2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen haklısın tayin işi zor iş her eb taşınmasında eşyalar zaten perişan oluyor. senin için en mantıklısı park yatak yada sade bir beşik

diğmi yaa bende o kunuda senin gibi düşünüyorum at yere minderi emekleye emekleye gezsin oynasın kuzucuklar hem hareketleri kısıtlanmamış olur.benim yigen gece sallıyor ben iki kat yukardan duyuyorum sesini :)) tık tık tık diye ses gelmediğinde bebiş bu gece uyuyor huzursuz degil diyorum.
canım sıkma canını daha zamanımız var bakarsın bakarız buluruz elbet bişeyler

sakura ve emsal, park yatak mevzuunda konuşuyorsunuz ya benim bir başka projem de şu. uygun fiyatlı bir park yatak alacağım. amamuhakka ortopedik bir yatak olacak içinde. park yatakların çirkin olmasına gıcığım ben de. etrafını fırfırlı bir şekilde kaplayacağım. zor olmaz bu yapabilirim sanırım...

emsalcim sen erken diyenlere bakma cnaım bana da öyle diyolar ama sonrasında dahada ağırlaşıcaz hemde en sıcak zamanlarda hiç bişey yapmak istemicek canımız. şimdiden herşeyi halletmek en iyisi walla

diğmi yaaaa geçen sene gibi olursa havalar yandık zaten bu halde nasıl dolaşırız. zaten bundan sontra aldıklarımı kimseye göstermeyeceğim :)) öyle öygun buldugunuzda ıslak mendil yada bebek bezi almayı düşünürmüsünüz ?? ben yeni doğan için ıslak mendiller aldım uygundu fiyatları 3 lü paketler halinde 2 tane aldım

canım bu çok basit..desenli poplınden yapılmışş...bi zorlugu benım için ama ne bıleyım 2-3 senedır hiç dıkmedım bişey canım istemıyor...yapıyım edeyım diyommm o yokkk...kendıme gece kyafetı falan dıkmıştım..
pembecım bu konuda aslında çok konuşup senıde üzmek istemıyorum sana biş msj atmıştım sonra sıldım...benımde senın gibi bi olay başıma geldı tam nedır bılmıyorum ama ilerkı haftalarda geçer dediler bı açıkla ypmadılar bana .bende üstünde durmadım keske sanada sölemelerdi bence çünkü ortada kesın bişey yokkk....üzme canını sende gececek ınankııı...

inşallah buluruz bi yolunu valla emsalcim, oğlak olduğum için midir nedir illa ki kararım belli olacak, huzursuz oluyorum...
pimpirikli değilim ama işte bi konuda karar veremediysem gece gündüz o aklımda oluyor...

sen maşallah beceriklisin kız becerirsin bence :)

canımj çok hoş... görümcem için yaptım ben de , seninkilere çok benziyo..... maviş maviş.... ben de resimlerini çektim artık akşama yüklerim inşallah... bu arada ben sepet olarak beyaz hasırdan dantelli bi sepet aldım, hani bu büyük mağazalarda satılıyor ya.... evimizde de içine bişeyler koyacağımız türden... onu mavi kurdelalarla süslücem... içine de bu bebek çubuklarını saplamak için çiçekler de satılan bi kavuççuk var, ondan yerleştiricem, o kavuççuğu da aldım... onu da tülla kaplayıp bebek şekerini ona saplıcam....

canım ben ankaradan 30 bebek şekeri için 35-40 milyon verdim malzemelerina. bu ara içine sepeti, lavantası falan da dahil. ama kurdelaları 50 şer metreden veriyorlar toptan olduğundan, yani çok kullanamıyosun hepsini. ama tabi ucuza geliyor toplu olduğundan....

elbisede hatunda pek güzel :)) hamileykende böyle ayakkabılar giyiliyodu hanii ?? düz ayakkabı giye giye topuklularla yürümek nasıl bişeydir unuttum korkarım bir daha giyemeyeceğim

ben şuan da topuklu giyiyorum, işyerinde takım elbise giydiğimden düz ayakkabılar hiç hoş durmuyor. ama hiç rahatsızlık hissetmiyorum topuklularla.... sadece daha dikkatliyim o kadar....

hoş geldin fıstık. ekleriz canım

ee tabii elinden gelebiliyorsa çok ta güzel olur hemde çok güzel olur. benim ikiş tane yigenim var şuan 19 yaşındalar hani bebeğin beşiğini anneanne alırya rahmetli annem ablalarıma gücü yettiği kadarıyla iki beşik almıştı 3 ay arayla iki torun sahibi olmak kolay degidi :)) çok iyi bişey degildi ama şimdiki park yataklar tarzındaydı. bir ablamın görümcesi dediğim gibi öyle güzel fır fırlı bir düzenek yaptıki beşiğin hiç bir yeri görünmüyordu saten kumaşla kaplamıştı ön tarafınada yine satenden kocaman bir kurdela dikmişti cibindirik falan kral yatağı yaptı vallaha biz gördük şok olmuştuk :))
elinden geliyorsa ne mutlu sana çokta hoş olur

ne kadar beceriklisiniz,
şekerlerrrr, giysiler maşallah valla sizlere
benim elimden hiç gelmez gerçi zaman da bulamıyorum

Bircancım hoşbulduk ,sağol canım poyraz nasıl

evet canım ya ankara da hava çok kasvetli, benim içim sıkılıyoooooooooooo

canım ya benim de dün başladı mide yanması... sanırım çekecez arada sırada... benim de midem rahatsız normalde, ay ya hiç sevmiyorum şu ağrılarıııııııııııı....

ya canım aslında park yataklar aslında çok kullanışlı da, görüntüsü ve renkleri çok kötü..... ben yaklaşık 20 modele baktım ama hiç beğendim hiçbirini, en kaliteli chicco falan onlar bile laylonsu geliyo.... sanırım ben almıcam... sadece büyüyen karyola alcam....

gülcancım, öyle; büyük olasılık geçecek diyorlar ama şöyle ki bu konudaki uzmanlığına tam olarak güvenebileceğim (fetüsteki anomalileri tespit etme ) bir doktor bulsam o bana dese ki "evet kafatasındaki koroid plexus kistlerinin dışında başka bir sorunu görünmüyor" o zaman biraz rahatlardım. ve 28. haftayı biraz daha az üzülerek beklerdim. (28. haftaya kadar yok olması bekleniyor) lakin koskoca antalya da şaştım kaldım. dur bakalım salı olsa hayrolsa.

mesela şimdi yerimden kalktım bir bayan hocayı gördüm tebrik etti aman ne güzel ne güzel diye diye. içimde bir buruklukla sağolun dedim. ne diyeyim.

neyse sendeki kistler neydi ki?

haklısın canım kesinlikle öyle en kalital,i markanınkiler bile aynı

benım kıst oluo olmadıgını bılmıyorum 12. haftalık falandım kontrollerınde başımda 2 doktor tıbbı bişey konuştular...kafa tasında bişeyler bakıyolar...anlamadım tek anladıgım bırı ılerkı haftalarda gecer dedi ama bana ne oldugunu sölemedıler....sen söleyince bende ozaman anladım benımde böle bişey olabılır diyeee.ben hiç takmıyorum ılk üzüldüm acaba önemli bişey var mı dıeye ama sonra kendımı tesellı ettım bu bebekler bizi seçti anneliğe babalığa bize böle kötü şeyler yaparmı..içini ferah tut canım salı ola hayır ola diyelımmm

bircan ben de baktım o siteye var da şık şeyler dal gibi mankenler karınlarına yastık koyunca tabi daha bir güzel görünüyor. oysa şişen ayaklar ve suratlar, çıkmış saç dipleri minimum makyajla genelde hamileler o kadar da hoş olmuyorlar değil mi ? :)

bizde yemek yedik geldık.

pembe ne guzel elınden bişeyler gelıyorsa. ben şekerleri bile acaba yapabılırmıyım dıyorum:) umarım becerırım:)
bende aslında hamıle kıyafetlerım var. daha dogrusu boyle bol bol gomlekler vs. ama tam gıycem havalar fena oluyor. hayatımda ılk defa 3 gun aynı hırkayı gıyındım. içindekini değiştirip giyiniyorum:)
kızlar istanbulda hamıle pantolonu için tavsıye edecegınız yer varmı?

msmscim o çok kolay onu yaparsın ve zevkle de yaparsın. ne vat ki bebek şekeri işinde. :) kendi yapınca bir de çok güzel görünüyor insanın gözüne.

Seçen Hamile Giyim

BU SİTEDE DE ŞIK ŞEYLER VAR KIZLAR

ay canım nasıl güzeller, valla özellikle çalışan anneler için müthiş şeyler... ama bunlar çok pahalıdır ya... ben geçen mersine gittiğim de uyduruk bi kumaş pantolana 90 ytl dedi.... valla bu elbiseler 200 den aşağı değildir. ben ipekyoldan buluyorum. özellikle şimdi aldığım etek, bu sitedeki siyah beli göğüs altında olan eteğin aynısı gibi... 60 ytlye aldım ..... şimdi hamilelik dükkanlarında olan elbiseler her yerde var, heryer de bol bol şeyler. bence çok şanslıyız.alkisalkisalkis

teşekkürler canım. Ben de cumartesi bakarım zaten.inşallah doktordan iyi haberler getirirsin bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…