2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dogru tabı otel gıbı olmaz ama hiç yoktan ıyıdır yazlıkta.

tatıl planları başlamışş....ya kızlar yazın 6-8 aylık hamış olcaz siz nasıl giyceksınız o göbüşle bıkını...brn normalde bıkını giyerim o konuda sorun yok ama o göbekle utanırım ben:asigim:

eger çok buyumus olursa bende mayo gıyerım ama gülcan gecen sene falan hep çok begendım. çok sıskoluk yok. bedenler ınce gobekler dısarda çok hoştu bence:)

eger çok buyumus olursa bende mayo gıyerım ama gülcan gecen sene falan hep çok begendım. çok sıskoluk yok. bedenler ınce gobekler dısarda çok hoştu bence:)

bılmıyorum canım ben utanırım:asigim: kı denızı çok severım ama bu sene giremem harelde:çok üzgünüm:

ohh maşallah tatil planları yapılıyor ne güzel...
bakalım biz bu yaz evden kafamızı çıkarabilecek miyiz...
aslında nasıl muhteşem olurdu yaaa...

ben hiç kestiremiyorum şimdiden ne olur yaza bakalım ramazan ayı başlıcak 20 ağustosta zaten temmuzda yiğenimin sünneti var ben bide kışlıklarımı evde olcamya kendim yapmak istiyorum en fazla dağ evimiz var bizim burda ona gideriz serin serin eşimle.1-2 hafta sonuda denize gitsek bakalım yaaa nasip

hayirlisi canim yaaa..bende 8 mayista detayliya gircem bakalim artik tosuncuk ne kadar büyümüs:)

Çok sevindim canım. Gözünaydın...

Saatlerdir yoktum kızlar topic altta açık olmasına rağmen işlerden ne okuyabildim ne de yazabildim.. Ohhh tatil planları yapılıyor ne güzel bizim bu yıl biraz zor gibi masraflar dolayısıyla ama kuşadası buraya çok yakın haftasonları ara sıra gideriz
hevesimi alırım... Onun dışında kızlar günde kaç kez dişlerinizi fırçalıyorsunuz ?

bircancim bise sorcam sana sirkette ne tarz isler yapiyosunuz?isleri baskiyami hazirliyosunuz yoksa sifirdan tasarimmi yapiyosunuz müsterilere?

Cnm ben 1 kere fırçalayabiliyorum. Oda zorla. Hamileliğimin başından beri fırçayı ağzıma soktuğum an öğürüyorum ya çok kötü bir durumdayım :bbo:

walla ben biseler yedikce fircaliyorum.zaten agzimin tadi iyi olmuyo genelde.fircalayinca daha iyi hissediyorum kendimi.kac kere fircalamak gerekiyomus?

gülcan tenkini diye bişey varmış. hamıleler için. göbegi açıp kapatabılıyorsun. onalara bakıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…