2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ya sıkıntı olmasın. Nabersin canım

günaydın tatlım canım ya çok geçmiş olsun ama havalardan kıyamam sana kendine çok dikkat et olur mu vitamin falan al

gecmis olsunn canim havalardandir dikkat etttttttt ucuzlerimiz nasilllllllllllllll cinsiyetleri neeeeeee:CüvCüv:
evet canım ya sıkıntı olmasın. Nabersin canım

iyilik canim bendede bel agrisi problemi var terapiye gidip geliyorum bu arada sizinde haberiniz olsun;

• belinizin altina herzaman yastik alin.
    belinizi sicak tututun.bir plastik siseye sicak su koyun bellinizin altina yerlestirin ayaklarinizi yukari kaldirin.
    hergun elma ve muz yemeyi unutmayin
    sut icmeyi unutmayin
    yere egilirken dizlerinizi kirarak egilin belden egilmeyinnnnnnnn
    gunde en az1.5lt su icinnnnnnnn
    30dk yuruyus yapmaliymisiz
    magnezyumu icmeyi sakin ama sakin unutmayin 28haftadan sonra kramplar daha cok artiyormus gunde 2kez alinnnnnn

kizlar bu terapistimin bana onerdikleri hem dogum icin hemde bel agrisini azaltmak icin iyiymis gercekden sicak su cok ise yariyorrrrr isden gittikden sonra yapinnnnnn.

benimde arada oluyor canım bel ağrısı ama iş yerinde sürekli oturduğumdan da kaynaklanıyor

yine saçma saçma rüya gördüm rüyamda bebeğim hiç kıpırdamıyordu karnımda çok korktum
amannnnnnnnn canim fazla ruyalarin etkisinde kalma poyraz pasamizida uzmeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canim ayni sekilde ruyalari bende goruyorummmm ruya olsada insani cok uzuyorrrrrrr ben persembe gunu hickiriklarla uyandim wallaaaaaaaa biz bu halde 9ayi nasil getircez bilmiyorum wallaaaaa kizi olanlar gene erken kavusuyor bebeklerine 35haftadan sonra ama erkek bebekler bazilari 42 haftayi bile geciyorrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsu

evet ya ama o kadar bekletmesin 40. haftada doğsalar ne güsle olur dimi?

evet ya ama o kadar bekletmesin 40. haftada doğsalar ne güsle olur dimi?

wallaaaaaaaaaaa canim bende oyle istiyorummmm ama erkekler gercekden bekletiyorlarmis en az2gun yaniiiiiiiii sezaryanda aliyorlar gununde ama normalde bekliyoruzzzzzzzz kizi olanlar geliyorrrrr bazilari 35 haftayi bile doldurmuyor canim belki eksik etek lafini burdan almislardirrr.ben mayis nisan annelerine bakdim kizlar hep erken dogmus erkek annelerininde gunleri gecmissssssssssss allah sonumuzu hayir etsin saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlarrrrrrr:sm_cool: Nasılsınız? Bebişleri nasıl? Biz iyiyiz kızımla şükür.

Dilekcim Maşallah Eylüle. Herşeyi normal gidiyor Odasınıda merak ettim şimdiden. Allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm bnm.

Seybay Geçmiş olsun cnm. Hakikaten havalara güven olmuyor şuara.

Canım bilgiler için teşekkürler. Bende bel fıtığı var. Bunların hepsini uygulamak gerekir gerçekten. Yoksa son aylar halim harap benim :1no2:

evet ya bizi baya merakte bırakacak bebeklerimiz ama sağlıklı olsunlarda erken doğumdna iyidir

günaydın tatlımmmmm nabersin?prensesimiz nasıl?

kızlar muhasebedeki ablanın görümcesi doğum yaptı 26. haftada bebek çok üçüktü ne ameleyatlar oldu ama şuan görseniz tosun gibi olmuş maşallah yani kısmeti varsa bu dünyada her türlü bebekler yaşıyor Allah korusun bebişlerimizi

günaydın tatlımmmmm nabersin?prensesimiz nasıl?

Günaydın cnm. İyi prensesimde napsın annesiyle işe geldi. Poyrazcık nasıl bakalım?

Ya bebeklerimiz zamanında gelsin inş. Hep öyle dua ediyorum.:Saruboceq:

Canım bilgiler için teşekkürler. Bende bel fıtığı var. Bunların hepsini uygulamak gerekir gerçekten. Yoksa son aylar halim harap benim :1no2:
canim gunaydin walla oyle bir derdin warsa hemen basla benim hic oyle sorunumda yokdu karnim buyudu hemen bel agrisi basladi hatta basagima vurup topallasdiriyor hep terapiye gidiyorum bunlar cok ise yaradi sizde yapin egilme islemi cok onemli lutfen bacaklarinizi kirin bebisleride sikistirmayinnnnnnn.ezgi nazimiz nasil buarda annesiiiiiiidelikafadulden
oğluşumla klasik müzik dinliyoruz biz

ayyyyyyyyyyyyy canim klasik muzik cok ise yariyor dogdukdan sonrada ninini niyetine dinlet bebekler cabucak uyuyor bizim komsu ole yapiyorrrrrrr ewet hayirlisi bebeklerimiz saglikloi olarak gelsinlerde zaman onemli degillllllllllldelikafadulden

Selam arkadaşlar...Malesef ben de buradayım. Nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. Bebişler iyi gördüğüm kadarıyla. Benim minişimi hıçkırık tutuyor bi görseniz çok komik. Önceleri tekme sanıyordum internetten okudum hıçkırık olabilirmiş. Biz de bebek odası baktık karar verdik ama almadık. Bi kere daha cinsiyetini görelim öyle alalım dedik. Büyüyebilen takım çok güsel bi görsenizalkisalkisalkis

evet canım ya sağlıklı olsunlar elleri ayakları düzügn olsun hayırlı evlat olsunlar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet ya keşke çalışmasaydık cumartesi ama çalışıyoruz

bebek odası nasıl? keşke evimiz müsait olsaydıda bende oda yapabilseydim ama napalm olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…