ya bende şimdilik oda düşünmemiştim ama sonra baktım bi beşik en az 200 lira ee bebeğin eşyaları içinde en az iki kapılı bir dolap lazımdı oda hemen hemen 150-200 lira dedim en iyisi oda almak ama işte zamana karar veremedim. yanlız kesinlikle çok haklısın havalandırılması gerek halısı mobilyası herşeyi yeni olacagı için havalanması gerek. artık bende sizlere bakacağım sizleri takip edeceğim ona göre eve getirteceğim sanırım :)))
ben okadar fazla beklemem bana kalsa şimdi alcam ama ailem kızıyo çok acele edıyon diye...ama en geç hazıranda alırımm... park yatak alcam bide küçük bi dolap yada şifonyer bakalım
merhaba kızlaaarrr... Nasılsınız?
Benim bugün sabahtan beri üzerimde bir kırgınlık var, işler de yoğun... Gözlerim kapanıyo, boğazım hafiften yanmaya başladı. Sanırım grip falan olacağım. Nane limon falan da içtim ama şimdilik faydası yok gibi... senağlama
saol canım çok tşk ederim.gerçekten fiyatlar çok uygunmuş...ben ben ist.gelınce koçişle bı konuşayım giderim multlaka bi daha böle uygununu bulamam.çok tşk.ederim yardımların için....
kızlar selam nasılsınız?
dün ve bugün yemeklerden sonra rahatsız oldum. mide yanmalarım başladı. aslında inşallah başlamamıştır ve geçicidir. daha çok yol var çünkü.
sizin de yanıyor mu mideniz?
günaydın yumecim, çok geçmiş olsun tatlım..
ne yapsan ki ilaç almadan, hastalığın başlamasını önlemek için...
dinlenmen lazım aslında iy ibi terlemen çok iyi olur ama evde değiliz ki...
merhaba canım iyiyiz biz Allah a şükür. aman dikkat et bak ankara da soğukmuş grip olursan zor toparlarsın bebekle haberin olsun dikkatli ol Allah ım şifa versin hayatım
hepimiz aynı dertten muzdarip galiba -tatlicadiarzu-
ama biraz da düşününce şöyle bişey var, şimdiden aldık koyduk diyelim...
bu kez her bebek odası gördüğümüzde "acaba onu almasaydım da bunu mu alsaydım" diye düşüneceğiz...
zaman hiç geçmeyecek odasını gördükçe daha da sabırsızlanıcaz...
onun için haziran en ideal tarih diye düşünüyorum, sonrasında zaten sıcaklarda çıkmamamız lazım...
kızlar selam nasılsınız?
dün ve bugün yemeklerden sonra rahatsız oldum. mide yanmalarım başladı. aslında inşallah başlamamıştır ve geçicidir. daha çok yol var çünkü.
geçmiş olsun cnm dıkkat et kendıne havalar tam hastalık havası dıkkatli olmak lazım.eve gidince bolbol c vitamını al o biraz toparlar canım
kızlar selam nasılsınız?
teşekkür ederim canım walla terlemek iyi gelir de iş yerinde olunca gün boyu herşeyi imkansız kılıyor. Yarın öğleyin hastanede randevum var ikinci düzey ayrıntılı ultrason için, inşallah çabuk biter de eve gider dinlenirim... :Saruboceq:
...
bende öle düşünürüm kesin şunumu alsaydım diye falan..ama dedğin gibi yazın sıcaklara bırakmak istemıyorum hiçbirşeyi..hazirnda 6. ayımızı dolduruyoruz..e şunun şurasında doguma ne kalıyooo-tatlicadiarzu-
kızlar selam nasılsınız?
off ooofff ayları sayıyorum da daha çok var yaaaaaben okadar fazla beklemem bana kalsa şimdi alcam ama ailem kızıyo çok acele edıyon diye...ama en geç hazıranda alırımm... park yatak alcam bide küçük bi dolap yada şifonyer bakalım
ben de annemin evindeki dolabımı kaplarım ahşap folyosuyla diyordum onu kullanırım ama dolap çok eski olmamasına rağmen profilden mi yapılmış neyse artık, iç rafları kırılmaya başlamış...
e inegölde yaşıyoruz ve akraba arkadaş çevremizin %90'ı mobilyacı -tatlicadiarzu-
dedik 2 kapılı ama içi geniş, sade bi dolap yaptıralım... bakalım ama kesin değil henüz...
beşiği de kesinlikle park düşünüyordum ama onda da müthiş kararsızım...
...
etrafınızda mobilyacı arkadaşlarınız olması çok güzel en azından gönlünden geçeni yaptırabilirsin bizde bir ara öyle düşündük ama sonra vaçgeçtik ben biraz fala kararsızım ve zor beğenen biriyim tarifle yapabilirlermi falan diye pimpiriklendim kaldı.
ama şu park yatak konusuna gelince kullanışlı gibi dursada ben düşünmüyorum yaa yanlış anlamayın ama çadır gibi duruyor ona verilen paraya yazık bence hem hiçte hoş durmuyor salonun orta yerinde yada yatak odasında benceee tabiii
afiyet olsun canım sana ve bebişine yarasın
Ben bİraz ayrılyorum aranızdan baŞım aĞrıyoo .. GrŞrzz sonra ÖptÜm hepİnİzİ
Kızlar ben de kaçıyorum. Yemek yiyip uzanacağım biraz. Sonra da dağ gibi ütü beni bekler... Hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?