canımcım hoşgeldin özledim seni nerelerdesin sen bir türlü denk gelemedik msn dede yoksun iyice özlettin kendini. oğluşun nasıl hayatım
ooooo buraya geliyon sölemiyon haa. Hangi otele gelceniz?
canım benim tatilden anladıgım elim bır yere degmeyecek tesis dışınada cıkmayacagım:) bu sebeple bu senede gecen sene gittiğim yere clup voyage sorgun a gideceğim. yemeklerı hızmetı vs çok guzel. tesıs çok guzel. kaldıgım sure içinde dısarı bıle cıkmıyorum. bodrumda yıne voyage turkbuku ne gıtmıstım. fiyatlar daha uygun orada o tesısde guzel ama sorgun daha guzel.
Meryem buarada sizin şirket iç pazarlamı ilgileniyo?
sağol canım bakalım inşallah güzel bir yerde karar kılıp bu sene ailecek bir tatil yaparız :)))
ee gobek acıkta kaldıktan sonra ne anlamı var:) tatıl planını yaptık yaa 30 mayısda antalyadayız ınsallah. Ozamana heralde çok buyumez karnım
kızlar 3üz gebelikten teke düştüğüm için 3lü test sonuçlarım yüksek çıkma ihtimali vardı ama dün dr. aramış eşimi sonuçlar çok güzel çıktmış hihoyyyt Sırada bi test daha var perintal gibi bir şey ama tam hatırlamıyorum ismini ne olduğunu bilen var mı??
Merhabalar güzel anneler, ancak açabildim bilgisayarı( ama özledim valla sizi..
Kızlar hamile pantalonu & maya C&A dan öneririm. Ben iki tane pantalon aldım yıkayıp yıkayıp giyiyorum..
evet evet ankara da c&a var, fiyatlar makuldu, çok çeşit yoktu ama... bir de bebek ürünleri süper orada ya.... ben yazın indirime girğinde bebeişin yazlıklarını alcam şimdiden, ocakta kışlıklarını almıştım, hamileliğimi öğrenir öğrenmez 6 aylık unisex bi kaban almıştım, iyi ki almışım... çok ucuzdu indirim de.
c&a ya hep oğluma bişeyler almak için gittim bu sefer kendımede bakıyım:) sağol
aa canım ben bilmiyordum bunu neden teke düşürüldü gebeliğin bir sorun mu vardı dogal yolla olmadı sanırım 3üz bebişler. haddimi aştıysam kusura bakma canım
bu arada test sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim gözün aydın canım inşallah hayırlısı ile yavrunu kucagına alırsın
söylemiştim:) hatta pembe üstsüzler orada çok demişti:) sorgun titreyengöle geliyoruz canım
yok canım biizm uçak bileti agırlıklı zaten. incoming departmanımız var onlarda ruslarla ılgılenıyor. bırde jolly ve iremin turları falan satılıyor
kızlar 3üz gebelikten teke düştüğüm için 3lü test sonuçlarım yüksek çıkma ihtimali vardı ama dün dr. aramış eşimi sonuçlar çok güzel çıktmış hihoyyyt Sırada bi test daha var perintal gibi bir şey ama tam hatırlamıyorum ismini ne olduğunu bilen var mı??
canim walla bende özledim.bakiyorum msne yoksun denk gelmedik hic.kosusturuyoruz canim yaa.simdi oglum icin duvar kagidi ariyoruz babasiyla.bi türlü begenemedik yaa.su olsun diyoruz baska görüyoruz kararda veremiyoruz.bakalim artik allahtan daha zaman var:)bizim bebis iyi cok sükür senin prenses nasil?
inşallah canım. denenmiş yerlere gidin. bu sene çünkü rahat son tatılımız
balayamızda rixos premium beleğe gitmiştim, inanılmaz beğendim... onun üzerine otel olacağını düşünmüyorum... ama şimdi bize yazlığın yolu göründü... otel tatil planımız yok.... bebeğin doğum masrafı beni korkutuyor, bir de acil durum karşısında para biriktirmek istiyorum, kocamın da askerliği olabilir doktorayı kazanamazsa... ben oturduğum yer de oturayım bari :1no2:
balayamızda rixos premium beleğe gitmiştim, inanılmaz beğendim... onun üzerine otel olacağını düşünmüyorum... ama şimdi bize yazlığın yolu göründü... otel tatil planımız yok.... bebeğin doğum masrafı beni korkutuyor, bir de acil durum karşısında para biriktirmek istiyorum, kocamın da askerliği olabilir doktorayı kazanamazsa... ben oturduğum yer de oturayım bari :1no2:
Olur mu hayatım hiç tabii ki sor. Benimkiler tüp bebekti.ikiz başladı 3e çıktı sonra tek tek yok oldu ikisi kendiliğinden(kaybolanlar tek yumurta ikiziydi) Hayırlısı böyleymiş diyorum en azından gitmeyi kendileri seçtiler ::))
hayırlısı olsun canım. yazlık varsa zaten oda yeter..
Rixos premium güzeldiiii. Şimdi buraya Mardan Palace diye bir otel yapıldı. Üffffff üffffff diyorum başkada bişi demiyorum. Daha dışından cezbediyo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?