnİzİ
Kızlar ben de kaçıyorum. Yemek yiyip uzanacağım biraz. Sonra da dağ gibi ütü beni bekler... Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz.
ben kararsızım, hala ne alsam ne yapsam karar veremedim onun için bekliyorum bekliyorum bekliyorum...
park mı alsam diyorum, dolap işini nasıl yapayım diyorum....
ama 1 ay sonra güzelce araştırıp almak iyi olur gibi geliyor, çünkü iyi bi havalandırılması lazım mobilyanın...
bakalım artık...
güla güle tatlım geçmiş olsun..
evimde olsam da uzansam baş ağrım geçsin diye... aaaah ah....
güle güle canım afiyet olsun ve kolay gelsin a.s.
yok canım. sen gidecegın zaman haber ver. oradakı arkadasa haber verelım. hiç bekletmeden aldılar benı:)
merhaba kızlaaarrr... Nasılsınız?
Benim bugün sabahtan beri üzerimde bir kırgınlık var, işler de yoğun... Gözlerim kapanıyo, boğazım hafiften yanmaya başladı. Sanırım grip falan olacağım. Nane limon falan da içtim ama şimdilik faydası yok gibi... senağlama
bu arada arkadaşlar bebek odası veya sadece beşik alacaklar ne zaman almayı düşünüyorsunuz hemen mi son aymı 1 ay sonra mı ??
bakıyoruz falan ama ne zaman almamız gerektigi konusunda bir bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?