dis sagligida önemli dogru.eskiden 3 kere fircaliyodum ama hamilelikte böyle oldum.iyikide olmusum o zaman dimi:)
Kesinlikle canım keşke bende senin gibi olabilsem... İlerde dişlerinden sorun yaşamazsın çünkü dişlerin en fazla özen gösterilmesi gereken zaman hamilelikmiş.
bircancim bise sorcam sana sirkette ne tarz isler yapiyosunuz?isleri baskiyami hazirliyosunuz yoksa sifirdan tasarimmi yapiyosunuz müsterilere?
kızlar ne geçmez günmüş bu gün ya çok sıkıldım
sıfırdan canım burda biz çiziyoruz tasarlıyorum filem gönderiyoruz geliyor aşağıda makinelerde basılıyor
kızlar yarın eşimin doğum günü ama ben dışarıya çıkıp hediye almak için gezebilecek durumda değilim dolmuş yada otobüse in bin yapamam gezip dolaşam bu olay çok canımı sıkıyor. ilk kez ona bir sürpriz yapamayacağım canım çok sıkkın
kızlar yarın eşimin doğum günü ama ben dışarıya çıkıp hediye almak için gezebilecek durumda değilim dolmuş yada otobüse in bin yapamam gezip dolaşam bu olay çok canımı sıkıyor. ilk kez ona bir sürpriz yapamayacağım canım çok sıkkın
anladim canim bizde aynen öyle calisiyoruz.daha dogrusu ben suan calismiyorum ama öyleydi yani.zevkli bi is bence.evden yapiyorum ben bazi isleri.
olmazsa dediğin gibi bir yemekle bir pastayla geçiştireceğiz bu yıl böyle idare etsin artık :))nasıl kıyıp ta yorarım meleğimi teyzesi çok teşekkür ederim canımo zaman güzel bi yemek hazirla mum isiginda ortaya pastayi koy mumlari yak daha ne olsun en güzel sürpriz.hem suan engelin var büyük seylere kalkisip yorma yigenimi:)mutlu yaslar esinede..
sevmiyorum özel günleri ve telaşlarını yaaww :)) seninde az kalmış nice mutulu ve uzun yıllara inşallah ikisi içindebizimkininde pazar günü doğum günü
emsall canım netten bişeylerde sipariş edebilirsin yada dedikleri gibi guzel bır yemek.
slm canım hoş geldinnnnslm kızlar gorusmeyelı nasılsınız
neyse kizlar ben kacar.öptüm hepinizi ve bebisleri..
canım yeterli kalsiyumu alıyorsan kuzun dişlerine zarar vermez.
Canım yeterli kalsiyumu aldığımı düşünüyorum. Her sabah peynir , öğle yemeğinde bir tabak yoğurt, akşama cacık veya yine yoğurt, gece de bir bardak süt içiyorum muhtemelen yetiyordur.
Canım benim yaaa sen ve kuzun zaten eşinize verilmiş en büyük armağansınız ve eşinin de bu şekilde düşündüğünden hiç şüphem yok hiç sıkma canını. Eğer arkadaşlarında dediği gibi güzel bir yemek hazırlarsın yanağına da iki öpücük kondurdun mu biri senin için diğeri kızın için.. Dünyalar eşinin olur zaten.
canım arkadaşım benimmm ne güzelde yazmışsın öyle içimi ferahlattın. arkadaşlarada çok teşekkür ederim güzel fikirleri için bakalım inşallah yarın öylesini bari yapabilirim çünkü az önce aradı akşama geç gelecekmiş işleri çok yogunmuş alman lar gelecekmiş o yüzden halledilmesi gereken işler varmış.yarında geç gelecekmiş ve hafta sonu cumartesi pazar dahil gidecekmiş işe( birde biraz önce şirkette kutlamışlar doğum günü eşime sürpriz yapmışlar. canım sıkıldı bu duruma şimdi bu gece geç gelecek yarın gece aynı hafta sonu yok amaaannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?