o konuda haklısın canım park yataklar hiç estetık durmuyor ama kullanışlıymış... tabı mobılya yataklar daha hoş duruyor...şahsen kendı adıma konuşayım benım gibi tayıncı adamın oda yapmak neyıne...zaten ev eşya dolu giderken onları sarıp toplamak zoruma gidiyo...valla bı park yatak alırım giderkende birine verırım tamam...
bebeği onun içine oynasın diye hapsetmek bana da çok mantıksız geliyor, yere büyük incecik bi minder yaptırırım oyun alanı olarak o daha mantıklı..
benim şüphem çok hışırtı yapabiliyormuş, sallanma fonksiyonu da çok garip sallanmasa daha iyi yani...
bebeğin uslu ve hemen uyuyan bi bebek olacağı da malum değil, sallanmak isterse öyle bi bebek olursa ne yaparım sonra...
ben de mobilya beşikleri hiç sevmiyorum parklar değişik ve hoş geliyor bana işte ama bilmiyorum bakalım ne yaparız...
çok zor vallahi bu konular mahvediyor insanı...
emsalcim sen erken diyenlere bakma cnaım bana da öyle diyolar ama sonrasında dahada ağırlaşıcaz hemde en sıcak zamanlarda hiç bişey yapmak istemicek canımız. şimdiden herşeyi halletmek en iyisi walla
bircancım senin elinden ne kumaşlar geçiyodur beee. ağzım sulandı bak
bir sonraki projem şu becerebilirsem inşallah.
Sew,Mama,Sew! Blog Spring Sewing ~ Spring Ruffle Top Tutorial
ayrıca ana sayfaya da gidin çok güzel şeyler göreceksiniz güzel bir blog bu yeni keşfettim.
...
diğmi yaa bende o kunuda senin gibi düşünüyorum at yere minderi emekleye emekleye gezsin oynasın kuzucuklar hem hareketleri kısıtlanmamış olur.benim yigen gece sallıyor ben iki kat yukardan duyuyorum sesini :)) tık tık tık diye ses gelmediğinde bebiş bu gece uyuyor huzursuz degil diyorum.
canım sıkma canını daha zamanımız var bakarsın bakarız buluruz elbet bişeyler
sakura ve emsal, park yatak mevzuunda konuşuyorsunuz ya benim bir başka projem de şu. uygun fiyatlı bir park yatak alacağım. amamuhakka ortopedik bir yatak olacak içinde. park yatakların çirkin olmasına gıcığım ben de. etrafını fırfırlı bir şekilde kaplayacağım. zor olmaz bu yapabilirim sanırım...
Kızlar bebek şekerlerimi neredeyse bitirdim. Kaldırmadan önce eve sergi açtım.kaydirigubbakcemile3 Misafir odasına yaptıklarımı koyuyordum. Güzelce paketleyip kaldıracağım. Size de resimlerini çekip yolluyayım dedim. Yapacak arkadaşlar içinde fikir olur. Ben çeşit çeşit yaptım. Bu yüzden di bilemiyorum ama çok keyif aldım yaparken oğluşumun şekerlerini.
bayıldıımmmmmmm hepsi çok güzeller. bende istiyorum yaaaaa :)) canım nerden aldın malzemeleri ne kadara mal oldu yazarmısın.birde sepetini aldın mı hepsi ne kadar ayıptır sorması bende kendim yapmak istiyorum. hazır alırsam adet kısıtlı olur ben bol bol olsun hem konu komşu hem hastane hemde mevlüt te dağıtılsın istiyorum o yüzden bol olsun ve çeşit çeşit olsun istiyorum seninkiler gibi
elbisede hatunda pek güzel :)) hamileykende böyle ayakkabılar giyiliyodu hanii ?? düz ayakkabı giye giye topuklularla yürümek nasıl bişeydir unuttum korkarım bir daha giyemeyeceğim
oh beeee,
Hele şükür kavuşturana,
ya giriyorum foruma habire iş çıkıyor yazamıyorum kıslarrrrr,
İnşallah herkes iyidir bebişlerimizde
bu arada facebooka katılmış herkes, herkes birbirini görmüştür, bende üye oluyumda benide ekleyin yaaaa
sakura ve emsal, park yatak mevzuunda konuşuyorsunuz ya benim bir başka projem de şu. uygun fiyatlı bir park yatak alacağım. amamuhakka ortopedik bir yatak olacak içinde. park yatakların çirkin olmasına gıcığım ben de. etrafını fırfırlı bir şekilde kaplayacağım. zor olmaz bu yapabilirim sanırım...
teşekkür ederim canım walla terlemek iyi gelir de iş yerinde olunca gün boyu herşeyi imkansız kılıyor. Yarın öğleyin hastanede randevum var ikinci düzey ayrıntılı ultrason için, inşallah çabuk biter de eve gider dinlenirim... :Saruboceq:
Öyle walla canım buralar bayağı soğuk, kasvetli, yağmurlu... Ya işte benim hasta olmam önemli değil, en çok oğlum için korkuyorum, benimle birlikte yavrum da çekecek ceremesini... gamyoncuiremsu
selam pembeee :) iyiyiz sen nasılsın canım_?
ilk trimester bittiğinden beri benim de midem yanıyor, normalde zaten rahatsızdı ama o rahatsızlık arttı sanırım...
inşallah geçicidir, sırtım bile ağrıyor mide yüzünden valla :bbo:
ama dediğim gibi 2-3 senedir zaten çekiyorum ben...
bilemiyorum canım tabiii zevkler ve renkler farklıymış ama bana dediğim gibi görüntüsü hoş gelmiyor. sanıyorum kullanışlı benim yigenim 2-3 ay önce doğum yaptı oda park yatak aldı görüntüsü hiç hoş degil oturma odasında hiçte güzel durmuyor sonrası için oyun parkı falan olması güzel ama görüntüsü basit. oda bu yaz oda yapmayı planlıyor.birde şöyle düşünüyorum bebek oynayacakmı ki içinde hapishane gibi içi baya derin :)) yavrular sıkılır onun içinde
canım bu çok basit..desenli poplınden yapılmışş...bi zorlugu benım için ama ne bıleyım 2-3 senedır hiç dıkmedım bişey canım istemıyor...yapıyım edeyım diyommm o yokkk...kendıme gece kyafetı falan dıkmıştım..
pembecım bu konuda aslında çok konuşup senıde üzmek istemıyorum sana biş msj atmıştım sonra sıldım...benımde senın gibi bi olay başıma geldı tam nedır bılmıyorum ama ilerkı haftalarda geçer dediler bı açıkla ypmadılar bana .bende üstünde durmadım keske sanada sölemelerdi bence çünkü ortada kesın bişey yokkk....üzme canını sende gececek ınankııı...
ne kadar beceriklisiniz,
şekerlerrrr, giysiler maşallah valla sizlere
benim elimden hiç gelmez gerçi zaman da bulamıyorum
bircancım hoşbulduk ,sağol canım poyraz nasıl
evet canım ya ankara da hava çok kasvetli, benim içim sıkılıyoooooooooooo
canım ya benim de dün başladı mide yanması... sanırım çekecez arada sırada... benim de midem rahatsız normalde, ay ya hiç sevmiyorum şu ağrılarıııııııııııı....
ya canım aslında park yataklar aslında çok kullanışlı da, görüntüsü ve renkleri çok kötü..... ben yaklaşık 20 modele baktım ama hiç beğendim hiçbirini, en kaliteli chicco falan onlar bile laylonsu geliyo.... sanırım ben almıcam... sadece büyüyen karyola alcam....
gülcancım, öyle; büyük olasılık geçecek diyorlar ama şöyle ki bu konudaki uzmanlığına tam olarak güvenebileceğim (fetüsteki anomalileri tespit etme ) bir doktor bulsam o bana dese ki "evet kafatasındaki koroid plexus kistlerinin dışında başka bir sorunu görünmüyor" o zaman biraz rahatlardım. ve 28. haftayı biraz daha az üzülerek beklerdim. (28. haftaya kadar yok olması bekleniyor) lakin koskoca antalya da şaştım kaldım. dur bakalım salı olsa hayrolsa.
mesela şimdi yerimden kalktım bir bayan hocayı gördüm tebrik etti aman ne güzel ne güzel diye diye. içimde bir buruklukla sağolun dedim. ne diyeyim.
neyse sendeki kistler neydi ki?
bizde yemek yedik geldık.
pembe ne guzel elınden bişeyler gelıyorsa. ben şekerleri bile acaba yapabılırmıyım dıyorum:) umarım becerırım:)
bende aslında hamıle kıyafetlerım var. daha dogrusu boyle bol bol gomlekler vs. ama tam gıycem havalar fena oluyor. hayatımda ılk defa 3 gun aynı hırkayı gıyındım. içindekini değiştirip giyiniyorum:)
kızlar istanbulda hamıle pantolonu için tavsıye edecegınız yer varmı?
Çok sevindim canım iyi haberlerini duyduğuma...Annenler nasıl? Bol bol özlem gidermişsindir artık seni görünce şaşırdılar mı? Neyse canım az kalmış aramıza tekrar dönmene.. Bol bol gez İzmirin tadını çıkar... Kendine ve oğluna da iyi bak çok öpüyoruz sizleri..
Selam canım. Biz yarın gideceğiz Kısıkköye çünkü yarın doktorla randevum saat 10:00'da.
Eve dönerkende oraya uğrayacağız. Bakalım artık neler var, umarım uygun birşeyler buluruz. Eğer iyiyse fiyatlar ve mobilyalar ben bilgi veririm sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?