bak sımdı kendımı becerıklı hıssettım en azından ben düğmede dıkıyorum. bırde sokuklerımıkaydirigubbakcemile3
valla öle olun böle olunca koçişlerin hep işine gelıyooo....
valla yaa. ne guzel olacak.
kızlar bır akıl daha. bıkını nerden alabılırım?
:roflol: o kadarını yapıyorum bacım Allahtan :roflol:
Kendi söküğünü kendi diksin kardeşim dermişimmmmm naniknanik
Bende istiyorum bikini ya bende alcam bu sene
selam kızlaaar ya bende bulamadım kendime göre hamile pantolonu hala fermuarım açık geziyorujmbenneyaptımki
Kızlar ben normal hayatımda 34 beden giydiğim için benim daha iki ayım bittiğinde kıyafetlerim olmamaya başladı şimdide 10 kilo aldım ve hiçbirşeyim olmuyor benim bol sandıklarımda aslında bol falan değilmiş :)
Ağlamak istiyoruuuuuuuuuummmm bir zamanlar 34 bedeni eteği bile daraltıran ben bir duba oldum resmen ((( Ama artık bahanem var hamileyimmmm ama daha sonra napcam bilmiyourm????????
canım oh ne güzel valla tatil planını bile yapmışsın... Valla gerçekten biz nasıl girecez eski bikinilerin, mayoların içine. Aslında bu sene bu koca göbekle tatil yapasım hiç yok... Olmazsa denize girmem bende, altıma bi penye şort çekerim, üstüme de bikinimin üstünü giyerim artık.....
walla kizlar bu sene tatil yok bana öyle deniz kenari falan..anca havuza gidebilirim burda.onada koca göbegim disarda girmem hamile mayosu alcam artik.biraz daha büyüsünde yavrum.benim yerimede denize girin(
ay ya bikiniyle nasıl çıkacam bu sene yaaaaa. birden kocaman göbeğim gözümün önüne geldi de. ben böyle rengarenk bişeyler istiyorum....
canım tatili falan konuşmuşsunuz dr.umda izin verirse bende bu sene bir yerlere gitmek istiyorum 5 yıllık evliyiz işlerden dolayı biz daha hiç tatil falan yapamadık ne balayı ne tatil ama bu sene istiyorum tabii uygun fiyatlara bir yerlere gitmek istiyorum malum bebek geliyor masraf çok. sen turizmcisin bilirsin sanırım şöyleee güzel uygun ve uygun bir tatil planı nasıl yapabiliriz arkadaşım ne önerirsin
bana müsade, çalışanların işçi bayramı şimdiden kutlu olsun... Iyi tatiller.
gülcan butıkksırnaşık şeysırnaşık şey
ben hamıle pantalonumu kendım yaptımm:lepi:
Kemerini ketım bogazlı bi bady nın koltuk altında kesip ıkıye katlayıp kemer yerıne dıktımmm..güzel olduu...
ben d eüç tane denedim, annemin pantolonu gibi geldi valla... arkası bol, önü büzük büzük ... hiç sevmem öylesini, şimdi ben eski gözden çıkardığım pantolonları terziye götürüp beline lastik diktircem... ipekyol mağazasında çalışan bi kız da hamileydi, onun pantolonunu çok beğenmiştim, hemen nereden aldığını sordum , o da eski pantolonu olduğunu söyledi, her terzi yapıyo, götür eski pantolonlarını dedi bana...
kızlar 3üz gebelikten teke düştüğüm için 3lü test sonuçlarım yüksek çıkma ihtimali vardı ama dün dr. aramış eşimi sonuçlar çok güzel çıktmış hihoyyyt Sırada bi test daha var perintal gibi bir şey ama tam hatırlamıyorum ismini ne olduğunu bilen var mı??
Merhabalar güzel anneler, ancak açabildim bilgisayarı( ama özledim valla sizi..
Kızlar hamile pantalonu & maya C&A dan öneririm. Ben iki tane pantalon aldım yıkayıp yıkayıp giyiyorum..
Kızlar ben normal hayatımda 34 beden giydiğim için benim daha iki ayım bittiğinde kıyafetlerim olmamaya başladı şimdide 10 kilo aldım ve hiçbirşeyim olmuyor benim bol sandıklarımda aslında bol falan değilmiş :)
Ağlamak istiyoruuuuuuuuuummmm bir zamanlar 34 bedeni eteği bile daraltıran ben bir duba oldum resmen ((( Ama artık bahanem var hamileyimmmm ama daha sonra napcam bilmiyourm????????
c&a ya hep oğluma bişeyler almak için gittim bu sefer kendımede bakıyım:) sağol
valla fotolarda gördüm şekerim manken gibi hatunsun...sen nekadar kılo alsamda çıtır bı hamış olursunnkaydirigubbakcemile2
ee gobek acıkta kaldıktan sonra ne anlamı var:) tatıl planını yaptık yaa 30 mayısda antalyadayız ınsallah. Ozamana heralde çok buyumez karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?