2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım hoşgeldin özledim seni nerelerdesin sen bir türlü denk gelemedik msn dede yoksun iyice özlettin kendini. oğluşun nasıl hayatım

canim walla bende özledim.bakiyorum msne yoksun denk gelmedik hic.kosusturuyoruz canim yaa.simdi oglum icin duvar kagidi ariyoruz babasiyla.bi türlü begenemedik yaa.su olsun diyoruz baska görüyoruz kararda veremiyoruz.bakalim artik allahtan daha zaman var:)bizim bebis iyi cok sükür senin prenses nasil?

sağol canım bakalım inşallah güzel bir yerde karar kılıp bu sene ailecek bir tatil yaparız :)))

valla bana tatil falan yok çok yoruldum kızlar aslında haftanın 7 günü çalışıyorum benim için tatil iyi olurdu ama dükkanı bırakamıyorum bu gidişle doğumada dükkandan gidicem

ee gobek acıkta kaldıktan sonra ne anlamı var:) tatıl planını yaptık yaa 30 mayısda antalyadayız ınsallah. Ozamana heralde çok buyumez karnım

canım popoyu gizlicem en azından.... :lepi:

hayırlı olsun sonuçlarına canım, çok sevindimmmmmmmmmmmm

Olur mu hayatım hiç tabii ki sor. Benimkiler tüp bebekti.ikiz başladı 3e çıktı sonra tek tek yok oldu ikisi kendiliğinden(kaybolanlar tek yumurta ikiziydi) Hayırlısı böyleymiş diyorum en azından gitmeyi kendileri seçtiler ::))

söylemiştim:) hatta pembe üstsüzler orada çok demişti:) sorgun titreyengöle geliyoruz canım

Evet cnm hatırladım. Voyage demiştin sen yerimseniben

yok canım biizm uçak bileti agırlıklı zaten. incoming departmanımız var onlarda ruslarla ılgılenıyor. bırde jolly ve iremin turları falan satılıyor

Ok cnm anladım.

Hadi gözünaydın cnm. Sevindim valla alkisalkisalkis maşallah Perintal test ne bende bilmiyorum?????

olabilir canım çok uzun kalmamıyorum pc nin başında uzun oturmalar belimi çok agrıtıyor. duvar kagıdını bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim eşim hala duvar kağıdında ısrarlı ama nasıl bişey olmalıki ilerisi için bir bebeğim daha oldugunda ve cinsiyeti farklı oldugunda onada uyabilsin??? o yüzden sanırım yapmayacagım duvar kağıdı. kesin karar verdiğim tek şey bebek odasının rengi duz beyaz :)) dediğin gibi daha çok zaman var bulursun gönlüne göre bişey elbet.
benim prensesimde Allah a çok şükür iyi teyzesi onun oynadıgını hissettikçe bende iyi oluyorum tabii :) cumartesi günü detaylı ultrason için gidecegiz çok sabırsızım bebeğimi göreceğim için. inşallah bir aksilik çıkmaz da dr. gelir. biliyorsun istanbul dan radyoloji uzmanı gelip bakacak herşey onun gelmesine bağlı

inşallah canım. denenmiş yerlere gidin. bu sene çünkü rahat son tatılımız

balayamızda rixos premium beleğe gitmiştim, inanılmaz beğendim... onun üzerine otel olacağını düşünmüyorum... ama şimdi bize yazlığın yolu göründü... otel tatil planımız yok.... bebeğin doğum masrafı beni korkutuyor, bir de acil durum karşısında para biriktirmek istiyorum, kocamın da askerliği olabilir doktorayı kazanamazsa... ben oturduğum yer de oturayım bari :1no2:

off yaa benim kocişko beni uçakla gidilebilen hiç bir yere tatile götürmemeye kararlı :) Annem gözünü korkuttu hadi birşey olursa diye

hayırlısı olsun canım. yazlık varsa zaten oda yeter..

Rixos premium güzeldiiii. Şimdi buraya Mardan Palace diye bir otel yapıldı. Üffffff üffffff diyorum başkada bişi demiyorum. Daha dışından cezbediyo valla.

anladım canım Rabbim evladını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah ve uzun ömürler versin. eminim çok üzülmüşsündür başında ama demekki böylesi daha hayırlıymış dediğin gibi. Allah korusun sonrasında senin için bir sağlık sorunu teşkil edebilir ve bir kaç tanesinin hayatının sondarılması kararı sana bırakılabilirdi öylesi dahada zor olurdu. benim bir arkadaşımda 4 üz gebe kaldı 4 yıl son sonra ama ikisinden vazgeçmek zorunda kaldı gebeliği 2 ye düşürüldü.

hayırlısı olsun canım. yazlık varsa zaten oda yeter..

yazlığı sevmiyorum canım ya, sefasını ben çekmiyorum yani... tamam kocam çok anlayışlı ama otel gibi olmuyo ki, sonuçta yemekle ilgilenmiyorum kocam yapıyor ama temizliği var, düzeni var bunun.... yani ha evdesin ha yazlıkta.... otel bi başka yemekler hazır, temizlik derdin yok, canın ne çekiyosa gidip yeme imkanın var... var da var.... ahhh ne yapalım olsun, sıkcaz dişimizi....

Rixos premium güzeldiiii. Şimdi buraya Mardan Palace diye bir otel yapıldı. Üffffff üffffff diyorum başkada bişi demiyorum. Daha dışından cezbediyo valla.

canım bak onu hiç duymamıştım, artık önümüzdkei sene de ona gideriz inşallah... tabi masraflar belimize bükmediyse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…