canım bak onu hiç duymamıştım, artık önümüzdkei sene de ona gideriz inşallah... tabi masraflar belimize bükmediyse....
yazlığı sevmiyorum canım ya, sefasını ben çekmiyorum yani... tamam kocam çok anlayışlı ama otel gibi olmuyo ki, sonuçta yemekle ilgilenmiyorum kocam yapıyor ama temizliği var, düzeni var bunun.... yani ha evdesin ha yazlıkta.... otel bi başka yemekler hazır, temizlik derdin yok, canın ne çekiyosa gidip yeme imkanın var... var da var.... ahhh ne yapalım olsun, sıkcaz dişimizi....
tatıl planları başlamışş....ya kızlar yazın 6-8 aylık hamış olcaz siz nasıl giyceksınız o göbüşle bıkını...brn normalde bıkını giyerim o konuda sorun yok ama o göbekle utanırım ben:asigim:
eger çok buyumus olursa bende mayo gıyerım ama gülcan gecen sene falan hep çok begendım. çok sıskoluk yok. bedenler ınce gobekler dısarda çok hoştu bence:)
eger çok buyumus olursa bende mayo gıyerım ama gülcan gecen sene falan hep çok begendım. çok sıskoluk yok. bedenler ınce gobekler dısarda çok hoştu bence:)
vıyyyyhadi tatile gidiyozzz
olabilir canım çok uzun kalmamıyorum pc nin başında uzun oturmalar belimi çok agrıtıyor. duvar kagıdını bende düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim eşim hala duvar kağıdında ısrarlı ama nasıl bişey olmalıki ilerisi için bir bebeğim daha oldugunda ve cinsiyeti farklı oldugunda onada uyabilsin??? o yüzden sanırım yapmayacagım duvar kağıdı. kesin karar verdiğim tek şey bebek odasının rengi duz beyaz :)) dediğin gibi daha çok zaman var bulursun gönlüne göre bişey elbet.
benim prensesimde Allah a çok şükür iyi teyzesi onun oynadıgını hissettikçe bende iyi oluyorum tabii :) cumartesi günü detaylı ultrason için gidecegiz çok sabırsızım bebeğimi göreceğim için. inşallah bir aksilik çıkmaz da dr. gelir. biliyorsun istanbul dan radyoloji uzmanı gelip bakacak herşey onun gelmesine bağlı
kızlar 3üz gebelikten teke düştüğüm için 3lü test sonuçlarım yüksek çıkma ihtimali vardı ama dün dr. aramış eşimi sonuçlar çok güzel çıktmış hihoyyyt Sırada bi test daha var perintal gibi bir şey ama tam hatırlamıyorum ismini ne olduğunu bilen var mı??
Çok sevindim canım. Gözünaydın...
Saatlerdir yoktum kızlar topic altta açık olmasına rağmen işlerden ne okuyabildim ne de yazabildim.. Ohhh tatil planları yapılıyor ne güzel bizim bu yıl biraz zor gibi masraflar dolayısıyla ama kuşadası buraya çok yakın haftasonları ara sıra gideriz
hevesimi alırım... Onun dışında kızlar günde kaç kez dişlerinizi fırçalıyorsunuz ?
Çok sevindim canım. Gözünaydın...
Saatlerdir yoktum kızlar topic altta açık olmasına rağmen işlerden ne okuyabildim ne de yazabildim.. Ohhh tatil planları yapılıyor ne güzel bizim bu yıl biraz zor gibi masraflar dolayısıyla ama kuşadası buraya çok yakın haftasonları ara sıra gideriz
hevesimi alırım... Onun dışında kızlar günde kaç kez dişlerinizi fırçalıyorsunuz ?
walla ben biseler yedikce fircaliyorum.zaten agzimin tadi iyi olmuyo genelde.fircalayinca daha iyi hissediyorum kendimi.kac kere fircalamak gerekiyomus?
Ne güzel canım yaaa bende günde en çok 3 kez fırçalayabiliyorum o da her gün olmuyor maalesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?