2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

lcw den tunik almıştım bol. onu giydim ilk defa bugün. yemekten geldim üstüme başıma yağ sıçramış çocuk gibi... paçozun önde gideniyim anlayacağınız.. :) zaten halimden hiç memnun değilim. şık hamile olamadım ben aynı şeyleri giyip giyip duruyorum. bir de şu mevsim bir tam dönmedi ya. antalyada bile hala uzun kollu giyiyoruz. (en azından ben) o yüzden de bir şey alamıyorum...

evet canım benimde ara ara oluyor çok zor ya mide poroblemi ne olursa olsun çok etkiliyor insanı

bebekelrin nasıl canım

evet canım ya çok merak ettim ama eminim çok şeker olmuştur snein gibi pembe pembe

canım öncelikle hoşgeldin sonra miden için geçmiş olsun çok zor bende oluyor ara ara dr.um gaviscon şurup verdi çok iyi geliyor hemileler hatta bebekler bile içebiliyor hiç bir sakıncası yok çok zorlanırsan kullan derim.
sonrada kendine elbiseler dimişsin bin kere maşallaahhhh sana hamratsın demekki hem iş hem bebekler hemde terzilik haa helal olsun sana canım.

kızlar baya acıkmıştım yemeğimi yedim tatlımı yedim açık bir çay içtim ama bebeğim çok hareketsiz bu gün birazda canım sıkılmıştı akşam üzüldüm eşim sağolsun ağaldımda biraz acaba ondna mı oldu ya ?

pembe resim bekliyoruz bak, merak ettim şimdi -tatlicadiarzu-
keşke öyle becerilerim olsa ben de dikebilsem kendime ama nerdeeee -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ay bu mevsim değişikliklerinde şık hamile olmak mümkün mü, havaya göre ayarlıcam derken canım çıkıyor yine aynı şeyleri giyip çıkıyorum kafamçokkarıştı
zaten kıyafetlerime de hiçbi şekilde giremiyorum, kotlarımı düğmeleri açık giyiyorum tamam kafamçokkarıştı Allahtan kapalıyım da uzun giydiğim için örtülüyor kafamçokkarıştı :roflol:

canım aynen bende daha şık bir hamile olmadım önceden giydiklerimi giyiyorum çok darları giyemiyorumda ama bende çok istiyorum böyle şık şeyler giymek yanlız kemeraltından bir tane beyaz kapri aldım o akdar şık ve güsel ki giyeyim size resmini çekerim elbisem dikiliyor bir elbise buldum çok güsel kayınvalidem anlıyor kumaş aldık arkadaşı dikiyor

emsalcim sen erken diyenlere bakma cnaım bana da öyle diyolar ama sonrasında dahada ağırlaşıcaz hemde en sıcak zamanlarda hiç bişey yapmak istemicek canımız. şimdiden herşeyi halletmek en iyisi walla

Anam çok yoğundum ya kafamçokkarıştı. Bi okuyamadım sabahtan beri sizi. Şimdi gelebildim anca

Elacım gelip gitmişsin bile. Seni çok özledik. Yeğenimize iyi bak. Allaha emanet ol canım.

Candy süper olmuş canım bebek şekerleri ellerine sağlık. Harikalar yaratmışsın valla.

Pembe aynı mide yanması bende uzun süredir var. Gaviscon şurup içiyorum arada yemeklerden sonra. Hava durumuna gelince bende şaşırıyorum burda ne giyceğimi. Hala bende uzun kollu giymekteyim. Kendime birşeyde alamıyorum. Biraz sıcak olsa artık hava bilicem ne giyceğimide

Sehercim geçmiş olsun canım.

bilemiyorum canım tabiii zevkler ve renkler farklıymış ama bana dediğim gibi görüntüsü hoş gelmiyor. sanıyorum kullanışlı benim yigenim 2-3 ay önce doğum yaptı oda park yatak aldı görüntüsü hiç hoş degil oturma odasında hiçte güzel durmuyor sonrası için oyun parkı falan olması güzel ama görüntüsü basit. oda bu yaz oda yapmayı planlıyor.birde şöyle düşünüyorum bebek oynayacakmı ki içinde hapishane gibi içi baya derin :)) yavrular sıkılır onun içinde

o konuda haklısın canım park yataklar hiç estetık durmuyor ama kullanışlıymış... tabı mobılya yataklar daha hoş duruyor...şahsen kendı adıma konuşayım benım gibi tayıncı adamın oda yapmak neyıne...zaten ev eşya dolu giderken onları sarıp toplamak zoruma gidiyo...valla bı park yatak alırım giderkende birine verırım tamam...

bircan, bebekler inşallah iyidir. salı günü bir doktora gideceğim hatta iki. biri perinatolog diğeri ultrasonda çok iyi olduğu söylenen bir radyolog. tesadüf aynı gün oldu. hiç memnun değilim böyle zırt pırt muayene masasına yatmaya ama elden gelen bu. oluruna da bırakamadım çok fazla.

duaları unutmuyorsunuz değil mi?

bebeği onun içine oynasın diye hapsetmek bana da çok mantıksız geliyor, yere büyük incecik bi minder yaptırırım oyun alanı olarak o daha mantıklı..
benim şüphem çok hışırtı yapabiliyormuş, sallanma fonksiyonu da çok garip sallanmasa daha iyi yani...
bebeğin uslu ve hemen uyuyan bi bebek olacağı da malum değil, sallanmak isterse öyle bi bebek olursa ne yaparım sonra...
ben de mobilya beşikleri hiç sevmiyorum parklar değişik ve hoş geliyor bana işte ama bilmiyorum bakalım ne yaparız...
çok zor vallahi bu konular mahvediyor insanı...

afiyet olsun canım senin canın dünden sonra hala sıkkınsa bebeşin oynamaz benimde geçen hafta pazar ve pzartesi günü aynıydı. anneleri ne yaşıyorsa onlarda aynı şeyi yaşıyor. canın sıkkınsa yorgunsan hastaysan oynamıyorlar. o yüzden hiiççç bişeyi takma kafana canım yavrun için

marifetli anniş senııı..resmını cek koy merak ederiz...valla bende tekstılcıyım dıkışten anlarım annemde makına da var ama zor gelıyo...tembel şey benıııklava:

oh beeee,
Hele şükür kavuşturana,
ya giriyorum foruma habire iş çıkıyor yazamıyorum kıslarrrrr,
ınşallah herkes iyidir bebişlerimizde
bu arada facebooka katılmış herkes, herkes birbirini görmüştür, bende üye oluyumda benide ekleyin yaaaa

halinden anlıyorum, biz de senelerce gezdiğimiz için a.s
ben de diyorum işte, bi kaç seneliğine park alsam, sonrasında zaten baza+yatak alıcam direk...
ayyy ne bileyim yaaa :roflol: düşünmiyim en iyisi ben:roflol: :roflol:

inşallah bebeklerin iyidir canım da, aynı günde çıkarırsın arada işte o önemli değil..
senin daha da dikkatli olman gerektiği için olsun kaç doktor olursa olsun... sizi iyi olun annesi :1hug: :1hug: :1hug:

haklısın bide yorgunum uykum var kıyamam bebeğimde rahatsız oluyor

canım unuturmuyum hiç her sabah ediyorum merak etme:Saruboceq:

marifetli anniş senııı..resmını cek koy merak ederiz...valla bende tekstılcıyım dıkışten anlarım annemde makına da var ama zor gelıyo...tembel şey benıııklava:

bircancım senin elinden ne kumaşlar geçiyodur beee. ağzım sulandı bak
bir sonraki projem şu becerebilirsem inşallah.

Sew,Mama,Sew! Blog Spring Sewing ~ Spring Ruffle Top Tutorial

ayrıca ana sayfaya da gidin çok güzel şeyler göreceksiniz güzel bir blog bu yeni keşfettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…