kızlar selam nasılsınız?
dün ve bugün yemeklerden sonra rahatsız oldum. mide yanmalarım başladı. aslında inşallah başlamamıştır ve geçicidir. daha çok yol var çünkü.
sizin de yanıyor mu mideniz?
giyeceklerden bahsedeyim bir de.
hani demiştim ya kendime elbise dikeceğim. kumaş aldım ve diktim. biraz da kafa dağıtmak benimkisi. ilk defa elbise diktim. patron yok olsa da kullanmayı bilmiyorum zaten :)
kafadan yaptım yani. pembe pembe oldu buradaki adım gibi. fena değil. ankarada istanbulda sokakta giyilmez de antalya da herşey mümkün biliyorsunuz.
foto çekerim gösteririm size
şimdi işteyim.
hani demiştim ya kendime elbise dikeceğim. kumaş aldım ve diktim. biraz da kafa dağıtmak benimkisi. ilk defa elbise diktim. patron yok olsa da kullanmayı bilmiyorum zaten :)
kafadan yaptım yani. pembe pembe oldu buradaki adım gibi. fena değil. ankarada istanbulda sokakta giyilmez de antalya da herşey mümkün biliyorsunuz.
şimdi işteyim.
lcw den tunik almıştım bol. onu giydim ilk defa bugün. yemekten geldim üstüme başıma yağ sıçramış çocuk gibi... paçozun önde gideniyim anlayacağınız.. :) zaten halimden hiç memnun değilim. şık hamile olamadım ben aynı şeyleri giyip giyip duruyorum. bir de şu mevsim bir tam dönmedi ya. antalyada bile hala uzun kollu giyiyoruz. (en azından ben) o yüzden de bir şey alamıyorum...
istediğimi yapabileceklerinden hiç şüphem yok ama karar verme kısmı zor işte...
ben de park yatakların görüntüsüne bayılıyorum valla :roflol:
ama kullanışlılığı konusunda kararsızım... görüp de karar vereceğim sanırım...
off ooofff ayları sayıyorum da daha çok var yaaaaa( dediğn gibi banada kalsa odayı dayayıp döşeyeceğim eşim benden daha da hevesli ben durduyorum onu. bakalım artık hayırlısı ile bi kaç ay daha geçsinde olmazsa o zaman alırız artık temmuz ağustos gibi
etrafınızda mobilyacı arkadaşlarınız olması çok güzel en azından gönlünden geçeni yaptırabilirsin bizde bir ara öyle düşündük ama sonra vaçgeçtik ben biraz fala kararsızım ve zor beğenen biriyim tarifle yapabilirlermi falan diye pimpiriklendim kaldı.
ama şu park yatak konusuna gelince kullanışlı gibi dursada ben düşünmüyorum yaa yanlış anlamayın ama çadır gibi duruyor ona verilen paraya yazık bence hem hiçte hoş durmuyor salonun orta yerinde yada yatak odasında benceee tabiii
bilemiyorum canım tabiii zevkler ve renkler farklıymış ama bana dediğim gibi görüntüsü hoş gelmiyor. sanıyorum kullanışlı benim yigenim 2-3 ay önce doğum yaptı oda park yatak aldı görüntüsü hiç hoş degil oturma odasında hiçte güzel durmuyor sonrası için oyun parkı falan olması güzel ama görüntüsü basit. oda bu yaz oda yapmayı planlıyor.birde şöyle düşünüyorum bebek oynayacakmı ki içinde hapishane gibi içi baya derin :)) yavrular sıkılır onun içinde
kızlar baya acıkmıştım yemeğimi yedim tatlımı yedim açık bir çay içtim ama bebeğim çok hareketsiz bu gün birazda canım sıkılmıştı akşam üzüldüm eşim sağolsun ağaldımda biraz acaba ondna mı oldu ya ?
şimdi işteyim.
o konuda haklısın canım park yataklar hiç estetık durmuyor ama kullanışlıymış... tabı mobılya yataklar daha hoş duruyor...şahsen kendı adıma konuşayım benım gibi tayıncı adamın oda yapmak neyıne...zaten ev eşya dolu giderken onları sarıp toplamak zoruma gidiyo...valla bı park yatak alırım giderkende birine verırım tamam...
bircan, bebekler inşallah iyidir. salı günü bir doktora gideceğim hatta iki. biri perinatolog diğeri ultrasonda çok iyi olduğu söylenen bir radyolog. tesadüf aynı gün oldu. hiç memnun değilim böyle zırt pırt muayene masasına yatmaya ama elden gelen bu. oluruna da bırakamadım çok fazla.
duaları unutmuyorsunuz değil mi?
afiyet olsun canım senin canın dünden sonra hala sıkkınsa bebeşin oynamaz benimde geçen hafta pazar ve pzartesi günü aynıydı. anneleri ne yaşıyorsa onlarda aynı şeyi yaşıyor. canın sıkkınsa yorgunsan hastaysan oynamıyorlar. o yüzden hiiççç bişeyi takma kafana canım yavrun için
bircan, bebekler inşallah iyidir. salı günü bir doktora gideceğim hatta iki. biri perinatolog diğeri ultrasonda çok iyi olduğu söylenen bir radyolog. tesadüf aynı gün oldu. hiç memnun değilim böyle zırt pırt muayene masasına yatmaya ama elden gelen bu. oluruna da bırakamadım çok fazla.
duaları unutmuyorsunuz değil mi?
marifetli anniş senııı..resmını cek koy merak ederiz...valla bende tekstılcıyım dıkışten anlarım annemde makına da var ama zor gelıyo...tembel şey benıııklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?