gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin seker nasilsinnnnnnnnnn .calisanlarin is gunu insalllah dedigin gibi, cabuk gecer sikintiyida siz dusunun herseyi sikinti yapmayinnnnnnnn
dılekcımdefne eylulumuzun saglikli olmasina cok sevindim gozun aydin ne guzel prensesini gormusun darisi bizlerin basinaaaaaaaaaaaaa:saruboceq:
günaydınlar hepinize..yaaa dün ben de şifayı kaptım..boğazlarım çok kötü...nezle ya da benzeri bişey yok ama kırıklık var..dün gece hiç uyuyamadım sabahı sabah ettim..havalar bi enteresan şifayı kapmamak mümkün değil..sen kapmazsan başkasından kapıyorsun zaten..
Herkes için güzel bir gün olur inşallah...
gecmis olsunn canim havalardandir dikkat etttttttt ucuzlerimiz nasilllllllllllllll cinsiyetleri neeeeeee:CüvCüv:Günaydınlar hepinize..Yaaa dün ben de şifayı kaptım..Boğazlarım çok kötü...nezle ya da benzeri bişey yok ama kırıklık var..Dün gece hiç uyuyamadım sabahı sabah ettim..Havalar bi enteresan şifayı kapmamak mümkün değil..sen kapmazsan başkasından kapıyorsun zaten..
herkes için güzel bir gün olur inşallah...
evet canım ya sıkıntı olmasın. Nabersin canım
gecmis olsunn canim havalardandir dikkat etttttttt ucuzlerimiz nasilllllllllllllll cinsiyetleri neeeeeee:CüvCüv:
iyilik canim bendede bel agrisi problemi var terapiye gidip geliyorum bu arada sizinde haberiniz olsun;
belinizin altina herzaman yastik alin.
belinizi sicak tututun.bir plastik siseye sicak su koyun bellinizin altina yerlestirin ayaklarinizi yukari kaldirin.
hergun elma ve muz yemeyi unutmayin
sut icmeyi unutmayin
yere egilirken dizlerinizi kirarak egilin belden egilmeyinnnnnnnn
gunde en az1.5lt su icinnnnnnnn
30dk yuruyus yapmaliymisiz
magnezyumu icmeyi sakin ama sakin unutmayin 28haftadan sonra kramplar daha cok artiyormus gunde 2kez alinnnnnn
kizlar bu terapistimin bana onerdikleri hem dogum icin hemde bel agrisini azaltmak icin iyiymis gercekden sicak su cok ise yariyorrrrr isden gittikden sonra yapinnnnnn.
amannnnnnnnn canim fazla ruyalarin etkisinde kalma poyraz pasamizida uzmeeeeeeeeeyine saçma saçma rüya gördüm rüyamda bebeğim hiç kıpırdamıyordu karnımda çok korktum
amannnnnnnnn canim fazla ruyalarin etkisinde kalma poyraz pasamizida uzmeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyyyyyyyy canim ayni sekilde ruyalari bende goruyorummmm ruya olsada insani cok uzuyorrrrrrr ben persembe gunu hickiriklarla uyandim wallaaaaaaaa biz bu halde 9ayi nasil getircez bilmiyorum wallaaaaa kizi olanlar gene erken kavusuyor bebeklerine 35haftadan sonra ama erkek bebekler bazilari 42 haftayi bile geciyorrrrrrrrrrrrrrrrrgamyoncuiremsu
evet ya ama o kadar bekletmesin 40. haftada doğsalar ne güsle olur dimi?
iyilik canim bendede bel agrisi problemi var terapiye gidip geliyorum bu arada sizinde haberiniz olsun;
belinizin altina herzaman yastik alin.
belinizi sicak tututun.bir plastik siseye sicak su koyun bellinizin altina yerlestirin ayaklarinizi yukari kaldirin.
hergun elma ve muz yemeyi unutmayin
sut icmeyi unutmayin
yere egilirken dizlerinizi kirarak egilin belden egilmeyinnnnnnnn
gunde en az1.5lt su icinnnnnnnn
30dk yuruyus yapmaliymisiz
magnezyumu icmeyi sakin ama sakin unutmayin 28haftadan sonra kramplar daha cok artiyormus gunde 2kez alinnnnnn
kizlar bu terapistimin bana onerdikleri hem dogum icin hemde bel agrisini azaltmak icin iyiymis gercekden sicak su cok ise yariyorrrrr isden gittikden sonra yapinnnnnn.
wallaaaaaaaaaaa canim bende oyle istiyorummmm ama erkekler gercekden bekletiyorlarmis en az2gun yaniiiiiiiii sezaryanda aliyorlar gununde ama normalde bekliyoruzzzzzzzz kizi olanlar geliyorrrrr bazilari 35 haftayi bile doldurmuyor canim belki eksik etek lafini burdan almislardirrr.ben mayis nisan annelerine bakdim kizlar hep erken dogmus erkek annelerininde gunleri gecmissssssssssss allah sonumuzu hayir etsin saglikli bir sekilde kucaklarimiza almayi nasip etsinnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Günaydın kızlarrrrrrr:sm_cool: Nasılsınız? Bebişleri nasıl? Biz iyiyiz kızımla şükür.
Dilekcim Maşallah Eylüle. Herşeyi normal gidiyorOdasınıda merak ettim şimdiden. Allah güle güle kullanmak nasip etsin cnm bnm.
Seybay Geçmiş olsun cnm. Hakikaten havalara güven olmuyor şuara.
günaydın tatlımmmmm nabersin?prensesimiz nasıl?
kızlar muhasebedeki ablanın görümcesi doğum yaptı 26. haftada bebek çok üçüktü ne ameleyatlar oldu ama şuan görseniz tosun gibi olmuş maşallah yani kısmeti varsa bu dünyada her türlü bebekler yaşıyor Allah korusun bebişlerimizi
canim gunaydin walla oyle bir derdin warsa hemen basla benim hic oyle sorunumda yokdu karnim buyudu hemen bel agrisi basladi hatta basagima vurup topallasdiriyor hep terapiye gidiyorum bunlar cok ise yaradi sizde yapin egilme islemi cok onemli lutfen bacaklarinizi kirin bebisleride sikistirmayinnnnnnn.ezgi nazimiz nasil buarda annesiiiiiiidelikafaduldenCanım bilgiler için teşekkürler. Bende bel fıtığı var. Bunların hepsini uygulamak gerekir gerçekten. Yoksa son aylar halim harap benim :1no2:
oğluşumla klasik müzik dinliyoruz biz
Günaydın cnm. İyi prensesimde napsın annesiyle işe geldi. Poyrazcık nasıl bakalım?
Ya bebeklerimiz zamanında gelsin inş. Hep öyle dua ediyorum.:Saruboceq:
canim gunaydin walla oyle bir derdin warsa hemen basla benim hic oyle sorunumda yokdu karnim buyudu hemen bel agrisi basladi hatta basagima vurup topallasdiriyor hep terapiye gidiyorum bunlar cok ise yaradi sizde yapin egilme islemi cok onemli lutfen bacaklarinizi kirin bebisleride sikistirmayinnnnnnn.ezgi nazimiz nasil buarda annesiiiiiiidelikafadulden
ayyyyyyyyyyyyy canim klasik muzik cok ise yariyor dogdukdan sonrada ninini niyetine dinlet bebekler cabucak uyuyor bizim komsu ole yapiyorrrrrrr ewet hayirlisi bebeklerimiz saglikloi olarak gelsinlerde zaman onemli degillllllllllldelikafadulden
Selam arkadaşlar...Malesef ben de buradayım. Nefret ediyorum cumartesi çalışmaktan. Bebişler iyi gördüğüm kadarıyla. Benim minişimi hıçkırık tutuyor bi görseniz çok komik. Önceleri tekme sanıyordum internetten okudum hıçkırık olabilirmiş. Biz de bebek odası baktık karar verdik ama almadık. Bi kere daha cinsiyetini görelim öyle alalım dedik. Büyüyebilen takım çok güsel bi görsenizalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?