2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet tatlım o konuda haklısın hele 7- 8. Ayda baya şişcez

Seçen Hamile Giyim

BU SİTEDE DE ŞIK ŞEYLER VAR KIZLAR

çok güzel şeyler var gerçekten.o gömleklere bayıldım:lepi:
sende böle bı hamış olursun canım model dekı gibi ben nasıl oluruz bılmıyorummm top gibi yuvarlarlar benısırnaşık şey
ya dün diger topıklerde göbüş resımlerıne baktım bırınde ınanırmısınız psıkolojım bozuldu:1shok:...son haftaların resmı bıde sade göbek resmını koymuş kıyafetsızzzz.dengem bozuldu valla bendemı böle olcam diyeeekafamçokkarıştı

çok pahalı biz kapriyi 40 tl ye aldık ki 50 dedi zorla 40 tl ye hamile giyimlere girdinmi zaten naısl olsa alıncak diye aşırı pahalılar

yok kız benimde bünye alamaya çok müsait bende alırım baya ya

gülcan butıkksırnaşık şeysırnaşık şey
ben hamıle pantalonumu kendım yaptımm:lepi:
kemerini ketım bogazlı bi bady nın koltuk altında kesip ıkıye katlayıp kemer yerıne dıktımmm..güzel olduu...

istanbula gelınce benımde ölçülerimi al kaydirigubbakcemile2

insan becerikli olmayadursun valla maşallah :)
ben dediğin gibi yaptırıyorum çünkü tek dikebildiğim şey düğme :roflol: :roflol: :roflol:

pembe denıycem canım artık beceremezsem Allaha emanet:)
senınde işçi bayramın kutlu olsun. umarım ınsan gibi kutlanır

Kızlar ben normal hayatımda 34 beden giydiğim için benim daha iki ayım bittiğinde kıyafetlerim olmamaya başladı şimdide 10 kilo aldım ve hiçbirşeyim olmuyor benim bol sandıklarımda aslında bol falan değilmiş :)

Ben nişantaşında seçenin şöyle ikinci katda bi mağazası var toptan satış uygun fiyata satılıyo şu seçenin malları oradan aldım bir iki şey çok memnunum tavsiye ederim sanada canım.

tesekkur ederım canım.. bakarım haftasonu inşallah

alırım canım benım yaparım valla.....ölçü falan gerekmez ınankı kesiyon dıkıyon.....

canım ben düz bıle kesemıyorum:) o yuzden pek bulaşmasam daha ıyı:) bırde ben zayıf hamıle oldugumdan denedıgıklerım guzel durmöadı. ınan tek pantolonla ıdare edıyorum. Allahtan aldıgım elbıseler uzun tunıkler oluyorda zaman zaman taytla vs gıyınıyorum. havalar ısınsa bıraz daha kolay

ahhh bi yaz gelse giy tiril tiril bi elbıse cıkk.....kaydirigubbakcemile2

canım süper bence mantıklı, ben de düşündüm düşündüm ne diksem. hafta sonu hepsini kesiyim valla... bu arada senle ne ile diktin, ben de dikiş makinası yok ama sanırım eve bir tane lazım... bu arada benimki kız olursa ben onun elbiselerini kendim dikmek istiyorum.

ay canım çok güldüm, kesersin küçümseme kendini......

valla öle olun böle olunca koçişlerin hep işine gelıyooo....

bence de öyle olun, ben şimdiye kadar hamilelik giyimi olarak tek aldığım şey 11 ytl lik bir hamile kot pantolonu, bu konuda ankaralılar bence çok şanslı.... yeşim tekstik ve demti diye iki dükkan var, çok güzel ufak defoları olan hamilelik giysileri bulabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…