bircan ben de baktım o siteye var da şık şeyler dal gibi mankenler karınlarına yastık koyunca tabi daha bir güzel görünüyor. Oysa şişen ayaklar ve suratlar, çıkmış saç dipleri minimum makyajla genelde hamileler o kadar da hoş olmuyorlar değil mi ? :)
ay canım nasıl güzeller, valla özellikle çalışan anneler için müthiş şeyler... Ama bunlar çok pahalıdır ya... Ben geçen mersine gittiğim de uyduruk bi kumaş pantolana 90 ytl dedi.... Valla bu elbiseler 200 den aşağı değildir. Ben ipekyoldan buluyorum. özellikle şimdi aldığım etek, bu sitedeki siyah beli göğüs altında olan eteğin aynısı gibi... 60 ytlye aldım ..... şimdi hamilelik dükkanlarında olan elbiseler her yerde var, heryer de bol bol şeyler. Bence çok şanslıyız.alkisalkisalkis
çok güzel şeyler var gerçekten.o gömleklere bayıldım:lepi:
Sende böle bı hamış olursun canım model dekı gibi ben nasıl oluruz bılmıyorummm top gibi yuvarlarlar benısırnaşık şey
ya dün diger topıklerde göbüş resımlerıne baktım bırınde ınanırmısınız psıkolojım bozuldu:1shok:...son haftaların resmı bıde sade göbek resmını koymuş kıyafetsızzzz.dengem bozuldu valla bendemı böle olcam diyeeekafamçokkarıştı
bizde yemek yedik geldık.
pembe ne guzel elınden bişeyler gelıyorsa. ben şekerleri bile acaba yapabılırmıyım dıyorum:) umarım becerırım:)
bende aslında hamıle kıyafetlerım var. daha dogrusu boyle bol bol gomlekler vs. ama tam gıycem havalar fena oluyor. hayatımda ılk defa 3 gun aynı hırkayı gıyındım. içindekini değiştirip giyiniyorum:)
kızlar istanbulda hamıle pantolonu için tavsıye edecegınız yer varmı?
gülcan butıkksırnaşık şeysırnaşık şey
ben hamıle pantalonumu kendım yaptımm:lepi:
kemerini ketım bogazlı bi bady nın koltuk altında kesip ıkıye katlayıp kemer yerıne dıktımmm..güzel olduu...
yok kız benimde bünye alamaya çok müsait bende alırım baya ya
bizde yemek yedik geldık.
pembe ne guzel elınden bişeyler gelıyorsa. ben şekerleri bile acaba yapabılırmıyım dıyorum:) umarım becerırım:)
bende aslında hamıle kıyafetlerım var. daha dogrusu boyle bol bol gomlekler vs. ama tam gıycem havalar fena oluyor. hayatımda ılk defa 3 gun aynı hırkayı gıyındım. içindekini değiştirip giyiniyorum:)
kızlar istanbulda hamıle pantolonu için tavsıye edecegınız yer varmı?
Kızlar ben normal hayatımda 34 beden giydiğim için benim daha iki ayım bittiğinde kıyafetlerim olmamaya başladı şimdide 10 kilo aldım ve hiçbirşeyim olmuyor benim bol sandıklarımda aslında bol falan değilmiş :)
Ben nişantaşında seçenin şöyle ikinci katda bi mağazası var toptan satış uygun fiyata satılıyo şu seçenin malları oradan aldım bir iki şey çok memnunum tavsiye ederim sanada canım.
alırım canım benım yaparım valla.....ölçü falan gerekmez ınankı kesiyon dıkıyon.....
Ne becerikli hatunlarsınız beeeeeee. Ben daha ipi iğneden geçiremiyorum yahu -tatlicadiarzu-
Ne becerikli hatunlarsınız beeeeeee. Ben daha ipi iğneden geçiremiyorum yahu -tatlicadiarzu-
canım ben düz bıle kesemıyorum:) o yuzden pek bulaşmasam daha ıyı:) bırde ben zayıf hamıle oldugumdan denedıgıklerım guzel durmöadı. ınan tek pantolonla ıdare edıyorum. Allahtan aldıgım elbıseler uzun tunıkler oluyorda zaman zaman taytla vs gıyınıyorum. havalar ısınsa bıraz daha kolay
ahhh bi yaz gelse giy tiril tiril bi elbıse cıkk.....kaydirigubbakcemile2
canım süper bence mantıklı, ben de düşündüm düşündüm ne diksem. hafta sonu hepsini kesiyim valla... bu arada senle ne ile diktin, ben de dikiş makinası yok ama sanırım eve bir tane lazım... bu arada benimki kız olursa ben onun elbiselerini kendim dikmek istiyorum.gülcan butıkksırnaşık şeysırnaşık şey
ben hamıle pantalonumu kendım yaptımm:lepi:
kemerini ketım bogazlı bi bady nın koltuk altında kesip ıkıye katlayıp kemer yerıne dıktımmm..güzel olduu...
canım ben düz bıle kesemıyorum:) o yuzden pek bulaşmasam daha ıyı:) bırde ben zayıf hamıle oldugumdan denedıgıklerım guzel durmöadı. ınan tek pantolonla ıdare edıyorum. Allahtan aldıgım elbıseler uzun tunıkler oluyorda zaman zaman taytla vs gıyınıyorum. havalar ısınsa bıraz daha kolay
valla öle olun böle olunca koçişlerin hep işine gelıyooo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?